Ty prečo ešte nespíš, ale sa zaoberáš záležitosťami, ktoré nemôžeš ovplyvňovať? A máš pravdu, aj ja krútim hlavou nad tým, kde speje naša spoločnosť, keď pre ťažké delikty, ako je obnažovanie sa na verejnosti, dostane niekto len šesť mesiacov. Ja by som mu vymeral trest v trvaní šesť rokov nepodmienečne.
chudak chalan ožerie sa spravi striptiz zadarmo a este aj trest dostane =DDD ale ne. no tak človek by mal piť len do miery kym sa vie ovladať-- =D tak ale predsalen polroka je moc veru
Milý @Pernik , vtipkár je tento portál, ktorý sa ma snaží presvedčiť, že som osemnásťročný chalan zo Žiliny a že nemám vlastnú tvár. Inak, ty by si mu vymeral šesťdesiatročný trest? Zas nebuď taký moralista.
@pernik no hej. tiež je to divné... Ja som nevedel, že byť nahý je zločin. Sú oveľa horšie veci, čo sa dejú a tie nikoho netrápia. Nahota je prirodzená vec, ok, je blbé keď tak človek ide po ulici, ale v konečnom dôsledku nikomu neubližuje.
Argument, že ohrozuje výchovu detí, je blbosť.
- po prvé sa tam píše, že to bolo vo večerných hodinách (kedy aj inokedy bol chalan ožratý, ak nie večer , a vtedy deti majú dávno spať.
- po druhé, každé dieťa skôr či neskôr uvidí niekoho iného nahého, veď to je normálne
- po tretie, majú deti zakázané chodiť do plavární, kde sa ľudia prezliekajú z plaviek do oblečenia (čiže sú v istom momente nahí)? nie, nemajú to zakázané.
Nie že by sa riešila korupcia verejných predstaviteľov, čo je miliónkrát horšie, ako to že dáky ožratý chalan dakde vystrčí riť...
no slovensky sudny system je zalozeny na takzvanom nekonecnom procese kedy si clovek fakt radsej rozmysli ci niekoho(nieco) na sud da a bude sa s tym otravovat +- 10 rokov pricom vsetky sudne trovi do vynesenia rozsudku plati on alebo to proste necha plavat a tych 10 rokov prezije spokojne aspon podla mna to tu tak funguje na ... no nanic a preto v buducnosti podla svetkeho - sayanora slovensko so svojou politikou, sudnictvom a ekonomikov
@Radiophonic Ako vidím s touto smiešnou obhajobou sa zaoberáš v každej diskusii.
Väčšinou nenapádam ľudí s ktorými nemám priamy konflikt, alebo nenapadli prvý oni mňa, ale po prečítaní pár tvojich príspevkov silno pochybujem o tvojom zdravotnom stave...
Hí, tak toto, toto ma dostalo! Som hotový! Veď ja už nemám vlastnú tvár! Ak ste ju niekde videli, oznámte to na príslušnom t. č. Dosť mi na nej záleží.
Inak, celkom zaujímavé, že napr. v centre Nitry, obchodný dom zvaný Centro Nitra, mal celé leto nad vchodom celé leto plagát s rozmermi cca. 40x15m, na ktorom bola sporo odetá dievčina v tenkých nohavičkách myslím. Plagát mal nadpis "Dáme dole takmer všetko!"
Iná mekka konzmu v tom istom meste, zvaná Mlyny Nitra, si celú reklamu stavala na modifikovanom obraze Zrodenie Venuše od Sandra Botticelliho (chudák Botticelli, v hrobe by sa obracal, ak by sa dozvedel, na aké prízemné ciele slúžilo jeho dielo).
V strede tohto zmeneného obrazu stála žena, ktorej vulvu a prsia zakrývali iba (umelé) vlasy.
Celé som to písal kvôli tomu, že mi to prišlo ako krásny paradox.
Na jednej strane - opitý obnažený chlapík v nočných, ktorého videla snáď iba policajná kamera = pol roka v neslobode; spoločenská nebezpečnosť.
Na druhej strane - obnažené (jediné, čo im nebolo úplne vidno, bol pohlavný orgán a prsia) ženy figurúje pod záštitou obchodných centier na plagátoch v centre mesta, ktoré je vidno cez deň či v noci = spoločenská atraktivita.
@pernik ved tak som to myslel, ze za toto, co je podla mna vlastne nezavadne, dostane clovek nejaky velky trest, ktory je nezrovnatelny s fakt vaznymi zlocinmi, ku ktorym su naopak prilis benevolentny.
Prirodzene, že som ťa pochopil, ale čo spravíš, keď dnešok patrí reklame, ktorá je založená na výsostne morálnych princípoch. Treba ale uznať, že obnažené ženské telo je estetickejšie, ako mužské, preto, keby ten nešťastník nebol podnapitým mužom, bol by trest pre neho možno miernejší.
Múdre ponaučenie: Muži sa musia naučiť modulovať svoju pohlavnosť.
I keď, v antickom Grécku bolo vyšportované mužské telo ideálom krásy.
Ktovie, možno sa tam prepracujeme aj my. Teda určite, časom. Je len otázka času, kedy prestane byť spoločensky atraktívna ženská krása a nahradí ju mužská.
Práve mi napadlo, že ten mužský obchod s kozmetikou s týmto prerodom zrejme súvisí.
ja si myslim ze ked ide clovek robit nejaky zlocin tak by ho mal spravit poriadne lebo cim dlhsi trest na sude vyfasuje tym je ku nemu slovensko miernejsie a po polovici ho pusti za dobre spravanie ... reps ked clovke dostane 3 roky a pustia ho po roku a pol alebo ked clovek dostane 20 rokov a pustia ho po 10
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ty prečo ešte nespíš, ale sa zaoberáš záležitosťami, ktoré nemôžeš ovplyvňovať? A máš pravdu, aj ja krútim hlavou nad tým, kde speje naša spoločnosť, keď pre ťažké delikty, ako je obnažovanie sa na verejnosti, dostane niekto len šesť mesiacov. Ja by som mu vymeral trest v trvaní šesť rokov nepodmienečne.
Pokiaľ sa mýlim tak krútim hlavu znovu a znovu si kladiem otázku, kde to kurva žijem?
Argument, že ohrozuje výchovu detí, je blbosť.
- po prvé sa tam píše, že to bolo vo večerných hodinách (kedy aj inokedy bol chalan ožratý, ak nie večer , a vtedy deti majú dávno spať.
- po druhé, každé dieťa skôr či neskôr uvidí niekoho iného nahého, veď to je normálne
- po tretie, majú deti zakázané chodiť do plavární, kde sa ľudia prezliekajú z plaviek do oblečenia (čiže sú v istom momente nahí)? nie, nemajú to zakázané.
Nie že by sa riešila korupcia verejných predstaviteľov, čo je miliónkrát horšie, ako to že dáky ožratý chalan dakde vystrčí riť...
Väčšinou nenapádam ľudí s ktorými nemám priamy konflikt, alebo nenapadli prvý oni mňa, ale po prečítaní pár tvojich príspevkov silno pochybujem o tvojom zdravotnom stave...
Tu ide o to, že za to dostal pol roka a za vraždu dostaneš 3.
Je to odpad...
Chcem
I´m so discopotential, like a stardust I have mental confusions. Zdegenerovaný systém!
Veru, pravda stojí na hlinených nôžkach.
Iná mekka konzmu v tom istom meste, zvaná Mlyny Nitra, si celú reklamu stavala na modifikovanom obraze Zrodenie Venuše od Sandra Botticelliho (chudák Botticelli, v hrobe by sa obracal, ak by sa dozvedel, na aké prízemné ciele slúžilo jeho dielo).
V strede tohto zmeneného obrazu stála žena, ktorej vulvu a prsia zakrývali iba (umelé) vlasy.
Nie, tentokrát som sa nepomýlil.
Celé som to písal kvôli tomu, že mi to prišlo ako krásny paradox.
Na jednej strane - opitý obnažený chlapík v nočných, ktorého videla snáď iba policajná kamera = pol roka v neslobode; spoločenská nebezpečnosť.
Na druhej strane - obnažené (jediné, čo im nebolo úplne vidno, bol pohlavný orgán a prsia) ženy figurúje pod záštitou obchodných centier na plagátoch v centre mesta, ktoré je vidno cez deň či v noci = spoločenská atraktivita.
Tomu neverím.
» tvnoviny.sk/spravy/krimi/ma...
Múdre ponaučenie: Muži sa musia naučiť modulovať svoju pohlavnosť.
Trefná poznámka.
I keď, v antickom Grécku bolo vyšportované mužské telo ideálom krásy.
Ktovie, možno sa tam prepracujeme aj my. Teda určite, časom. Je len otázka času, kedy prestane byť spoločensky atraktívna ženská krása a nahradí ju mužská.
Práve mi napadlo, že ten mužský obchod s kozmetikou s týmto prerodom zrejme súvisí.
Ono to ani inak nemôže byť, keď na čele stojí človek, ktorý tam stojí
Užasne je ako rýchlo pracujú súdy keď to vôbec nieje potrebné