Zdravim, chcem pocut nazor posluchacov slovenskeho rapu na to, kto sa vam najviac paci zo sceny. Aj dovod preco a pripadne napisat rebricek top 5 slovenskych raperov. Som len zvedavy, dik
Nie som veľký poslucháč, ale mám rád Veca, viac-menej celý album stereo-farbo-slepo sa mi páči plus viaceré iné skladby, čo poznám.
Okrem toho potom uz len ojedinelé songy od iných, nie celý interpret. Napr Bratislavu od AMO mám riadne rád.
Neviem moc vysvetliť prečo. Vec mi príde málo trápny, málo pozersky, dosť vtipný a hudobne a textovo pomerne zaujímavý. Veľa SVK rapperov mi príde vyslovene trápnych a irituju ma
ZmetokDrama - pretože Prievidza pičo
Suchý Pes a.k.a. Tomáš Jedno, pretože ma úplne mega flowy a nerepuje o pičovinách, ako jeden z mála na Slovensku ešte robí poctivý boombap
A potom ešte Gleb, ale ten sa sotva dá považovať za rapera
Inak toho moc na Slovensku neni, zopár ofetkov čo placú do beatu, autotuneoví blbečkovci a podobné hnoje, všetko to šlo do piče
Po zvukovej stránke máme ešte furt dosť kvalitných interpretov viď DMS, ale obsahovo to už pár rokov stojí za chuj
tiež nie som veľký poslucháč ale vec, lebo @2 a čavalenky, lebo je autentický a jeho koncert v električke bol najlepši rapový koncert, na akom som bol (nebol som na mnohých, ale tento vytŕčal svojou zábavnosťou)
a cojaviem, ja si pustim aj neries alebo ega,
alebo aj rozne fetaciny, aj ked obsahovo su to uplne sracky, ale skor ked sa chcem dostat do urcitej nalady, alebo si pripomenut nejake obdobie
a gleb je tiez popicovka, ale musim mat nato naladu
Strapo. Príde mi, že on ostáva jednou nohou v pôvodnom rapu. To sa mi páči. Že sa nielen dá počúvať, ale nesplieta *** ako dosť veľa iných "moderných" raperov.
jedine stare veci od KF alebo Moja Rec, Nazov Stavby, LUZA... z novsich mozno nieco od Delika... ked si chcem ale zlepsit naladu, tych novsich songov a interpretov sa najde viac, ale hlbsi vyznam v tych textoch by som asi hladal marne
Tak že tých to nových mám úplne na kokote lebo je to bude bud strašné disko alebo texty u úplných sračkách. Tak že moje top je
GLEB , K-Street , Rišo zo Žužulety , NS a iné starinky , zaujímavý projekt bol Kruscifix. Občas ma niečo zaujme ale ináč to nesledujem , najviac mi vadí asi ta hudba , znie to ako disko bar a nie špinavá ulica. Ked tak celkovo tak: Ramson Badbonez - February , C-block - Time is tickin away , Danzel Curry - Ultimate , Bones , Mobb-Deep - Shook Ones Pt.-II , Snowgoons - The hatred , King Lil G - Ignorance , Dj tomekk feat gza ich lebe fur hip hop , Glanu Horas - Klatki czasu_(feat._Kamil_Hussein) aj Flobots je rap , KINGPIN FT. FILFY - SOUND THE ALARM , Lowkey.
Slovenský rap je mimo mňa.. ...nezaujímam sa prakticky o tento žáner a skôr americký rap je u mňa prijateľnejší, aj keď celkovo k rapu a hip-hopu neinklinujem ...no a zo slovenského rapu čo si vypočujem, tak to len čisto staré hitovice od Veca, Zverinu napríklad, a aj to len tak v rámci spomínania na mládí ...ja som skôr rockomilný
@forte Ja by som napríklad od Ega nepočul doteraz žiadnu jeho pesničku, keby v reklamách nehrali tú otravnú pesničku "Žijeme len raz", ktorú som bol nútený počúvať, OMG
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Okrem toho potom uz len ojedinelé songy od iných, nie celý interpret. Napr Bratislavu od AMO mám riadne rád.
Neviem moc vysvetliť prečo. Vec mi príde málo trápny, málo pozersky, dosť vtipný a hudobne a textovo pomerne zaujímavý. Veľa SVK rapperov mi príde vyslovene trápnych a irituju ma
Myslel som, že tu je reč o tej nižšej lige, nie rokovi a iných
A ešte sa dá počúvať Ego
Suchý Pes a.k.a. Tomáš Jedno, pretože ma úplne mega flowy a nerepuje o pičovinách, ako jeden z mála na Slovensku ešte robí poctivý boombap
A potom ešte Gleb, ale ten sa sotva dá považovať za rapera
Inak toho moc na Slovensku neni, zopár ofetkov čo placú do beatu, autotuneoví blbečkovci a podobné hnoje, všetko to šlo do piče
Po zvukovej stránke máme ešte furt dosť kvalitných interpretov viď DMS, ale obsahovo to už pár rokov stojí za chuj
Plexo
Bene & Lyrik (Modré hory)
Spartak & Demo (Pra3x)
Prorok & Mr. Matt (Dornkappel)
Supa
2. Vec
3. Modré hory
4. Supa
5. ???
a cojaviem, ja si pustim aj neries alebo ega,
alebo aj rozne fetaciny, aj ked obsahovo su to uplne sracky, ale skor ked sa chcem dostat do urcitej nalady, alebo si pripomenut nejake obdobie
a gleb je tiez popicovka, ale musim mat nato naladu
Peter alt a.k.a Peťo Perly a.k.a Najväčšia nula:
» soundcloud.com/najvacsianula/v...
2. Roko
3. Laco mayster slova
4. Vec
Toto jedine som schopna pocuvat a tento rebricek myslim absolutne seriozne
GLEB , K-Street , Rišo zo Žužulety , NS a iné starinky , zaujímavý projekt bol Kruscifix. Občas ma niečo zaujme ale ináč to nesledujem , najviac mi vadí asi ta hudba , znie to ako disko bar a nie špinavá ulica. Ked tak celkovo tak: Ramson Badbonez - February , C-block - Time is tickin away , Danzel Curry - Ultimate , Bones , Mobb-Deep - Shook Ones Pt.-II , Snowgoons - The hatred , King Lil G - Ignorance , Dj tomekk feat gza ich lebe fur hip hop , Glanu Horas - Klatki czasu_(feat._Kamil_Hussein) aj Flobots je rap , KINGPIN FT. FILFY - SOUND THE ALARM , Lowkey.