urcite su dobre a zevraj aj zvuk je lepsi v takychto sluchatkach narozdiel od tych malych co sa strkaju do usi a tie male aj viac poskkodzuju usny bubienok...
pokazili sa mi uz dva krat v priebehu roka sice ale aj tak ich mam strasne rada a inak najnovsie ma chytili beats by dr. dre mate niekto s nimi skusenosti?
ano vyborne, prave dnes rano som na nich slapol a nic sa im nestalo odporucam
a ten zvuk, nemam sa naco stazovat, pouzivam to na mp3, doma, v buse, pri CSku..
@17 povrchnost, pri tychto sluchatkach nejde o styl ale o zvuk.. to asi nepochopis...
karovina jak traky....mal som ich 2 týždne a šli do koša(ľavé začalo podivuhodne chrapčať sklamali ma odvtedy používam výhradne creative zen aurvana nemajú až také šialené basy ale zato niesu až natoľko potlačené výšky a stredy...
@matuliq povrchnost? mne ide dost o zvuk, ale je kopa inych sluchatiek, ktore nenosi polovica slovenska a zvuk maju vynimocny. napr. aj kopa inych kossiek, sennheiser, napr. aj vivanco ma paradne a cenovo dostupne in-eary. ja sam mam TD85:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@7 s prvou časťou vety by sa aj dalo súhlasiť, ale ten koniec mi vysvetli... na základe čoho poškodzujú "tie malé" ušný bubienok viac ?
a ten zvuk, nemam sa naco stazovat, pouzivam to na mp3, doma, v buse, pri CSku..
@17 povrchnost, pri tychto sluchatkach nejde o styl ale o zvuk.. to asi nepochopis...
» www.koss.com/koss/kossweb.ns... $FILE/TD85_1.jpg?OpenElement
asi viem co je dobry zvuk.... tak prestan tliachat o povrchnosti
porty pro su proste hnusne a ma ich plna rit ludi... nikdy by som si ich nekupil....