nocna mura:počuvaj ma tu,toto nieje tvoja tema taq sa tu nehraj navelku a už sa nevtieraj !!!každy si kontroluje čo napíše sam a nepotrebuje nato nejaku husu!taq už daj pokoj!!!myslím že som to povedala zavšetkých!!
Daduliqq strasne cosi, naozaj som tu ystrobanku skoro neprezila... ked uz tak, hus, nie husu - to je cechizmus. na velku sa nehram, ja som mala a som na to hrda, ved, ako sa hovori, dobreho nikdy vela nenarastie... a Katkarinka ze arabsky chlieb - aj ty to robis naschval, vsakze? nuz ak si myslite, ze tymto ma vytocite... ako chcete...
Nocna mura:nie ,ja s Katkarinkou iba chceme,aby si už konečne STICHLA ale taqe slovo u vas asi neexistuje taq to poviem taq,že neotravuj ustotnych a svoje nazory si vrav sama sebe!
No dobre pre vás, že som tu taký dlhý čas nebola. Ale našťastie som späť. Nuž z týchto slov od môjho posledného ak by sa polovica dala uznať, aj to som veľa napísala... Ale budem dnes zhovievavá, že mám takú dobrú náladu, uznávam všetky, až na tie rožky, nemôžem predsa na neplatné slovo pokračovať. Takže rožok, čiže moje slovo je KRIVÁŇ.
Cheekee, to som rada, že si myslela správne, ale niektorým ľuďom za tebou to nedošlo. Katkarinka, dáme si rande? Aby si oslnivosť, jedinečnosť, vtipnosť a krásu mojej osoby pobadala na vlastné oči. Andinpark, posledné oficiálne slovo je ľan - čiže ty teraz vymýšľaš 1 (zdôrazňujem) slovo začínanjúce na "n", musí to byť podstatné meno v základnom tvare a nemalo by končiť na "a".
Je to podstatné meno v základnom tvare nadväzujúce na predchádzajúce, nemám prečo mať námietky. Zato pri air a Klementovia by sa už nejaké našli. Riť sa skloňuje podľa vzoru dlaň, tým pádom nie do riti, ale do rite, milá moja. ŇUCH.
nocna_mura:...nemam k tebe slov..........akože toto neny slovenčina moja zlata !!každy nech si tu píše čo ste teda slova a nie si tu volaka učitelka čo nam tu to ma opraovvať taq tiško prosím!!!
Katkarinka, viacerÍ. Asi mi niečo ušlo, ale ja som žiadne vysvetlenie z vašej strany nezachytila (urážky a nadávky sa, pokiaľ viem, za vysvetľovanie nerátajú). Dadkaaa, neny to je slovo z akého jazyka? Ja by som naopak bola rada, zlatíčka, keby ste vy konečne pochopili, že svoj rodný jazyk si nesmierne vážim a záleží mi na tom, aby túto úctu pocítili aj ostatní jedinci nášho národa. A teda že vás opravujem, to všetko robím iba a jedine pre vaše dobro. A teraz by sme už konečne mohli pokračovať v tom, čo je vlastne hlavným cieľom tejto diskusie, a síce v slovnej reťazi (vymýšľate teraz slovo začínajúce na "CH").
Nedá sa to volak spraviť aby do tejto diskusie mala nocna_mOOOOOOra jaj pardon ty si nocna_mura ...aby mala sem zakazany pristup?každemu tu leze na city!!!!!!!!! !
Lopúch (čiže budete vymýšľať na ch, žiadne h alebo niečo podobné). Nuž neviem, Katkarinka, ale mne sa skôr zdá, že jedna osoba sa tu silou mocou vtiera do mojej pozornosti a ja tou osobou určite nie som.
rockstar..no ja som sa prestahovala a moj pocitac s mojou krasnou Mozillou ostal domenkooooa tu mam to co ty..takze mam po rychlom vyhladavni slovicok..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
1386 komentov
Daľšie slovo začína na písmeno ktorým predchádzajúce skončilo. Napr. Bird(z)> (Z)oznamovadl(o) (O)dpočino(k) (K)oal(a)
(zo skusenosti viem, ze slova zacinajuce na A rychlo dojdu
Raketa
Ale vyriesim to takto:
CHalupa
Halapartňa
hehe
dalsie slovo: SEX (dalsie na x, to neni zrovna najlepsie
ŇufáK
NáramoK
ale platí to hore "á"
Ruža
inak angel zabudol si pokračovať, nekaz to.
Salmonela
saxafón
ok podte A =DD
astaT
Takže...
LUBRIGANT
a nemali by to byť iba slovenské slová?
monzún
Hadam este nebolo!
mám 300!!!!
to este nebolo mam ten dojem.... som to tak zbezne kukla
...servomechanizmus
pokracujem: dudel
debilita
a ty nie taze to nehaj taq
pokracujem debilitou: astronomia
------ak sa to vobec taq píše ---
stuck_out_tongue:)
pokračujem na idiot, keďže som to dala do jednotného čísla
pokračujem teda na to "Ť"
angličtina
nocna mura:počuvaj ma tu,toto nieje tvoja tema taq sa tu nehraj navelku a už sa nevtieraj !!!každy si kontroluje čo napíše sam a nepotrebuje nato nejaku husu!taq už daj pokoj!!!myslím že som to povedala zavšetkých!!
pre laikov - nový zákon
ALOFOK
turbína
nocna mura:neprekrucaj slova laskav
inovec
nocna_mura :ak budeš hubovat teraz domna za toto slovo tak asi dojdem zetebou a nakopem ťa doriti!
CHRUST
Katkarinka:alebo naša učitelka to skor
Trenčín
nwem či to tu už bolo ale newadí netrapí ma mylsím že nikoho netrapi teda sorry okrem nocnej_mury
----
mrdačka
ja dám :
Alkohol
Áno
vidim ze sa to tu pekne rozbehlo od kedy som to tu pred 1 rokom 3 mesiacmi a 13 dnami (470 dní)zalozil
Atrament...
autolekárnička
Tieň
môžem sa pridať? bleee
šušeň
chcel som K**** ale to by nebolo ono
LÁSKA?
Grázel
Dala by som Lodičky, ale nebudem Vás trápiť, takže
LOĎ...
Ďumbier
Rarášok (je také slovo?) ak nie tak Hrášok..
Arpád
Zlodej
Jazero
Olovo
Ostrov
obrus
Sifon
Albatros (neviem presne čo to je, ale tuším vták...)
Inak albatros je aj parná mašina
Smolenice
hmmm
Embrio
Ondrej
OLIVA (nechcela by som byť Olivová... )
Netopier
Kačička
Advent
Talent
Tandem
Masurko
Daj mi cibulu,cibuli mi daj
CIBULA
(potom ja nie som rasista..len ma to napadlo)
aids
*naozaj skuste dlhé Y
Nož (na tejto klavesnici nemam o s vokanom, sorrka)
žaluď
(ach jo... co by som za nu dal
Repete
(Historické mesto v Severnom Yorkshire,Anglicko)
(nič sexuálne za tým nehladajte...)
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
Na konci bola moja apatia...
takze sa pokracuje slovom na A
onania
anal
ťuťmák
(som zvedavy co vymyslite na "X"
Absinth
som zvedava kedy sa s tymto uz konecne prestane..
YpsiloN
Buran!
no dobre...
Kozel
napadlo ma aj daoč ine ale tulen je dobry
{zlúčenina vznikajúca z druhých zlúčenín odštiepením jednej, alebo niekoľkých molekúl vody }
tak teda na "L"
Lekno
Olej
aj mna tu uz par ludi predbehlo...
a inak pokial viem, tak sa mozu pouzivat iba podstatné mená
toluen
NUANSA
asnaeb je tusim nejaky cheat do gta:sa, ak sa nemylim, tak na zastavenie hladanosti fizlami
a yperit je latka, ktoru nemci pouzili v prvej svetovej v bitke pri ypres
keď tak aby sa nepovedalo
H - Hobbit
Ch - Chobot
takže začíname aj tak T
(gule po latinsky)
alex
Babrák
chameleon
ň ... Ňadrá
Kazachstan
Uhlík
a maaaaam 1111.prispevok..co dostanem?a nieze mi niekto obsadite 6666.vopred si to rezervujem...
Andrej
taaak tempera
Ňunéz
Debil
lotos
ikaros
apoštol
Lupták(nas autobusar)
neón
Rušnovodič
Youtube
(stále sa hrá na tie končiace sa na A?)