mam sony ericsson a kazdy SE ma blbe ze nema jack a sluchatka maju taku koncovku ako nabijacka...na tych sluchadlach mam sice jack ale taky co sa nan davaju sluch. a to je blbost lebo je tam nahovno hruba kvalita zvuku...predtym som mal cele bez tej rozdv
fail sú skôr prvé dve odpovede neviem čo sa furt niekto potrebuje robiť dôležitým už keď začuje slovíčka SONY ERICSSON... možno sa to zdá neuveriteľné, ale X ľuďom tie telefóny stačia - dnes sú už možno slabší priemer, ale to sa chalan nepýtal, ak ste si nevšimli...
inak, mám SE G502, redukciu z telefónneho výstupu na 3,5mm jack z nejakých shitóznych SE sluchádiel za 10 eury a na to napojené Sennheisery PX 100 a hrá to jak víno
napiču zwuk maš kôli sluchadlam a nie že to ide cez redukciu, ak maš special sluchadla zdarma alebo za 4ecka od činana tak sa nečuduj, sa kukni po nejakych lepšich značkach-koss,apple, alebo hintie nadomnou..nevyznam sa tom nejak extra ,,alebo ja mam SKULLCANDY a zwuk popiči. serus
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
inak, mám SE G502, redukciu z telefónneho výstupu na 3,5mm jack z nejakých shitóznych SE sluchádiel za 10 eury a na to napojené Sennheisery PX 100 a hrá to jak víno
a btw sú SE čo majú aj priamo v sebe 3,5mm jack
len so SE koncovkou (nie tieto iste)
a da sa dokupit a taka redukcia
ja som to kupoval za 70 sk pred 2 rokmi, neviem kolko to stoje dnes