Chcem si kupit nejake jedine co od vas chcem je ci stuple do usi su horsie ako prenosne ale velke, teda ktore su lepsie a cenova kategoria od 20 30 eur.
Ja mam doma aj velke aj stuple ale stuple lacne a velke tak velke ze snimi nikam ist nemozem..preto rozmyslam ze kupim prenosne sice mal som dvoje Kossi porta pro ale tieto sa mi pozdavaju » sluchadla.heureka.sk/philips-shl5001... alebo nejake kvalitne stuple tak nevjem ake mate skusenosti vy ?
Ja mám štuple, značka Sennheiser, nič extra luxusné, ale ani tie najlacnejšie, zvuk majú kvalitný, nestalo sa mi ešte, že by celé okolie počulo, čo mi aktuálne hrá, v ušiach sú pohodlné a čo sa mi najviac páči - už ich mám takmer dva roky a ešte stále hrajú... (čo je dosť že úspech, lebo čo som mala slúchadlá predtým, obvykle do roka prestalo jedno slúchadlo hrať)
Prenosne hocijake su neprakticke ale dobry zvuk a stuple prakticke ale zvuk nebude asi nigdy taky jak na vecsich takze berem tje philipsi tje som mal uz aj na hlave
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
stuple maximalne na noc do pc
ak mas zaujem, hod mi ts-ku