Henten chce hentú , tamtá zas toho ale s nou sa chce vyspať tamten ktorý ale chodí s hentou a má s nou dieta a ako velice cool story ale už boli aj lepšie .
Susedia boli moji najobľúbenejší, a teraz Profesionáli, to je humor, ktorý mi sedí...
na margo tých "vážnejších" seriálov, ktoré psychologicky mapujú duše svojich hrdinov, tých je podľa mňa veľa a sú skoro na jedno kopyto. na jednej strane uznávam, že vytvoriť niečo originálne nie je až také jednoduché, ale ja osobne už ani neviem, koľko a akých seriálov vlastne u nás momentálne fičí, čo sa v nich deje a čím sa odlišujú jednak jeden od druhého, a jednak od ostatných diel rovnakého žánru vo svete...
mne sa páčil slovenský seriál, ktorý riešil detektívne prípady, ale ten očividne nemal sledovanosť a skončil...kedysi chodil seriál Rádio, tam som mala hrať, ale tiež skončil oveľa skôr ako som sa tam mala niekde objaviť
neviem, či je súdna sieň seriál, alebo relácia, alebo do akého žánru sa to radí, ale to je asi to, čo pozerávam najčastejšie v telke, ak mám zapnutú
Hnus a sracky. Keby aspon ti herci nerozpravali ako afektovane.. Nevyjadrujem sa viac k tomu radsej slovaci by si mali po 2-3 fiaskach uvedomit, ze dobry serial jednoducho nenatocili, netocia a ani nenatocia.
Sracky, sracky, sracky su to a zerme vsetko americke!
Nedajboze ze by sme v niecom podporili slovensku tvorbu!
Panelak, Pod povrchom, Dr.Ludsky (schvalne pisem stary nazov, nova seria ma nechytila), Nevinni - pre mna hodnotne serialy i ked sem tam s poslabsimi hereckymi vykonmi. Su tam situacie zo zivota a vtipne momenty. Kdezto do tych americkych serialov sa len tazko mi Slovaci vieme vcitit pretoze to co sa v nich prezentuje nie je pre nas bezne - skor to berieme ako "aha oni musia mat super zivot" a "aha to je uzasne, budme aj my taki" ale potom zistime ze sme na Slovensku a nie v Amerike.
Samozrejme ze sa najdu aj kvalitne americke serialy (sama zeriem Family guy no to je serial zalizeny na uplne inom principe-parodii) ale to neznamena ze doma nic kvalitne nemame a toboz nie ze by sme sa im mali rovnat ..uz len kvoli inej mentalite.
@veroniques nemusi to byt americke. Cesi vedia tocit aj filmy, aj serialy. A taky comeback je skvely serial. Ako to, ze cesi vedia natocit kvlitne kusky a na slovensku sa musime furt po niekom opicit, a tym hercom nedokazu napisat ani poriadne repliky, a na druhej strane to herci hraju uplne afektovane.
Slovenski herci by sa radsej mali venovat ciste divadlu-tam im to ide na vyhornu a televiznu produkciu nechat tym, kto to vie.
Este aj v chorvatsku vedia tocit lepsie ako u nas, hoc v konecnom dosledku vyznie ten serial skor vtipne, no da sa nan pozerat a nemat nutkanie rozbit televizor ovladacom.
@trdelniiiq skor to je o tom ako spravne vyberat hercov.
Na Slovensku mame aj takych co vedia hrat aj v serialoch.
Napr. v spominanych Nevinnych boli dve hlavne postavy herci - zaciatocnici.
...to bola chyba vyberu a nie hercov. Na rozbech by som ich urcite neobsadila do hlavnych roli a potom jasne ze vysledok je miestami negativny a kritika si na tom zgustne.
@veroniques lenze ak aj daju skusenych hercov s dlhorocnou praxou, napisu im take odveci, trapne a klise repliky, ze aj keby tam mal hrat freeman s oldmanom, al pacinom a vzkriesenym marlonom brando, bolo by to rovnako odveci.
V ceskych filmoch a serialoch mas plno novych a neznamych hercov ale zahrat to dokazu skvelo a maju aj dobre napisane repliky.
Ako, ja každému dávam šancu, aj teraz som si pozrel asi dva diely toho s tým vínom. Riadna pičovina, ale aspoň už sa necítim blbo, že nadávam na niečo, čo som ani nevidel.
@trdelniiiq zoberiem si ako priklad taky Panelak. Su tam skuseny aj menej skuseny herci no aj z tych skusenych sa najdu aj ti horsi. Ti najoblubenejsi su prave ti, ktori do toho prinesu nieco svoje a tym bavia divakov cize sa nespoliehaju na to predpisane o ktorom ty hovoris.
taky herec ma hodnotu a nabera na nej tym padom cely serial.
ked uz sme pri tych ceskych serialoch tak Zivot na zamku som videa takmer cely a co si pamatam tak vzdy sa to tocilo okolo klise rozhovorov a vykonoch poslabsich.
Neviem, mozno som teraz vypichla nejaku vynimku, nemam ceske serialy nejak zmapovane a popravde ma ani nelakaju.
ale co sa tyka ceskych filmov, s tym suhlasim.. tych som aj fanusicka.. ale skor tych starsich
a zas co sa nasich tyka tak taka Batoricka sa mi celkom paci a povazujem to za celkom kvalitny film
slovenská filmová a seriálová tvorba stojí za hovno. A byť na to hrdý len preto, že je to slovenské je trápna somarina. Treba sa pozrieť do Čiech a na ich tvorbu. Problém možno ani nie je tak v hercoch ako v neschopných režiséroch a úplne primitívnym málo uveriteľným scenárom s ešte blbšími replikami. Herci hrajú pred kamerou rovnako ako v divadle - ale to je chyba lebo divadelný prejav je viac afektovanejší a neprirodzený, čo je nakoniec vidieť. Ale všetci to pokladajú za ťažké umenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Henten chce hentú , tamtá zas toho ale s nou sa chce vyspať tamten ktorý ale chodí s hentou a má s nou dieta a ako velice cool story ale už boli aj lepšie .
Ale Panelák a Ordinácia ma nikdy nejak nechytili.. také nudné...
ale nemám rada v seriáloch prízemný telesný humor, ako to vo väčšine našich seriálov býva
a nikdy to nevypol uz
na margo tých "vážnejších" seriálov, ktoré psychologicky mapujú duše svojich hrdinov, tých je podľa mňa veľa a sú skoro na jedno kopyto. na jednej strane uznávam, že vytvoriť niečo originálne nie je až také jednoduché, ale ja osobne už ani neviem, koľko a akých seriálov vlastne u nás momentálne fičí, čo sa v nich deje a čím sa odlišujú jednak jeden od druhého, a jednak od ostatných diel rovnakého žánru vo svete...
mne sa páčil slovenský seriál, ktorý riešil detektívne prípady, ale ten očividne nemal sledovanosť a skončil...kedysi chodil seriál Rádio, tam som mala hrať, ale tiež skončil oveľa skôr ako som sa tam mala niekde objaviť
neviem, či je súdna sieň seriál, alebo relácia, alebo do akého žánru sa to radí, ale to je asi to, čo pozerávam najčastejšie v telke, ak mám zapnutú
Nedajboze ze by sme v niecom podporili slovensku tvorbu!
Panelak, Pod povrchom, Dr.Ludsky (schvalne pisem stary nazov, nova seria ma nechytila), Nevinni - pre mna hodnotne serialy i ked sem tam s poslabsimi hereckymi vykonmi. Su tam situacie zo zivota a vtipne momenty. Kdezto do tych americkych serialov sa len tazko mi Slovaci vieme vcitit pretoze to co sa v nich prezentuje nie je pre nas bezne - skor to berieme ako "aha oni musia mat super zivot" a "aha to je uzasne, budme aj my taki" ale potom zistime ze sme na Slovensku a nie v Amerike.
Samozrejme ze sa najdu aj kvalitne americke serialy (sama zeriem Family guy no to je serial zalizeny na uplne inom principe-parodii) ale to neznamena ze doma nic kvalitne nemame a toboz nie ze by sme sa im mali rovnat ..uz len kvoli inej mentalite.
Slovenski herci by sa radsej mali venovat ciste divadlu-tam im to ide na vyhornu a televiznu produkciu nechat tym, kto to vie.
Este aj v chorvatsku vedia tocit lepsie ako u nas, hoc v konecnom dosledku vyznie ten serial skor vtipne, no da sa nan pozerat a nemat nutkanie rozbit televizor ovladacom.
Na Slovensku mame aj takych co vedia hrat aj v serialoch.
Napr. v spominanych Nevinnych boli dve hlavne postavy herci - zaciatocnici.
...to bola chyba vyberu a nie hercov. Na rozbech by som ich urcite neobsadila do hlavnych roli a potom jasne ze vysledok je miestami negativny a kritika si na tom zgustne.
V ceskych filmoch a serialoch mas plno novych a neznamych hercov ale zahrat to dokazu skvelo a maju aj dobre napisane repliky.
taky herec ma hodnotu a nabera na nej tym padom cely serial.
ked uz sme pri tych ceskych serialoch tak Zivot na zamku som videa takmer cely a co si pamatam tak vzdy sa to tocilo okolo klise rozhovorov a vykonoch poslabsich.
Neviem, mozno som teraz vypichla nejaku vynimku, nemam ceske serialy nejak zmapovane a popravde ma ani nelakaju.
ale co sa tyka ceskych filmov, s tym suhlasim.. tych som aj fanusicka.. ale skor tych starsich
a zas co sa nasich tyka tak taka Batoricka sa mi celkom paci a povazujem to za celkom kvalitny film
pekný večer pri sledovaní Tisíc a jednej noci !!!