Kupil som si sluchatka monster beats a ked si to napojim na iPOd tak to ma taky divny zvuk, neviete prečo to je? Ale na iPode som skušla aj ine skluchatka a všetky to robia, len original hraju normalne. Počul som niečo o konverzii na sluchatka od Applu d
@midnight jj skusal, ale stale to je nahovno, inak to hra ked tie sluchatk adma na pc, uplne basy vsetko,a ked to dam do ipodu tka ioba melodia ako keby, uplne ako ked zacinaly kedisy do telefonov M3ky. taky hnus to je.
@thelubos tak máš niečo dojebané v ajpode, a teraz počkaj, idem sa spamätať že si rozumel čo som napísal a ani si sa nad tým nepozastavil... mimochodom, nemali ajpody nejaký ten iný konektor ako je štandardný 3.5 jack?
@thelubos tipujem, lebo mi tu práve kamoš ukázal ajfón, a ajpod má možno to isté, ten konektor je tak trochu zapustený do tela, čiže niektoré sluchátka čo majú širšiu tú plastovú časť konektora sa ti tam možno nezasunú poriadne, lebo sa nezmestia, a aj tie príznaky by sedeli, že to nemá basy a znie to ako šmejdové rádio...
@trdelniiiq teraz už som nehovoril o samotnom type konektora (viem že prinajmenšom tie staršie mali ten divný menší do ktorého normálne sluchátka nepasovali vôbec, ale novšími som si nebol istý), ale o tom ako je zapracovaný do tela prístroja, že je tam proste v takej priehlbinke, ktorá je taká že ak je obal konektora sluchátok hrubší, tak tam poriadne nesadne, takže aj keď je "zapojený" tak je tak trochu vysunutý, proste nie je zasunutý poriadne lebo viac nejde, a tým pádom ten signál do sluchátok nejde tak ako má, a tým pádom to blbne tak ako si popísal. som si tak na 86% istý že presne v tom je problém.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
mas dojebany jack
@2