Vedel by mi niekto poradiť sluchadla,ktoré dobre tesnia zvuk,čiže by bolo len slabo počuť čo mi hrá? Hlavné kritéria mám tú nepriepustnosť zvuku,kvalitné basy,a cenu do 50€ .
mám tieto (len iná grafika na nich) a majú dosť popiči zvuk. iste to niesú BOSE, ale basy, stredy či výšky im určite nechýbajú. skôr ťa bude obmedzovať kvalita nahrávky, ako kvalita slúchadiel.
no hej,niečo takového mám,dostala som to na Vianoce
ale akurát presne dnes sa mi to podarilo už po aspoň 6 raz dostať na zem,šak jasné že znova vypadlo slúchadlo,tak som ho dala naspeť ako obvikle a čo si nevšimnem,neide! ta fasa si myslím som sa to potom pokúšala opraviť,ale beznádejne
urcite by som si kupil koss sluchatka alebo sensheiner @4 ja mam koss porta pro a su to paradne sluchatka za tu cenu co som ich kupil kamoska ma hentake velke opachy za 60 eur pokazili sa jej za pol roka a hraju o triedu horsie ako moje ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
kupila som si jedny za 50 ecok v rakusku (ohybne) a 2 razy sa mi po sebe zlomili...
Mať 50 eur vo vačku na slúchadlá tak pozriem po nižších triedach skutočne kvalitných značiek ako sú: sennheiser alebo koss
ale akurát presne dnes sa mi to podarilo už po aspoň 6 raz dostať na zem,šak jasné že znova vypadlo slúchadlo,tak som ho dala naspeť ako obvikle a čo si nevšimnem,neide! ta fasa si myslím som sa to potom pokúšala opraviť,ale beznádejne
Ber, nebudeš ľutovať.
» www.headphone.com/headphones/senn...