prečo keď niekto da nieaku temu tak lúdia sa ponižujú a niektorý si zacnu aj nadavat ja som si všimol ze na nasom Bridze sa uz neda normalne komunikovať tak ako sa to dalo predtým teraz ked niekto vytvori diskusiu tak sa moze lem obavat kto si z neho zase
Ked si sem zalozi niekto trapne forum nech necaka ze ho bude brat niekto vazne...ja som si zas vsimla ze vacsina for su uplne picoviny a vymysli deciek ktore sa nudia a zbytocne sa tu ponizuju...Ked tu pisu kraviny o sexe,uchylnostiach a podobne...Je tu par normalnych tem ktore ked si citam ziadne trapne alebo ponizujuce komenty jak vravis nevidim...cize zalezi len na tom co si sem das...Ked chces aby ta bral niekto vazne musis sa aj o to snazit ty sam/a
ide o ľudí, na jednom fóre ktoré navšetvujem tiež sa vyskytujú komenty od témy, ale také čo urážajú alebo si robia srandu alebo podobne sa mažú... respektíve takí ľudia tam nechodia, väčšinou sú tam dospelí
Suhlasim s lvankou a majlosom.... ako co mam napisat seriozne do temy ked sa niekto pyta ako si ma podat ziadost o dievca??? Ved to sa neda nerobit si z neho picu.
@0 teba si pamatam, nebolo to az tak davno, co si se dosiel a vtedy to tu davno bolo take,. ake to je aj teraz. tak neviem o co sa snazis. ci si si len precital temy, v ktorych sa pise o starom birdze a teraz sa tu ides hrat na hrdinu alebo co?
btw:si slepy, ked nevidis, ake omedzene dementnosti sa tu zakladaju? zo 125 tem je mozno jedna normalna aj to neviem, ci som malo nenapisal. tu sa uz neda diskutovat normalne a ked sa objavi tema, ktora normalna je, tak ti garantujem, ze v nej sa normalne diskutuje, lebo ludia si to uvedomuju. tak prosim ta nezasypavaj birdz dalsimi stupidnymi diskusiami ako je tato, lebo aj tak nic nevyriesis
@azel- no jasné zasa škatuľkovanie podľa veku, že? toto zbožňujem
Presne súhlasím ako to tu už niekto povedal že sa nedá normálne reagovať na stupídne témy ako napr. nedávno tu jedna slečna založila fórum že si zlomila necht, ale ďalšia že ju na pokeci obťažujú... tak povedz mi ako sa dá na takéto témy reagovať rozumne??!
tu nejde o to.ale tu nema nikdo zaruku,ze si zas nekdo tou temou nerobi prdel z nas...Lebo si tu hodne ludi vytvori temu len tak z nicoho a pritom tu bol len 1-krat
Nesúhlasím z tým, že také komenty bývajú iba k fake témam. často sú aj k normálnej téme. A nedávajú ich len 13,14 ročné deti, ale aj starší, dokonca by som povedala, že hlavne tí starší
Aj tato tema je tu uz mnohokrat diskutovana, cize je z casti zbytocne to nanovo zakladat, stacilo si pozriet stare a vacsina ludi reaguje tu narovnako. Cize zase len hltenie fora blbostami.
A suhlasim s Majlosom a ostatnymi, ze niekedy sa nedá normálne reagovať na blbosť, i keď ja som ticho tým čo tak reagujú sa ani trošku nečudujem.
Niekedy by stačilo nezakladať rovnaké fóra, možno keby sa zmazali duplicitné témy, tak zmizne ich aj viac ako polovica.
@peter_piper hej bracho ja sa tu nehrajem na hrdinu ale ja som lem chcel povedat ze keď vydim stupídnu temu tak ani nereagujem zbytočne je pisat do takej diskusie chapes? radšej napisem do takej ktorá ma zmysel ako keby som mal pisat dristy alebo blbosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ale inak mas pravdu.
btw:si slepy, ked nevidis, ake omedzene dementnosti sa tu zakladaju? zo 125 tem je mozno jedna normalna aj to neviem, ci som malo nenapisal. tu sa uz neda diskutovat normalne a ked sa objavi tema, ktora normalna je, tak ti garantujem, ze v nej sa normalne diskutuje, lebo ludia si to uvedomuju. tak prosim ta nezasypavaj birdz dalsimi stupidnymi diskusiami ako je tato, lebo aj tak nic nevyriesis
Presne súhlasím ako to tu už niekto povedal že sa nedá normálne reagovať na stupídne témy ako napr. nedávno tu jedna slečna založila fórum že si zlomila necht, ale ďalšia že ju na pokeci obťažujú... tak povedz mi ako sa dá na takéto témy reagovať rozumne??!
A suhlasim s Majlosom a ostatnymi, ze niekedy sa nedá normálne reagovať na blbosť, i keď ja som ticho tým čo tak reagujú sa ani trošku nečudujem.
Niekedy by stačilo nezakladať rovnaké fóra, možno keby sa zmazali duplicitné témy, tak zmizne ich aj viac ako polovica.
...ked niekto napise, ze kazdy 3. koment je odveci, tak kazdy napise, ze strasne vela komentov je odveci.
...ked niekto napise, ze Birdz uz nie je tym, cim byval, tak kazdy napise, ze to tak je.(nezdielam tento nazor)
...ked niekto napise, bla bla bla...viete, co tym chcem povedat.
ale to je vsade