@janka94 pocuvaj ma, ty sa to mu niak rozumies pocuvaj, a preco pises ze "lepsie sme hrali" bola si na tom ihrisku?...ked uz tak hrali oni...bol to pripravny zapas a chorvati, za to ze neboli na majstrovstvach sveta, bo v europe je viac ako 13 timov, ktore maju na to aby boli na MS a nedostali sa tam, to neznamena ze nevedia hrat futbal, v roku 1998 napriklad boli na MS 3-ti, a neslo o nic, bol to pripravny, hrali dost dobre
@michal553 Ty sa tu o čo pokúšaš? Ja tu nehovorím o Chorvátoch ale o Slovákoch, čítaj poriadne a nie každý druhý riadok. A áno dovolím si tvrdiť, že s Paraguajom hrali lepšie, pretože síce na ihrisku som nebola ale sedela som v hľadisku, takže ak ti ešte niečo leží na srdci tak povedz niekomu inému, ale nie mne !
@janka94 ja som bol na Talianoch a Holanďanoch a rozumiem sa tomu lepšie ako ty okej?..a bol som aj včera v Bratislave na Chorvátoch, s Paraguajom nehrali nič, lebo nič nezmohli, lebo Paraguaj bol lepší, a s Chorvátmi hrali tak ako sa dalo, ale celkom dobre, Chorváti sú podľa mňa lepší než Paraguaj, len nepostúpili tesne s kvalifikácie, zo skupiny, kde boli: silné Anglicko a taktiež Ukrajina, skončili o bod za Ukrajinou, mohli ísť do baráže a z nej by s Gréckom postúpili, som si tým 100 percentne istý...si žena, vidím, že " " "sa tomu rozumieš " " "
@michal553 no rozumiem predstav si to, pretože člen mojej rodiny hrá futbal, tak samozrejme že som o všetkom informovaná! viac sa o tomto baviť nebudem!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Plážový volejbal?
Curling?
O čom je reč?