prosím vás, potrebujem pomoc...slúchatká urbeats, hrať hrajú...ale stala sa taká vec, že ako keby ja neviem niekto otočil repráčiky alebo čo dám si ich do uší zvuk naplno a hrá to slabúčko, no keď si ich priložím opačne k ušiam, tak zvuk je omnoho siln
mas ich v zaruke, alebo uz nie ? ak nie, tak by som pravdepodobne to pozrel sam, len ci si technicky zdatny. ak nie, tak to radsej niekomu zanes, a inak tie sluchatka su dost shity, celkovo myslim, aj keby ti hrali dobre, tak ak by sa to nedalo opravit doma tak by som asi ani neriesil nejake servisovanie alebo co ( ak nie su v zaruke )
dopredu ťa len upozorním, že keď napíšeš túto časť do fóra.
" tí, čo si chcete zase zvýšiť ego na mega vtipných komentároch, ani nemusíte nič písať, peace "
Už len z princípu ti sem také niečo napíše pretože tým provokuješ provokatérov.
K téme, zlý kontakt. Reklamuj ich alebo ak si technický typ oprav to.
@n0win0u@gukol sú v záruke, len to nejdem riešiť, to je na dlho, len nejaké rady, kde čo môže byť chyba a pozriem sa nato, len hádam to nedod*bem ešte viac a nech píšu čo chcú, ja som tam len napísal, že mi to je jedno... a ďakujem...len reku, že či niekto nemá skúsenosti s tým, čo to mal, s rovnakou chybou a pod
@vaper sú z česka, takže poslať to tam na svoje náklady, potom neviem koľko čakať na posúdenie a po mesiaci mi ich vrátia so záverom, že reklamáciu neuznajú, dnes to je bohužiaľ tak.,.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
" tí, čo si chcete zase zvýšiť ego na mega vtipných komentároch, ani nemusíte nič písať, peace "
Už len z princípu ti sem také niečo napíše pretože tým provokuješ provokatérov.
K téme, zlý kontakt. Reklamuj ich alebo ak si technický typ oprav to.
sam si ich este viac dojebes