Ani tak moc nenasralo... Ako skôr mi to prišlo smiešne. Ale čo už dnes môžete očakávať? Vedeniu STV sa neuráčilo dať do vysielania nikoho, čo by aspoň povedal niekoľko viet, zaželal šťastný Nový rok a predniesol prípitok... A hneď po stroji času nasle
No mňa hlavne to nasralo - že česi si spievajú české pesničky, maďari si spievajú maďarské pesničky, len blbý slováci si musia na silvestra spievat po anglicky - kde sme sa to dostali.
Ale aspoň na čt1 ma pobavila paródia na pošta pre teba to bola švanda.
Typek: Aj oni maju Postu pre teba... takze parodovali svoje vysielanie nie Slovakov...
Som sklamana s Stv, cakali sme aj my nejake odratavanie, s poharom v ruke... nakoniec to vyhrala Markiza... aj ked bola o par sekunt opozdena... vsak neva... ako na Novy rok tak po cely rok... zvykajme si...
NO - STV - uz nejak stratila dych - ale neviem ci so mto len ja nepostrehol - ale nejak mi unikol prihovor prezidenta - no co uz - vsade ide len o peniaze a vsetko je komercne.
noo tu parodiu na postu pre teba som aj ja videla kusok.. a to som len tak prepinala.. a pozeraam.. ale som hned nevedela, ze je to parodia.. to asik po paar sekundach.. a nebolo to zle
keby tam STV dala novorocne prianie, odratavanie alebo aj tu hymnu... tak by si kazdy robil prdel ze mali prianie, odratavanie a hymnu... chodte do riti xP
STV veru tento rok sklamala u nas to vyhral Slovensky rozhlas tam aj hymnu hrali lepsie ako na markize zas superstar dufam ze uz s tim na dlhoo prestanu a ta posta pre teba bola super
práve si ma rozčúlil ty. je to bordel, že stv toto urobila - aj keď mi to je srdečne u, keďže som nebola doma pred telkou, ale to čo rozprávaš o tom, že češi neviem čo?... aký sme mi nepodarení druhorodenci????? čo?????!!!!!!!
Podla mna ide silvestrovsky program v telke dolu vodou....aj preto som zacala chodit von a nenudit sa pri tych kravinach ...tak ma aspon nemali cim nasrat!!...a inac co ste vobec cakali??si myslite,ze na nas platiacich obcanov,divakov niekto mysli?? ....akurat tak na svoje vrecka,ako ich co najviac naplnit!!! ....hmm...heh
ale odkedy markiza kupila od STV Superstar,STVcka nejak upada do zabudnutia...ale do zabudnutia upadala uz aj predtym....aspon u mna..a ten prihovor a pod. na Silvestra svädci o ich inteligincii....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale aspoň na čt1 ma pobavila paródia na pošta pre teba to bola švanda.
Som sklamana s Stv, cakali sme aj my nejake odratavanie, s poharom v ruke... nakoniec to vyhrala Markiza... aj ked bola o par sekunt opozdena... vsak neva... ako na Novy rok tak po cely rok... zvykajme si...
takze to je uplne jedno
ale odkedy markiza kupila od STV Superstar,STVcka nejak upada do zabudnutia...ale do zabudnutia upadala uz aj predtym....aspon u mna..a ten prihovor a pod. na Silvestra svädci o ich inteligincii....
moj nazor..
sry