by som ti poradil Solo HD ale to maš 180-190€.. 2 roky mi vydržali.. potom som ich zlomil .. :/ aa veď Kossy si vezmi tie su dobre som počul.. aj maš na ne celoživotnu zaruku
jj koss porta pro...ja ich mám od januára 13, s tým že momentálne na reklamácii lol, tam sa každému kazí ten kábel ale zas kašlať na to keď tam máš záruku..dobré slúchadlá sú to ale
kossy tie lacné sú odrby to neodporúčam, pokazili sa mi tak tam idem keďže tam je doživotná záruka a povedali ,že sa mi to neoplatí, lebo že za reklamáciu sa platí viac než stoja samotné slúchadlá
@eowyyn tak to ťa podľa mňa celkom obabrali, za poplatok myslím 5-6€ ti vymenia v rámci doživotnej záruky všetko od jacku, cez kábel až po samotné celé slúchadlá pokiaľ sú neopraviteľné.... to je len manipulačný poplatok a vrámci doživotnej záruky by ti mali opraviť zaň všetko, prípadne zaslať nové... na to to je nie?
@drsmajlik Pokial nema dane sluchadla registrovane, tak je ten poplatok vyse 13e
plus postovne 3.50e ked nema moznost si ich vyzdvihnut osobne
Ked ma nejake z tych lacnejsich (do 20e) tak sa skoro oplati si kupit nove nez sa natahovat s nejakou zarukou
ja to napríklad riešim tak, že keď je tam nejaká zvuková závada resp. mechanická (všetko je dnes pomaly samá umelina v rámci slúchadiel takže keď niečo praskne alebo sa odlomí tak sa tomu ani nečudujem) tak hneď kupujem nové.
co sa znaciek tyka odporucam specializovane znacky ako AKG, Sennheiser, Audio-Technica atd... maju aj lacnejsie modely v cenovej kategorii 50€
Ked uz davas za sluchadla 50€ tak je fajn sa o tom nieco naucit, urobit si prehlad a nezobrat hned to co jedna babka povedala. Napr na alze maju siroku ponuku tak tam mozes zacat porovnavat.
Predrazene picoviny od beats prosimta nekupuj, to su vyhodene peniaze, lebo kvalitativne ich predcia aj sluchadla za zlomok ceny. Beats je o image, nie o zvuku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
plus postovne 3.50e ked nema moznost si ich vyzdvihnut osobne
Ked ma nejake z tych lacnejsich (do 20e) tak sa skoro oplati si kupit nove nez sa natahovat s nejakou zarukou
- ci ich chces na doma
- alebo na nosenie po vonku
dalej ci to maju byt sluchadla
- do usi (spunty)
- na usi (supraauralne, napr tie koss porta-pro)
- okolo usi (circumauralne, take velke)
podrobnejsie kategorie sluchadiel mas vysvetlene napr tu » www.hifisluchadla.sk/sluchadla/6-Cen...
co sa znaciek tyka odporucam specializovane znacky ako AKG, Sennheiser, Audio-Technica atd... maju aj lacnejsie modely v cenovej kategorii 50€
Ked uz davas za sluchadla 50€ tak je fajn sa o tom nieco naucit, urobit si prehlad a nezobrat hned to co jedna babka povedala. Napr na alze maju siroku ponuku tak tam mozes zacat porovnavat.
Predrazene picoviny od beats prosimta nekupuj, to su vyhodene peniaze, lebo kvalitativne ich predcia aj sluchadla za zlomok ceny. Beats je o image, nie o zvuku.