@NOwinOu no ty si si vytrhal skoro vlasy ,a ja som si obhryzla vsetky nechty najma pri tych samostatnych najazdoch ale stalo to za to uzasny hokej ...skvele ,skvele ,skvele
1. tretina - zaspávala som..neviem či preto že som bola ospalaá alebo preto že sa tam v podstate nič nedialo
2. tretina..to som bola nasratá..
3. tretina - štastná ako blcha..Demitra a Hossa X proste uff..
predĺženie: moc som nevnímala
Nájazdy: ÚŽASNÉ, KRÁSNE, NÁDHERNÉ....
..ale bolo tam aj pár vtipných komentárov od tých komentátorov..že "pekná strela na bránku"..to bola skôr prihrávka ruskému brankárovi..ale tak ja sa nehádam aspoňže to dopadlo to ako to dopadlo..
neviedela som ale pocuvali sme to na nemine aj s ucitelkou medzi prestavkou sme napisali pisomku a potom cumeli na radio =D je uplne haluzne ked to clovek len pocuva a cez prestavku ovacie =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Co myslite, po vcerajsej prehre s Cechmi ako dopadneme teraz s Rusmi?
Chcel som dat
A: Vyhrajeme
B: Remiza
C: Prehrajeme
Jasne ze prehrajeme, to je moj nazor.
1. tretina - zaspávala som..neviem či preto že som bola ospalaá alebo preto že sa tam v podstate nič nedialo
2. tretina..to som bola nasratá..
3. tretina - štastná ako blcha..Demitra a Hossa X proste uff..
predĺženie: moc som nevnímala
Nájazdy: ÚŽASNÉ, KRÁSNE, NÁDHERNÉ....
..ale bolo tam aj pár vtipných komentárov od tých komentátorov..že "pekná strela na bránku"..to bola skôr prihrávka ruskému brankárovi..ale tak ja sa nehádam aspoňže to dopadlo to ako to dopadlo..
Komentátori na ČT obstojne hnojili, ,,puk mu zaliezol pod výstroj"
bol to úžasný zápas, celý...............
máme šancu na medaile, a nie malú!!!!
@johnysheek
tak asi som sa zmýlil, to sa mi sníval zrejme až ten finálový zápas