Nazdar Birdzaci. Vedeli by ste mi poradit ktoré slúchadlá sú lepšie?
Jedna sa len o štuplové, ale tie maju 2 typy. Jedne su klasické, velke telo ktoré sa pchá do ucha a druhé su také s tými vymenitelnými gumickami. Chcem na nich aj ležať aj behať s nimi
@milgamman Tak je na tom kus pravdy lebo zvukove vlny ti priamo smeruju na blanu. Ale zalezi ako hlasito pocuvas hudbu.. Mne ide hlavne o to nech si mozem ich dat kludne do ucha a lahnut si a zase ked budem behat tak nech mi drzia v uchu.
pri behani držia asi jedine tie čo idú okolo ucha ale v tom zas nemožeš ležat....celkovo v hocijakých sluchadlach je nepohodlne ležat aj tak...museli by byt priamo v uchu vnutri aby to bolo pohode
Ja nepochopim ľudí, co su spokojní s týmip evnymi, všakto to vypadáva pri chodzi nieto este pri behu... A ked to nepočúvaš ako magor tak o stratu sluchu by som sa pri gumennych nebal, za mňa vedu jednoznacne
@milgamman@5 Tak do teraz som mal od HTC tie normálne pevné a pri behaní žiaden problém. Asi ide od toho aký tvar ma ucho. No pri ležaní mi to zavadzalo.
Mňa z tých štuplových po chvíli bolia uši, nech som v akejkoľvek polohe... Jediná výhoda je asi to, že lepšie izolujú zvuk, ale aj tak, ja som za klasické "peckové", či ako sa im nadáva, už len pre to pohodlie
@passarinho štupľové sú tie s gumičkami (neznášam je) a peckové také tie klasické, ktoré máš bežne pribalené aj pri telefóne a tak, proste tiež dávaš do ucha, ale nie úplne
Skus pouvazovat nad "circumaural" (okolo usi) alebo "supra-aural" (na usi). A pozeraj po bezdrotovych.
Nie je to toto co popisujes, ale vyhody su zrejme: kvalitny zvuk, ak vyberies spravny model ani necitis ze ich mas), neobmedzuju ta kably cize da sa v nich aj lezat (samozrejme nie na boku, ale to sa neda so ziadnymi), a taktiez paradne tlmia okolite zvuky.
Ine ako bezdrotove by som uz nepouzil.
@tlstyholub len pre zaujimavost, mas nejake zle skusenosti?
Ja som si kupil AKG za nejakych 80€ a neviem si vynachvalit.
Za dalsie (s mikrofonom) som dal asi 70 a taktiez parada. Cize kupil som viacere a max spokojnost. Samozrejme nesmies ist do najlacnejsich a taktiez ide o sposob prenosu zvuku. Ako jednoznacne digitalny.
Tie AKG v pohode chytaju aj cez 3 steny a ani to nepocitis. Uz ked idem o poschodie nizsie tak zelezobeton robi svoje ale s tym sa pocita
@passarinho ale ak chces nieco kablove s relativne dobrym zvukom a za minimalnu cenu tak skus pozriet koss. Myslim ze maju stuple asi za 7 eur a celkom pekny zvuk, no zazraky za tu cenu necakaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Tie čo su v @10 sú aké?
Nie je to toto co popisujes, ale vyhody su zrejme: kvalitny zvuk, ak vyberies spravny model ani necitis ze ich mas), neobmedzuju ta kably cize da sa v nich aj lezat (samozrejme nie na boku, ale to sa neda so ziadnymi), a taktiez paradne tlmia okolite zvuky.
Ine ako bezdrotove by som uz nepouzil.
nad tym co je v @10 ani neuvazuj
Ja som si kupil AKG za nejakych 80€ a neviem si vynachvalit.
Za dalsie (s mikrofonom) som dal asi 70 a taktiez parada. Cize kupil som viacere a max spokojnost. Samozrejme nesmies ist do najlacnejsich a taktiez ide o sposob prenosu zvuku. Ako jednoznacne digitalny.
Tie AKG v pohode chytaju aj cez 3 steny a ani to nepocitis. Uz ked idem o poschodie nizsie tak zelezobeton robi svoje ale s tym sa pocita