Viete mi niekto poradit naozaj kvalitne sluchatka ktore čo to vydržia - hlavne naraz, otras, ....aby za týžden neprestlo jedno ist,zaroven aby mali dobre tlmenie a kvalitný zvuk....potrebujem ku cvičeniu a zatial mi všetky po čase zlyhali
@mefistofel na ne som počula xyz stažnosti ohladom slabeho velmi tenkeho kablika ktorý sa poškodi velmi rýchlo :/ inak by som tie už mala...a ako ano stále to chodit reklamovat jedine..i ked zevraj na ten kablik sa dana reklamacia nevstahuje tak neviem
@nemethissan Creative EP-630. Mal som ich asi 3 roky, potom som ich dokonca raz vypral a v pohode fungovali... Možno aj niekde fungujú, neviem, stratil som ich...
@mefistofel - zevraj ludia mali prave s tým problém - dali si to prave kvoli nemu viac krat reklamovat a potom ked sa im poškodil xyz krát, nechceli im to vymenit ...
KOSS su hlavne zle zle a este raz ZLE, za tu cenu neponukaju kvalitu ako konkurencia a ta dozivotna zaruka je dot odrbovak, kedze tie sluchadla sa casto nicia prave preto aby z nich vytazili co najviac
» avmania.e15.cz/mp21-pl11-pl50-... mam pl21, fajn vyvazeny zvuk, vadi mi ale tvrdy kabel, pocul som aj pl11, fakt prevladaju basy...Creativy EP630 ma sestra a maju uz asi 5 rokov, spracovanie fajn, zvuk uz menej... ked boli spominane Pioneer, zaujimave mozu byt » sluchadla.heureka.sk/pioneer-se-cl52...
ak ti zalezi aj na zvuku (podla vlastneho vkusu), cene/vykone tak hladaj recenzie, vsimaj si spracovanie ak ich mozes chytit do ruk pripadne vyskusaj
kedysi som sa tým zaoberal ako audiofil bohužial naozaj kvalitné slúchadlá sú v cene 250 eur + » sluchadla.heureka.sk/akg-k812/specif... tento top produkt je niečo aj rolls royce alebo maybach medzi slúchadlami, tieto by zlyhať iste nemali
Ak si ochotný trocha zainvestovať tak si kúp akg. Tie sú kvalitné a majú fakt dobrý zvuk- minimálne tie veľké na uši. Ale myslím,že aj tie do uší by mali byť dobré.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
inak osobne mam rad znacku pioneer, len to sa skoro nikde nepredava uz na slovensku.
ak ti zalezi aj na zvuku (podla vlastneho vkusu), cene/vykone tak hladaj recenzie, vsimaj si spracovanie ak ich mozes chytit do ruk pripadne vyskusaj