to s tymi pat prstami mi pripomina frazeologizmus co sa povie v americkom slangu. i've got a five finger discount znamena, ze som nieco ukradla. tak na 99% to znamena kradez.
a to druhe je asi tak obrazne povedane, teda aspon ja to chapem tak, ze napr. spravis nieco dobre, ale tvoja povaha ti kazi tu reputaciu, co si spravil tym dobrym "skutkom". neviem... :/
DDD nie nie nie .. vy ste to nepochopili .. ona sa pytala co znamena frazeologizmus : Kupil za 5 prstov a jednou rukou stavia druhou ruca .. nie co znamenaju frazeologizmy . tak jej odpovedajte na otazku DD ...
Ak sa pýtaš na dva frazeologizmy, tak to bolo povedané v treťom komentári. Ak myslíš jeden frazeologizmus, je to totálny blud No a posledne- keď chceš pomoc, napíš zrozumiteľnú otázku Vždy ma iritovali ľudia čo píšu jak keby pri tom sexovali...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Chceš vedieť, čo znamenajú tieto DVA frazeologizmy:
1. Kúpil za 5 prstov.
2. Jednou rukou stavia, druhou rúca.
Mám pravdu?
a to druhe je asi tak obrazne povedane, teda aspon ja to chapem tak, ze napr. spravis nieco dobre, ale tvoja povaha ti kazi tu reputaciu, co si spravil tym dobrym "skutkom". neviem... :/