zebraci su to .. co chcu dokazat? Nikdy nic tym nedokazu mozu sa snazit kolko chcu furt to bude len komunita ludi, ktory bojuju za nieco co v zivote nepresadia, ale tak v kazdom veku sa da hrat, ked je to zmysel ich zivota pre mna za mna.
je to blbosť. jasné, majú podaktoré názory, s ktorými sympatizujem, ale po väčšine sú tam akurát vyholení debilkovia, čo si myslia, že keď "zrovnajú budapešť so zemou" tak sa vyriešia problémy. neuveriteľne ma serie, keď sa nejaký vydrbaní zasratí maďarský politik beží sťažovať na európsky parlament, my potom vyzeráme jak rasistické a neviem čo všetko. ono nieje problém v samotních maďaroch na slovensku. problém je v tých drbnutích maďarských politikoch
@6 chcel som, ale neviem odpoved, pretoze ma vobec nezaujima, ci je ta banda nelegalna alebo legalna.. ja si pamatam, ze SP zrusili ako politicku stranu, ale obcianske zdruzenie SP zostalo.. neviem ako to je teraz
SP je sice zlozena z kryptofasistov, ale fasizmus otvorene nepropaguju
A sme asi jedina krajina ktora takuto radikalnejsiu stranu zakazala, v cechach su rovno dve(narodnu stranu a delnicku stranu), v madarsku mas tie gardy
a v rusku jedna neonacisticka strana ma svoju miniarmadu so skutocnou vyzbrojou
hajzelodkosti - oni mozno nie, ale pridu zasa dalsi a dalsi a teraz ked uz tieto spolky z roznych krajin medzi sebou spolupracuju tak je to uz zavaznejsi problem nez nejaka detska hra. Nejakymi zakazmi, idei a nazory nezrusis.
Inak nie ze by som s nimi suhlasil, ale na jednej strane ked madari maju tu priblbu gardu, tak som vcelku rad ze ich tu mame... btw niektore tie ich myslienky nie su vo vseobecnosti zle, len ich zenu do krajnosti.
bolo ti vymazané fórum s názvom: "Ale sa im smeje ! za naše dane ! revival" Dôvodom vymazania je propagácia fašizmu, komunizmu, terorizmu alebo politická propaganda, propagácia politických strán, ideológií alebo náboženská propaganda, propaganda cirkví, evanjelizácia kopírovaním biblických alebo evanjelických textov a podobne.
SŤAŽNOSTI: Ak máš pocit, že admin zneužil svoju právomoc, môžeš sa sťažovať. Odpíš na túto správu a odôvodni, prečo myslíš, že admin nemal fórum vymazať. Meno admina ti neprezradíme, tak ako chránime teba, uživateľa, tak chránime aj svojich adminov.
Chcel by som sa opýtať admina kde sa v mojich diskusiách propagoval fašizmus, alebo terorizmus, taktiež kde v pravidlách je zmienka o politických stranách
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ich oficialna stranka je tuna: » www.pospolitost.org/...
SP je sice zlozena z kryptofasistov, ale fasizmus otvorene nepropaguju
A sme asi jedina krajina ktora takuto radikalnejsiu stranu zakazala, v cechach su rovno dve(narodnu stranu a delnicku stranu), v madarsku mas tie gardy
a v rusku jedna neonacisticka strana ma svoju miniarmadu so skutocnou vyzbrojou
lol a nemal by som? grrrr som na nich alergický
bolo ti vymazané fórum s názvom: "Ale sa im smeje ! za naše dane ! revival" Dôvodom vymazania je propagácia fašizmu, komunizmu, terorizmu alebo politická propaganda, propagácia politických strán, ideológií alebo náboženská propaganda, propaganda cirkví, evanjelizácia kopírovaním biblických alebo evanjelických textov a podobne.
S pozdravom
@admin
SŤAŽNOSTI: Ak máš pocit, že admin zneužil svoju právomoc, môžeš sa sťažovať. Odpíš na túto správu a odôvodni, prečo myslíš, že admin nemal fórum vymazať. Meno admina ti neprezradíme, tak ako chránime teba, uživateľa, tak chránime aj svojich adminov.
Dakujem...