Ahojte,
potreboval by som poradiť s kúpou nových slúchadiel (štuplových do uší)...
Mohli by ste mi prosím poradiť, že aké sú podľa vášho vedomia najlepšie slúchadlá (cca do 35€)?
Ja som kupila jedny v datarte, take červene asi za 20 a su podla mňa uplne top. Používam ich už 4 rok a hudba je super. (Jedny biele, ktoré som mala z tej edície sa mi rozdvojili tie káble, ale ako šli ďalej len mne to vadilo, tak som kupila nové.)
Ja mám dobré skúsenosti s týmito » www.alza.sk/philips-she1350...
Starší (stále funkčný kus) čo som si kúpil pred cca 2 rokmi má o cca 20 cm dlhší kábel a sú lepšie spracované než tie, čo predávajú teraz.
Tiež som riešil túto otázku pred niekoľkými dňami, nevedel som sa rozhodnúť ale nakoniec som objednal JBL T110. V pondelok by mali prísť tak som zvedavý
@moonshine co sa tyka toho co hovoris. Amo mas pravdu, ale ja potrebujem stuplove na kazdodennu cestu autobusom, lebo nosit moje marshallky velke na usi je dost nepohodlne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
» www.alza.sk/philips-she1350...
Starší (stále funkčný kus) čo som si kúpil pred cca 2 rokmi má o cca 20 cm dlhší kábel a sú lepšie spracované než tie, čo predávajú teraz.
Maj sa trochu rád