raz sa mi stalo nieco podobne, posta mi pisala, ze mi kurier doruci zasielku, cakam cely den doma a nic, nikto nezvonil, nikto nevolal... na druhy den som si nasla zlty papierik v schranke, ze adresat nezastihnuty. isla som na postu a teta za okienkom ma odmietla obsluzit, pokym som mala telefon pri uchu (surny telefonat) a napokon ma odbila s niecim ako "toto ja povazujem za vrchol neslusnosti" -> asi zato, ze vyzeram nezletilo -> potom sklapla, ked som jej podala obciansky
horko - tazko ma doma odhovorili, aby som nepisala staznost
Mne sa stalo za poledné obdobie asi 5x, že som bola stále doma a oni len hodili lístok do schránky a odišli a to som čakala na dôležité listy/balíky. Dosť ma to naštvalo vtedy, lebo nemala som čas chodiť pre to potom do mesta, musela som chodiť aj do práce.
Tebe sa stalo ešte horšie, a to, že ti ani lístok nedali, čo je maximálne stupídne, riešila by som to.
ja mam s postou nastastie len dobre skusenosti. papierik mi vzdy nosili az takmer hore k dveram pod nohy a ked som bol po balik na poste, vzdy som natrafil na milu tetku
@blackie1 Zrovna včera som počul pindy, že si niekto niečo objednal a bol celý čas doma, no pošta to vrátila odosielateľovi. Preto radšej nechám posielať po kuriéroch.
čo ti mám na to povedať? už asi traja ľudia nedostali balík, čo som im posielala, dokonca aj zásielka pre mňa sa im stratila...dôležitý list mi neprišiel a keby som náhodou nezisťovala, že daná škola mi ho posiela, má to fatálne následky...
a o doručení niečoho domov, dokonca aj o žltom papieriku len a len snívam
úplne som stratila dôveru v slovenskú poštu...neskutočný bordel v tom majú...
a to ma donútilo posielať všetko cez kuriéra, nie slovenskej pošty....
@interrupcio pošta už nie je úplne štátna spoločnosť čo je ešte horšie, lebo im dávajú stále viac práce za minimálnu mzdu a to absolútne demotivuje tých ľudí.
@interrupcio hej, akože na Slovenskú poštu a. s., je všade, že je to akože štátny podnik, ale keď sa na pošte každý pozrie všade okolo seba, tak ho bombardujú služby a produkty Poštovej banky, tie naviac musia zamestnanci Slovenskej pošty ponúkať a všetko s tým spojené. Jednoducho majú hlavne za priehradkami ale aj doručovateľky pomaly viacej práce s poštovou bankou ako ako so samotnou poštárskou prácou. Preto je to všetko také na nič na slovenských poštách. pretože je toho veľa a vymýšľajú stále nové sprostosti (ako teraz slovenská pošta vymyslela, že chce ísť do konkurzu o odpisovanie energií - fakt by ma zaujímalo ako to tá doručovateľka pri tom všetkom stihne).
@joplinka s tou postovou bankou to bude asi len zalesitost urcitych pobociek. Frajerka kazdy rok brigaduje po 3 mesiace na poste a este nikdy sa nestalo, aby ona alebo akakolvek ina jej kolegyna riesila postovu banku. Osobne chodim na postu dost casto ale este som sa nestretol s tym, aby mi niekto ponukal produkt postovej banky. Na to je tam samostatny stol s pracovnikmi na to urcenymi.
Ja som tiez brigadovala na poste, sice som nemusela ponukat postovu banku, lebo som bola brigadnik, ale ostatne dorucovatelky to mali v naplni prace a taktiez od toho zavisi ich plat, maju za to premie a bez premii je ich plat ubohy, plus maju este normu kolko zrebov musia predat... kedze posty je uz malo, tak pomaly kazdy 2. den musia roznasat letaky... a vacsinou s balikmi, ale uz ani s knihami objednanymi z Martinusu napr. nic nemaju, to rozvaxa ujec na aute
ja som čakala na balík strašne dlho a vacsinou nam zazvonili pri dverach a balik odovzdali ale tentokrat som uplne nahodou vysla z domu a tam bol na zemi hodeny ....a nikto u nas nezvonil, neklopal, nic nechcel podpisat a najhorsie je ze mi nemame plot, takze keby nahodou nevyjdem von, tak som si ho tam už nemusela nájsť a že to lacný balík veru nebol
@alpanu Tak to naozaj kecáš. Keď nemáš čo písať, radšej nepíš nič. Keď si dostala sms, tak si mohla kuriérovi zavolat a určite by ti povedal, že kedy asi bude u teba, alebo si môžeš balík dať doniesť aj na iné miesto v obci, či meste. Môže sa stať, že si práve niekde vybehla, alebo si mala nahlas telku, ale taktaké niečo, že si bola celú dobu doma je blud. Ja viem o čom hovorím, narozdiel od teba.
@azandalat 1. neviem, preco reagujes na taketo stare fora, ale asi ti to neda
2. viem, ako to bolo, pretoze sa to stalo mne a nie tebe - telku nemam, ak to potrebujes vediet a ked cakam kuriera, tak cakam kuriera, snazim sa netelefonovat, keby nahodou volal, mobil mam pri sebe a poctivo cakam
3. ked nemas ako inak reagovat ako takymto agresivnym sposobom, radsej nepis nic.
a je to pekne, ze vies o com hovoris, takych osvietenych je v dnesnom svete malo. drzim ti palce do buducnosti, aby si takyto ostal. vsetko dobre
@azandalat a ak by si naozaj potreboval vediet, ako sa to asi stalo, tak to bude zrejme tym, ze na zvonceku na vchodovych dverach nemam svoje meno, pretoze byvame v byte s babkou a na zvonceku je jej priezvisko ako majitelky bytu. Samozrejme ze priezviska sa nezhoduju.
Este raz pekny den.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
horko - tazko ma doma odhovorili, aby som nepisala staznost
Tebe sa stalo ešte horšie, a to, že ti ani lístok nedali, čo je maximálne stupídne, riešila by som to.
a o doručení niečoho domov, dokonca aj o žltom papieriku len a len snívam
úplne som stratila dôveru v slovenskú poštu...neskutočný bordel v tom majú...
a to ma donútilo posielať všetko cez kuriéra, nie slovenskej pošty....
hoc si priplatím, aspoň sa to doručí -.-'
To iste v meste, kde studujem.
2. viem, ako to bolo, pretoze sa to stalo mne a nie tebe - telku nemam, ak to potrebujes vediet a ked cakam kuriera, tak cakam kuriera, snazim sa netelefonovat, keby nahodou volal, mobil mam pri sebe a poctivo cakam
3. ked nemas ako inak reagovat ako takymto agresivnym sposobom, radsej nepis nic.
a je to pekne, ze vies o com hovoris, takych osvietenych je v dnesnom svete malo. drzim ti palce do buducnosti, aby si takyto ostal. vsetko dobre
Este raz pekny den.