by si sa divil, ale casto je to tym ze odosielatel napise zle kontakty adresata, potom tam vznika neskutocny chaos. robil som na poste dorucovatela a casto som sa pozastavoval nad tym ako moze niekto napisat meno iba "Važ. Pán" alebo napise meno ale ziadnu ulicu ani mesto, na druhej strane by to pracovnicka pri priecinku ani nemala zobrat
...raz mi jeden ebay predajca zo svajciarska posielal balicek (adresu som mal pekne uvedenu) ale ten dilino nebol schopny spravne prepisat Slovakia a napisal Slovenia, ale balicek dosiel v poriadku.
jooj nevies aka situacia ... mal som ju dnes poslat, ale som si vsimol ze sekreterka skolska nedala peciatku, a uz bolo 3 hodin poobede a nebola v skole cize musim cakat do pondelka.. a v pondelok bude 20teho ci jak.. a termin je do 30teho, tak som sa opytal ze ci dakto nahodou nevie ze jak dlho trva donaska do ciech
@zamidari@7 keby som nemal kontakt s tým kto mi to posielal, tak by som nechcel podpáliť poštu a násilne usmrtiť každého zamestnanca nitrianskej pobočky A to nie je jediná vec ktorá sa so slovenskou poštou stala. Pár dní na to, ako sa na ten balík doslova a do písemna vyjebali, mi prišiel 15.3. žltý lístok s tým, že adresát nebol zastihnutý, pritom doma bola celé dni mamina, keďže je po operácii. To by ma nenasralo, čo ma nasralo je to, že na lístku bol dátum 14.3. a balík bol vybraný 13.3., zobral si ho brat. Otázka znie, ako môže byť v takej inštitúcii taký neskutočný bordel, že 13.5. si človek preberie balík a 15.3. mu dajú do schránky lístok s dátumom 14.3. ? Ako môže taká inštitúcia fungovať ?
pokial nie je balik posielany 1. triedou tak ti ho postarka nemusi osobne dorucit. donesie ti len zlty listok (ktory asi zabudla 14.3 vhodit tak ho hodila az na druhy den). neviem ako ho ale brat mohol den predtym vybrat ked ste este nevedeli ze vam dosiel balicek
zas tu nechcem obhajovat postu, samozrejme ze nefunguje na 100%, ani nikdy nikde nebude. ja som zatial spokojny ze som si objednaval uz desiatky balikov z europy, s/j ameriky, ciny a kazdy jeden mi dosiel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
by si sa divil, ale casto je to tym ze odosielatel napise zle kontakty adresata, potom tam vznika neskutocny chaos. robil som na poste dorucovatela a casto som sa pozastavoval nad tym ako moze niekto napisat meno iba "Važ. Pán" alebo napise meno ale ziadnu ulicu ani mesto, na druhej strane by to pracovnicka pri priecinku ani nemala zobrat
balík som pre neho posielala ja...a ver mi, odosielať poštu ešte viem...-.-"
bola to chyba pošty...balík nedoručili, poslali mi ho späť s tým, že ho adresát odmietol, čo je blbosť, keďže o tom ani nevedel..
inac nechapem, namiesto toho aby si tu prihlasku poslal sa tu vypitujes nekompetentnych ludi ze za aky cas to dorucia
pokial nie je balik posielany 1. triedou tak ti ho postarka nemusi osobne dorucit. donesie ti len zlty listok (ktory asi zabudla 14.3 vhodit tak ho hodila az na druhy den). neviem ako ho ale brat mohol den predtym vybrat ked ste este nevedeli ze vam dosiel balicek