1. no chlieb pada na natretu časť preto lebo väčšinou padá s takej výšky že sa akurat stihne otočiť takže s okna keby ho hadžeme samotný tak tiež by som nevedela povedať ako dopadne a kedže aj mačka je väčšia tak rozhodne padne na nohy
2. ked je niekto klamár neznamená že klame vždy takže by som mu uverila lebo keby klamal tak by znamenalo že pravdu nehovorí ale inokedy hej ale už by klamal takže by si to protirečilo.. teda ak som sa vyjadrila ako som chcela no popletene ale snad pochopitelne
1. jasne, že mačka dopadne na nohy. Je ťažšia, to už je vyriešené v niekoľkých komentoch nado mnou
2. klamárovi uverím, lebo ak momentálne v tomto výroku neklamal, tak je pravda, že je klamár. Ak však v tomto výroku klamal, tak je samozrejme klamár tiež
Podľa mňa ľuďom proste viac utkvie v pamäti, keď im ten chleba padne na namazanú stranu, nakoľko ich t vytočí, kdežto ak padne na tú suchú tak ich to prakticky nechá chladnými ...
V mythbusters testovali tie chleby - natreté chleby hádzali zo strechy budovy a urobili pár stovák pokusov a nakoniec im vyšlo že to záleží len od náhody - počet chlebov spadnutých natretou časťou sa skoro rovnal počtom chlebov spadnutých druhou časťou.
1. mačka spadne každopádne na chleba,chleba sa prielpí na mačku a celá sa o toho chlebu zašpní,pretože tlak,ktorý vyvolá plocha,obsiahnutá plochou tela mačky,ktorá vyvolá tlak na chelba spôsobí,že ude mať v chlpoch omrvinky,z otoh vypolýva dalšie kúpanie mačky..
čloevek stratí nervy
mačka bude nervózna
(neskúšať)
1.mame hovorím pravdu denne a vraví mi,že mi neverí,ked som jej povedla,že klamem,nepovedala mi nič...z toho vyplýva,že nech povie klamár čokoľvek,tak mu na to nepoviem nič
kemuro myslel si to tak ze macka priviazana o chleba dopadne na zem natretou stranou toho chleba co ma na chrbte alebo tam figuruje daky dalsi skryty chlieb? lebo ak vypadne z okna a dopadne chleba neviem ci to prezije:p
@zimka no,ale ved my mačky a predovšetkým gatovia a murovia z keäie som z KE) vieme,že počas pádu narzaíme na strom,lebo pri každej bytovke a doma je možosť sa do niečoho zakvačiť,tak z nás nerobte hlupákov.dankešón
A samozrejme, že mačka dopadne na nohy, zatiaľ čo o ňu priviazaný chlieb na zem nedopadne, na zem dopadne len mačka, chlieb dopadne vlastne len na mačku
@kemuro ale ja som nemohla tusit ze tam urcite bude daky strom!! lenze ked padne na zem iba chleba tak sa nemozu dostat omrvinky do srsti:p... a hlavne si predtym tvrdil ze macka padne na chleba:p
kebyze chlieb zhodis z vysky parnych stolov (2,4,6...stolov) tak chlieb padne na nenatretu stranu za ocakavanie ze nebude fukat vietor
1. padne na 4
2. klamar nemusi vzdy hovorit lzi, moze aj pravdu. ak klamal tak by nebol klamarom z coho jasne vyplyva ze tento pripad je zly. riesenie: bud bol klamarom a zrovna vtedy hovoril pravdu alebo bol nadrogovany neklamar takze nevedel co hovori...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
2.no ..
a urcite je v tych otazkach nejaky chytak ale ja nevim jaky
2. ne
klamár mi môže klamať, že klame, preto čil čo? asi poviem, že je dilino
2.tak asi hej
2. ked je niekto klamár neznamená že klame vždy takže by som mu uverila lebo keby klamal tak by znamenalo že pravdu nehovorí ale inokedy hej ale už by klamal takže by si to protirečilo.. teda ak som sa vyjadrila ako som chcela no popletene ale snad pochopitelne
2. klamárovi uverím, lebo ak momentálne v tomto výroku neklamal, tak je pravda, že je klamár. Ak však v tomto výroku klamal, tak je samozrejme klamár tiež
Podľa mňa ľuďom proste viac utkvie v pamäti, keď im ten chleba padne na namazanú stranu, nakoľko ich t vytočí, kdežto ak padne na tú suchú tak ich to prakticky nechá chladnými ...
A z toho vznikajú takéto sprosté príslovia
Kto by to bol povedal ...
Tí by tiež niekedy mohli aj popremýľať, čo budú vyvracať ...
čloevek stratí nervy
mačka bude nervózna
(neskúšať)
1.mame hovorím pravdu denne a vraví mi,že mi neverí,ked som jej povedla,že klamem,nepovedala mi nič...z toho vyplýva,že nech povie klamár čokoľvek,tak mu na to nepoviem nič
Jak sa poznám, chleba by som zjedla a mačku vyhodila Ale nemala by som tú odvahu sa pozrieť ako dopadla MAČKA MÁ PREDSA 7 ŽIVOTOV
A keď mi klamár povie, že je klamár, ja mu poviem, že som hluchá
a tak spadne na zem len chleba,presne tak
1. padne na 4
2. klamar nemusi vzdy hovorit lzi, moze aj pravdu. ak klamal tak by nebol klamarom z coho jasne vyplyva ze tento pripad je zly. riesenie: bud bol klamarom a zrovna vtedy hovoril pravdu alebo bol nadrogovany neklamar takze nevedel co hovori...