Ale hej, za Svätým Jurom je taká malá, žltá, vežičkovitá stavba ...
No ale podľa mňa na východe máš kopu zaujímavých drevených kostolíkov. Alebo niektoré také miesta, kde máš len na kopci osamotený kostolík a tak - to je veľmi fajn, podľa mňa, takto si tam vyjsť . Určite, keby si len tak občas jazdil po Slovensku a všímal si okolie, niečo Ťa zaujme.
Vieš čo? V Čiernom Brode pri Galante je starý vzácny kostol,síce o ňom prd počuť,ale bol v prvej slovenskej sade euro známok a je veľmi pekný,len sa oň nikto nestará a zvnútra je to riadne vidieť.Ale je ich u nás veľa,možno vo Veľkom Klíži...
jednoznačne veľmi pekný drevený kostol je v Svätom Kríži neďaleko Ružomberka... (ale až taký malý asi nie je) , ďalší zaujímavý kostol sa nachádza blízko obce Rudník na východe a ešte jeden pekný je v geografickom strede Európy nad Kremnickými Baňami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
No ale podľa mňa na východe máš kopu zaujímavých drevených kostolíkov. Alebo niektoré také miesta, kde máš len na kopci osamotený kostolík a tak - to je veľmi fajn, podľa mňa, takto si tam vyjsť . Určite, keby si len tak občas jazdil po Slovensku a všímal si okolie, niečo Ťa zaujme.
1. včera ťa rozmrazili, preto si kokot.
2. si kokot od narodenia
3. si fejkový kokot.
najreálnejšia mi príde možnosť č.3
so gtfo
Lebo ak chceš kradnúť , na to sú lepšie velké kostoly.