Vsimli ste si niekto, ze Slovensko-Americky tym skonstruoval revolucny motor s vykonom vyse 800 koni, krutiacim momentom cez 1000Nm a spotrebou 5,3l??? upravou serioveho 2,5l motora (podrobnosti o type motora som zatial nezohnal, ale pracujem na tom) vdak
Kokotkovia... tá spotreba ja samozrejme pri 100% výkone... chumaji... na to nieje zaujímavosť, tobôž nie niečo revolučne... len žurnalisti čo vedia o motore akurát to že robí bŕŕŕŕŕm! možu taku kokotinu pustiť z "pera"...
@sitnxan ta spotreba je tzv kombinovana, to je samozrejme.. Pri maximalnom vykone je vyssia.. Ale mat 8 litrov spotrebu pri 800HP a 38 litrov pri 800HP je sakra rozdiel.. A niesu to ziadne bludy, mali sme na univerzite prednasku s tym typkom (Dickom) a 100% verim tomu co vravi, pretoze ma hmatatelne dokazy k tomu co tvrdi
takze, skvela sprava pre vsetkych, uz zanedlho (konkretne 20teho novembra) sa uskutocni tlacovka.. Pisal som Dickovi ze ci by mohol pustit nejake technicke informacie, odpovedal ze na tlacovke toho pusti dost, ze zatial nevie ani kde mu hlava stoji tolko toho este ma.. Necudujem sa mu.. Pokusim sa aspon nejake drobnosti vytiahnut dovtedy, ja osobne sa ich neviem dockat odkedy som sa pred vyse mesiacom o tomto projekte dozvedel..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
18:21 to zacina, v reportazi vidiet, ako sa drzi motora a ruku priamo za vyfuk vyvedeny z valcov
» style.hnonline.sk/vikend/c1-58364...
a v kratkosti aj ked dost neodborny clanok..
pracujem na ziskani nejakych technickych detailov, viem ze mi Dick neprezradi vsetko, ale dufam ze aspon nejake drobnosti pusti..
dotknut sa motora za chodu..hmm..katalyzator..hmm.. turboduchadlo..hmm
a pepíci im to zakážu takú malú spotrebu si nemôžu dovoliť, vela € by stratili na spotrebnej dani
Kokotkovia... tá spotreba ja samozrejme pri 100% výkone... chumaji... na to nieje zaujímavosť, tobôž nie niečo revolučne... len žurnalisti čo vedia o motore akurát to že robí bŕŕŕŕŕm! možu taku kokotinu pustiť z "pera"...