zo slovenskej metalovej sceny si myslim nic moc... aspon ja som nic dobre nepocula aa co sa tyka punku, sice nemam ziadne punkove nazory a ani punk pomerne nepocuvam ale HT ma vtipne a dobre texty,cesky punk ujde Plexis
fuuu ha tak ja si neviem spomenut na nijaku kapelu zo Slovenska....ale z Ciech je to napriklad Kreyson alebo Kabat....to nie je az take vzdialene od SR
Metal nepočúvam,no myslím,že poznám dost slovenských punkových kapiel,z tých najoblúbenejších mám Davovku,Načo Názov (ako spomenul Tikalok),KSS,Zhoda Náhod,Začiatok konca,HT,Rozpor,Fatal error, VT Marvin,Toy pistols,Ilegality,Punkreas,Odpad,Brickfield,Prípad Ewi Burdovej, Nasmiech, Hasiaci prístroj,Dimenzia X,Bez ladu a skladu... Ale aj tak pokladám za najlepších skor českých interpretov : Šanov 1, Z ničeho nic, Totální nasazení, Orlík, Hagen Baden (Tri sestry), Visací zámek, Funkce šroubu, Znouzecnost, Vypsaná fixa, Pilsner Oiquell, E!E, NVU .. uff je toho akosi vela.. Hádam sa v tom niekto nájde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a jednoznacne Metallica, pomenej epica alebo nightwish
punk neocuvam
načo názov
švablast
čad
a mnohé iné
a kriplave duo samozrejme ktore je uz vlastne trio
KARPINA
jednoznacne
spomenuli sme aj Oi! a čo teraz??
mam rad aj cesky :sps, jaxi taksi
A z metalu Catastrophy a Doomas(ked ratam slovenske)