Určite každý pozna elektro boogie a aj jeho asi najlepšieho predstavitela v SMT "fizzyho" (Peter Byháry)
Kdo pozeral čast na zvolenskom hrade určite vie že sa fizzy mal rozhodnút žeči postúpi sám alebo zo skupinou.
Cem sa vás opítať:
1. ako
ja si myslím, že keby tí jeho kamaráti boli fakt dobrí kamaráti, tak ho ani nenechajú poradiť sa, a rovno povedia že nech postúpi sám ! Porotcovia mu dobre povedali - bol tam možno najväčší talent, ale takto ako skupina to tak daleko nedotiahnu. Však to by predsa nebolo o tom, že zrazu je z neho sólista. Tričko z ich skupiny si mohol obliecť aj dalej, vystupovať mohli spolu aj dalej, ale súťaž mal doklepať sám. A podla mňa si toho bol vedomý, ale kamaráti mu moc nepomohli. Keby bol povedal, že ide sám, tak sa na neho naštvú, a pohádali by sa, ale teraz to môže skončiť podobne. Vypadnú, a on bude zas nadávať, že prečo nešiel dalej sám....
a ked si myslíš že zarobiť 9 miliónikov je také jednoduché, tak sa zobuď prosím ťa
Ja by som si 100% vybrala skupinu lebo by to bola zrada kamarátov... a v podstate je to jeho chyba že sa musel rozhodnúť keby nešiel na ten kasting sám... a plakal.-.. neviem ale asi preto, lebo vieš väčšia šanca na víťazstvo ale zasa by sa vysral na kamošov? veľmi ťažké rozhodnutie a netuším ako by som sa ja rozhodla...ň
No neviem, mal som prave pocit, ze vacsina skupiny hovorila, ze chcu ist dalej. Predsa len je to moznost sa zviditelnit.
Ale myslim, ze on chcel ist dalej sam, pretoze to bola vacsia sanca, ze sa presadi ( presne ako hovorila porota ) a tak to aj vnutorne citil, ale kedze nechcel opustit skupinu, tak sa rozhodol pre nich ...
Ja si myslim, ze toto bol klucovy moment a finale nevyhra/ju ...
aj mne to pripadalo tak, že všetci chcú ísť dalej. Síce nebolo dobre počuť, o čom sa bavili, ale ako vravím - keby sa toto prihodilo môjmu kamarátovi, tak by som mu povedal chod sám, ja s tebou nikam nejdem, a nebudem ti to kaziť a vôbec by som to nebral ako zradu kamarátstva. V kamarátstve sa treba vedieť obetovať pre dobro veci. To nie je len o tom, sme partia tak ako partia všade...teda aspon ja to tak necítim. Hlavne ked ide o vela.
no neviem mne bolo velmy cudne ze plakal ale hadam by nebol az taky sebecky aby nevzal skupinu a isiel sam no neviem ....ja by som si urcite vybrala skupinu...a na madara sa veeeeelmy tesim
Lol, presne toto som rozoberala asi pred pol hodinou na zastavke
Takze...
Rozriesim to trosku inak ako si sa pytal na zaciatku:
1.Skupina-(jeho kamosi)- bolo na nich jasne vidiet, ze chcu ist dalej i ked si uvedomovali jasnu pravdu, presne co povedala porota, ze skupina nema taku velku sancu. Ako kamosi sa nezachovali moc pekne, nevim, co by som urobila ja, no bolo by od nich pekne, kebyze razne vsetci povedia, chod, mas na to! A este mu povedali, ze nech on povie, cize sa z toho ako svine vyvliekli a nechali to vsetko na jeho pleciach
2.on- urcite chcel ist dalej aj sam, taktiez si uvedomoval slova poroty, no on jediny sa zachoval ako kamos, nechcel zradit svojich, ma ich rad a preto povedal ze skupina. A preco plakal? Boshe, ved ja som skoro plakala! Ono je to strasna psychika, sa to mozno nezda, no take rozhodnutie nie je sranda, hlavne ked je v cene i priatelstvo. Nechapem Krausa ako sa este dementne moze pytat, ze preco place, ved to uz i Habera pochopil!!!
podla mna plakal preto lebo si uvedomil ze sa vzdal vyhry SMT kvoli partii... ale musel to urobit lebo inak by vyzeral ako sebecky debil a ak sa bude v buducnosti (neviem) asi hlasovat smskami,ludia by si na to spomenuli a nedali by hlas takemu egoistovi..
Ty si dobre mimo ! Kraus sa ho velmi spravne spytal, ze preco place. Pretoze ak by si za svojim rozhodnutim naplno stal, tak nema preco plakat !!! Kraus velmi dobre vedel, ze to rozhodnutie nerobi z presvedcenia, ale zo srdca. Bojovali tam rozum a srdce a vyhralo srdce. A on len chcel nech to nahlas povie, ale fizzy to sam nechcel povedat, pretoze ho to trapilo.
podla mna ma security69 pravdu........ved keby ti jeho slavni kamarati boli naozaj taki dobri tak by rozhodli za neho nech ide sam ....... a co sa tyka toho placu podla mna reval preto, lebo mu prislo luto, ze mal aku taku sancu na vyhru a zahodil ju zahlavu...
@13 ano??? tak preco sa potom este i Haberu poza Adelu pytal, ze preco place??? Ujavne mu to nebolo jasne, tak mu to Habera vysvetlil... pozri si to este raz a potom laskavo hovor, ze kto je tu mimo...
takze "fizzy" je moj byvaly spoluziak a ak je on najlepsi predstavitel electric boogie tak ja som bravcovy rezen.
vies preco sa rozreval? lebo je to obycajny egoisticky kokotko, ktory nevie co od radosti. samozrejme, ze chcel ist sam, no urcite sa ako BFS dohodli, ze pojdu spolu. nepozeral som to, ale som si isty, ze to tak je.
BTW: keby si vedla neho postavil cloveka, ktory naozaj vie tancovat, videl by si aky je to šašo a ze v skutocnosti robi iba stale to iste a vsetko su to iba maximalne nacvicene choreografie. nic samostatne a spontanne by zo seba nedostal. este aj tu prezyvku mu vymyslel dalsi šašo podla miesanych napojov. proste je to pičko, ktoreho sme zatvarali v skole do skrine a teraz si o sebe mysli, ze je pan boh a to myslim doslovne. mozno to tu vyznieva ako ze zavidim, alebo nieco podobne, ale keby ste vedeli aky je prijebany, tato diskusia by v zivote nevznikla...
@1 lol v showbiznise je to dost jednoduche ked herec ked hrá hlavnu ulohu v divadle ma cca 7 000sk za yvstupenie ked ich má zo 5 dotýždna potom investuje desi peniaze a ola priznávam je to tašké ale nie nemožné
@9 prečo odveci tema ty si odveci .... sa pitam ako by sa ludia zachovali an jeho mieste a aka je podla tema tema k "veci" kolko krát denne masturbujem XD
@17 hovorim o najlepsom rpedstavitelovi elektric boogie v
SMT nauč sa čitať pičko ! sy daš nejaku trapnu fotkua potom pičuješ takých ludí milujem ...choť tam napokec kde patrýš....zasran a ako ti mam verit že je to tvoj spolužiak...ak ej to tvoj spolužiak....tak aj som jebal stalinovu ženu XD
AUč boha si ma za sundal....ufik... no daj spravi my možno oralik taky elektro boogie oralik aby si vedel moajs esternica chodik nemu an treningy a čo samam teraz...XD
Dopiči 20 ročny 180cm 78 kilo to čosy za chlapa kurwa daaky polorech alebo čo XD podlamna maš tak 15 nejake zakomplexovane dieťa čosy napiše 20 rokov a mysli si že je king...
A vidiš niekdo neve slovenčinu ale matiku hey
Takže tak nemam sa chut stebou hadať lebo to aj tak nikde nespeje..ak ceš zavolam mojho 2ročneho brata sním si dobre pokecáš
Teraz ma ospravedln mam nejaku robotu vieš....ja nesedim cely den za pc a nevypisujem phičoviny. ....takže čest praci a rukam pokoj...
BOZEE MUSITE TO VSETCI ROZOBERAT?? AKOZE NECHAJTE TOHO CHUDAKA,SAK JEJDA,NECH SA SAM ROZHODNE AKO DALEJ..JEZIS,CELE SLOVENSKO TO TU ROZOBERA!! AKE BY TO BOLO VAM,KEBY VAM ROZOBERALI ZIVOT? NO ASI NIE NAJLEPSIE..TAK HO NECHAJTE!!
wewo XD jj som XD a najlepšie čoti to hovoria taky čuraci čo maju v hlave nasrate keby som ta stretol v reale mi to dooči nepowiš a milujem tých 20ročných čo si pišu zo 16 ročnymi pičkami...evie zbaliť normalnu rovesničku musi hladať mladšie ročníky XD XD XD ...btw nereagovať ....som mimo XD kks nejaky 35 kilovy pičko weo ti povie že si čurak.... čuračika maš medzi nohami ty lofas...XD
@28 ked ja som debil tak ty si kreatura človeka...XD tieš dalši čurak čo vie iba pičovaťa ked stretneš v reale taj je cicho...už ta vidim ako zatvaraš fizzyho do skriniek v škole nebolo to naopak?
Idem von majte sa čuraci a honte nadalej dokriža ževraj to pomaha na zakomplexovaným idiotom
nie, nepoznam elektro boogie a nie, nepoznam ziadneho fizzyho. ale verim petrovi piperovi, ktory na rozdiel od autora nie je "zasran" a "zakomplexovane dieta". a musim este autora polutovat, kedze j*bal stalinovu zenu
podla mna plakal preto lebo vedel ze sam ma vacsie sance na postup ked to aj porota hovorila a chcel uspiet ale nechcel zradit kamaratov tak sa rozhodol pre nich
ale ked sa mam vyjadrit k teme, tak ten clovek plakal zrejme preto, lebo to mal v scenari. to tak byva v tychto idiotskych televiznych programoch. umele emocie nesmu chybat
To moja starka vie vacej uražať ako nektory ludia tu nafore...XD
Aspon vidim tu peknú inteligenciu tuna... každý sa hrá na inteligentného...čo v skutočnosti nieje...XD možno je ale vobec tak neposobi ja sa zase hrám na silneho provokatera a v skutočnosti som len mladý adolescen čo sy neneha srať nahlavu nikým a nikde a zaujimave če pičuju iba ty čo nemaju foto XD okrem small_angel no
kokos v3nty sa uvedom zalozis diskusiu potom provokujes hadku a potom hadzes urazky na ostatnych akoze.. uplne odveci si. nehovorim ze ostatni neprovokuju ale ty by si sa mohol ovladat ked uz inych nazyvas ako v prispevku 34.. ach naco som len do tejto neinteligentnej temy liezla povedala som si nazor na frizzyho ale toto mi tiez neda byt ticho..
@45 sa pozry kdo prvy pičoval omg...a ked som dofajčeny si pohlave skakať nedam XD nwm ale šak ekd ma ten chlapec 20rokov...takto kebiže ja mam 20 rokov tak si nevšima...XD takých ako som ja XD XD takže som dokázal to že su tý 20ročný na takej Iq urovni ako ja XD ked som vyfajčeny XD XD XD OMg tut emu som založil ekd som trezvy ked som trezvy sa nehadam XD no maťato baviť XD lol20ročnýýýXD
nič čo som pisal nevšimať...xD sorač ja som od obedu sfajčeny jak svina....najlepši kamarad došel z usa tak trošku sato pretiahlo .... XD fu teraz mam utlm ako svina...fakt srááč.. idem spať piči som hladny fest
Ostatní ti už pekne povedali čo si a zober si to k srdcu, ale v jednom máš pravdu, že si staršieho a normálnejšieho človeka stiahol na vlastnú úroveň, čomu síce moc nerozumiem, ale stalo sa ...
Ja si ale nemyslim ze by sluzil pre nejake sebaukludnovanie. Skor ako velmi vhodna prevencia, ze do niektorych debat sa jednoducho netreba pustat, pretoze vysledok je vopred jasny.
Zaujimal by ma napriklad nazor peter_pipera, ze keby na v3nty-ho nereagoval, ci by si neusetril zopar zbytocnych nervoznych prispevkov.
Ci no toten Fyzi to fakty dobre robi ale ja si myslim zeby mohli este aj viac zo skupinou urobit lebo ked to tak spoja a budu vymyslat lebo ked sam ta po case by us nevedel ani co ma robit a ze tam plakal ta z jednej strany ze ma ist z druhej ne ta to stres panika ale fakt
Ušetril A V3nty tie škaredé príspevky od pertra pipera nepriamo "vyvolal", ale je to len a len jeho chyba, že sa nechal vyprovokovať a popísal také somariny, fakt nie je na mieste sa vyhovárať nejakým takýmto pseudomúdrym výrokom
dobre,ne ze by som sa vysrala na kamosov....ale ked mi povedia ze mam vcsiu sancu vyhrat sama,no tak idem urcite sama..a keby boli skutocny kamosi tak by im to nevadilo...a cil si to trosku dosrali ale dufam ze pojdu dalej,a vyhraju to...prajem im to...BEST
nooo...mne sa pacilo ako vcera vystupoval fizzy a co povedal porote...podla mna bolo jasne ze nepostupia uz tymi dvoma krizikmi...v tomto kole bolo strasne trapne ze postupila ta z decaku...slovensko ma talent je od teraz trapne a viac tam nieje na koho pozerat...Iba na trapnu porotu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
a ked si myslíš že zarobiť 9 miliónikov je také jednoduché, tak sa zobuď prosím ťa
hej ištvánko postúpil
Ale myslim, ze on chcel ist dalej sam, pretoze to bola vacsia sanca, ze sa presadi ( presne ako hovorila porota ) a tak to aj vnutorne citil, ale kedze nechcel opustit skupinu, tak sa rozhodol pre nich ...
Ja si myslim, ze toto bol klucovy moment a finale nevyhra/ju ...
Súhlas
1. nesla by som tam, ani keby som mala talent...
2. dojalo ho to, nevyzera na egoistickeho debila, co by zabil odstatnych, len aby on SAM vyhral...
btw. viem, am totalne npc naladu, sorry a nekomentujte
Takze...
Rozriesim to trosku inak ako si sa pytal na zaciatku:
1.Skupina-(jeho kamosi)- bolo na nich jasne vidiet, ze chcu ist dalej i ked si uvedomovali jasnu pravdu, presne co povedala porota, ze skupina nema taku velku sancu. Ako kamosi sa nezachovali moc pekne, nevim, co by som urobila ja, no bolo by od nich pekne, kebyze razne vsetci povedia, chod, mas na to! A este mu povedali, ze nech on povie, cize sa z toho ako svine vyvliekli a nechali to vsetko na jeho pleciach
2.on- urcite chcel ist dalej aj sam, taktiez si uvedomoval slova poroty, no on jediny sa zachoval ako kamos, nechcel zradit svojich, ma ich rad a preto povedal ze skupina. A preco plakal? Boshe, ved ja som skoro plakala! Ono je to strasna psychika, sa to mozno nezda, no take rozhodnutie nie je sranda, hlavne ked je v cene i priatelstvo. Nechapem Krausa ako sa este dementne moze pytat, ze preco place, ved to uz i Habera pochopil!!!
Takze tak to asi vyzera z mojho pohladu...
Ty si dobre mimo ! Kraus sa ho velmi spravne spytal, ze preco place. Pretoze ak by si za svojim rozhodnutim naplno stal, tak nema preco plakat !!! Kraus velmi dobre vedel, ze to rozhodnutie nerobi z presvedcenia, ale zo srdca. Bojovali tam rozum a srdce a vyhralo srdce. A on len chcel nech to nahlas povie, ale fizzy to sam nechcel povedat, pretoze ho to trapilo.
takže snáď to bude tak, že tí čo mu fandia budú posielať hlasy celej tej skupine...on tam je asi jediný fakt talent.
vies preco sa rozreval? lebo je to obycajny egoisticky kokotko, ktory nevie co od radosti. samozrejme, ze chcel ist sam, no urcite sa ako BFS dohodli, ze pojdu spolu. nepozeral som to, ale som si isty, ze to tak je.
BTW: keby si vedla neho postavil cloveka, ktory naozaj vie tancovat, videl by si aky je to šašo a ze v skutocnosti robi iba stale to iste a vsetko su to iba maximalne nacvicene choreografie. nic samostatne a spontanne by zo seba nedostal. este aj tu prezyvku mu vymyslel dalsi šašo podla miesanych napojov. proste je to pičko, ktoreho sme zatvarali v skole do skrine a teraz si o sebe mysli, ze je pan boh a to myslim doslovne. mozno to tu vyznieva ako ze zavidim, alebo nieco podobne, ale keby ste vedeli aky je prijebany, tato diskusia by v zivote nevznikla...
@17 hovorim o najlepsom rpedstavitelovi elektric boogie v
SMT nauč sa čitať pičko ! sy daš nejaku trapnu fotkua potom pičuješ takých ludí milujem ...choť tam napokec kde patrýš....zasran a ako ti mam verit že je to tvoj spolužiak...ak ej to tvoj spolužiak....tak aj som jebal stalinovu ženu XD
na pokec nechodim, ten nechavam pre debilkov, ktory ani nevedia gramatiku (tym narazam na teba)
a co to ma spolocne s mojou fotkou? to si nevedel co mas napisat?
a je mi jedno ci mi veris alebo nie, ak chces dam ti aj jeho cislo, mozes mu vypisovat zalubene sms-ky...
Dopiči 20 ročny 180cm 78 kilo to čosy za chlapa kurwa daaky polorech alebo čo XD podlamna maš tak 15 nejake zakomplexovane dieťa čosy napiše 20 rokov a mysli si že je king...
A vidiš niekdo neve slovenčinu ale matiku hey
Takže tak nemam sa chut stebou hadať lebo to aj tak nikde nespeje..ak ceš zavolam mojho 2ročneho brata sním si dobre pokecáš
Teraz ma ospravedln mam nejaku robotu vieš....ja nesedim cely den za pc a nevypisujem phičoviny. ....takže čest praci a rukam pokoj...
btw: tvoje paranoidne predstavy o mojom veku ma absolutne nezaujmaju
nemas absolutne co napisat, pises len picoviny co ani nedavaju zmysel, len aby si bol zaujmavy
a co teba do mojej vysky? niekomu rastie telo, niekomu mozog takze tak...
a tych old school brothers poznám jeeeej .. a Ištván je naj..
@28 ked ja som debil tak ty si kreatura človeka...XD tieš dalši čurak čo vie iba pičovaťa ked stretneš v reale taj je cicho...už ta vidim ako zatvaraš fizzyho do skriniek v škole nebolo to naopak?
Idem von majte sa čuraci a honte nadalej dokriža ževraj to pomaha na zakomplexovaným idiotom
Peter_piper.. to som ja tak skvolke uražal ludi ako teraz ty mna...len namiesto toho hovna som použival že nasraté v hlave XD
A ty si tieš riadny čurak čo vie pičovať iba ceznet... a jebať 14ročne emačky XD bOžiNkU
@38 ano mam koplexy s teba ta mal foter račej dovankuša utreť... XD
Aspon vidim tu peknú inteligenciu tuna... každý sa hrá na inteligentného...čo v skutočnosti nieje...XD možno je ale vobec tak neposobi ja sa zase hrám na silneho provokatera a v skutočnosti som len mladý adolescen čo sy neneha srať nahlavu nikým a nikde a zaujimave če pičuju iba ty čo nemaju foto XD okrem small_angel no
Ostatní ti už pekne povedali čo si a zober si to k srdcu, ale v jednom máš pravdu, že si staršieho a normálnejšieho človeka stiahol na vlastnú úroveň, čomu síce moc nerozumiem, ale stalo sa ...
Nikdy nesuper s blbcom. Stiahne ta na svoju uroven, kde ta potom prevalcuje svojimi skusenostami.
Myslim, ze konkretne tato diskusia je krasny priklad, ze to tak naozaj je.
A ja si myslím, že ten výrok je dosť somarina ...
Resp. to zrejme slúži na sebaukľudňovanie labilných ľudí ...
Nič také ako stiahnutie na určitú úroveň nie je nutné, stiahnuť sa nechá len človek, ktorý nevie čo so sebou ...
Tak urcite, nie kazdy sa s tym citatom stotozni
Ja si ale nemyslim ze by sluzil pre nejake sebaukludnovanie. Skor ako velmi vhodna prevencia, ze do niektorych debat sa jednoducho netreba pustat, pretoze vysledok je vopred jasny.
Zaujimal by ma napriklad nazor peter_pipera, ze keby na v3nty-ho nereagoval, ci by si neusetril zopar zbytocnych nervoznych prispevkov.
Ušetril A V3nty tie škaredé príspevky od pertra pipera nepriamo "vyvolal", ale je to len a len jeho chyba, že sa nechal vyprovokovať a popísal také somariny, fakt nie je na mieste sa vyhovárať nejakým takýmto pseudomúdrym výrokom