Oplatí sa podľa vás ostať na Slovensku? Ide o to, že po škole neviem čo dalej ... ostať tu a prežívať z mesiaca na mesiac ale byť doma alebo odísť preč a pokúsiť sa žiť? A kam do zahraničia by ste odišli? Anglicko, Česko, Nemecko?
Riešil som tiež túto dilemu, ale ostal som na Slovensku, lebo mi vyšli určité veci....inač by som bez váhania išiel preč ...v anglicku som mal vybavevnú hneď prvú prácu za 1700 libier + príplatky za nadčasy...tým som chcel povedať, že musíš vedieť či sa ti tam oplatí ísť...ak máš zarobiť tisícku, tak to ostaň doma (môj názor)
co sa tyka zarobku, tak v zahranici to nie je zlata bana, musis byt rozumny, smely, vzdelany, skuseny, rozhladeny, pripraveny jazykovo, kondicne, psychycky lebo odlucenie od stareho zazemia mozes znasat tazko. Ja som uz 6 mesiacov prec, ale len prezivam, lebo som sa nevedel lepsie zariadit a zivot je tu drahy, lebo sa neviem orientovat a najst si lepsie platenu robotu s odbornym stredoskolskym vzdelanim na obchod, ale mam znamych co sa dobre ujali ako kuchari, barmani, ale nie vsade rovnako platia a neda sa za kazdych okolnosti byvat v lacnom a zariadenom, najlepsie vycestovat s kamaratmi, sam urcite nechod lebo sa ti to financne neoplati, a urcite nechod cez agenturu aj keby si mal balik zarobit, moji kamosi, spoluziaci, rodina a uz aj ja sme odskusali rozne agentury vyzerajuce solidne... Neoplati sa cestovat do zahranicia sko je uk, irsko, nemecko, jedinr, zeby si tam pracoval aspon 10 rpkov, ale za ten cas sa aj na sr zariadis ceu kontakty, v zahranici bude tazsie komunikovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
z uvedeného asi Nemecko, teda výhľadovo, mne osobne vyhovuje miesto, kde som a rozhodne neplánujem návrat na SK
Ja si asi po škole skúsim poslať zopár CV aj do zahraničia.