Ahoj, neviete mi niekto poradit kde a za kolko zozeniem nove sluchadla do hudobneho telefonu sonny eriscon, daju sa vobec niekde zohnat, alebo su nepredajne? dakujem
ano daju , v predajni SE nove stoja kolo 1500SK.inak sa daju zohnat aj nejake divne vyzeraju rovnako ako tie orig aj ked o tom dost pochybujem v predajniach orange cena cca 900SK co pamatam a este som videl aj u nas v tescu to neboli originaly len nejaka lacna sracka tie boli za 300SK.
nakolko mam jeden z troch mobilou staru K750i original ale po mojom softwarovo flashnutu na plnohodnotnu W800i mal som k nej sluchatka K750i ktoryc kabl sa mi zlomil tak som pouzil koncovku a spravil si redukciu na 3,5" jack (10min prace , no nesprav si )
www.sonyericsson-shop.sk asi tak volako to je mam pocit. klasicky cez sklad sony ericssonu. a hocikde inde to zozenies tiez, podla toho ake kvalitne chces a kedze si z BA tak by si teoreticky nemusela platit ani za dopravu. rovno si po to mozes tam prist.
no nove stoja vyse 1000sk, ja som sa tam minule ojebal ze stoja iba 32 sk a to bolo euro som zabudol ze auro je uz vacsim pismom + moj slaby zrak a trapas bol na svete ked som mu miesto tisicky podaval 50 sk
tak ja som vychytil dobru akciu z nejakych 1600sk na 750 na internetovom shope.. a fakt ze kvalitne original SE sluchatka s tymi "stuplami" co maju totalne basy a aj vysky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
nakolko mam jeden z troch mobilou staru K750i original ale po mojom softwarovo flashnutu na plnohodnotnu W800i mal som k nej sluchatka K750i ktoryc kabl sa mi zlomil tak som pouzil koncovku a spravil si redukciu na 3,5" jack (10min prace , no nesprav si )
popozeraj na nete...