sakra, stale je nejaky problem zo sluchatkami, dnes rano ako idem do skoly tak zrazu mi prestane hrat lava strana, poobede som si bol kupit nove a prave som zistil ze aj tam nefunguje lava strana, zajtra ma caka reklamacia asi len!!!
kup si sluchatka sony. tie stoja tak od 500Sk si myslim tie lepsie. . Mne sa toto inak nestalo. vlastne salo pri takych carach. no toto s tymito co amm teraz zatial nic.
Ja ti radím, aby si si kúpoval ešte lacnejšie, ak ti nejde o zvuk. Tie sa totiť dajú kupovať každý mesiac nové. Ešte by som sa uistil, či nie je problém dakde inde. O kvalite čo-to vypovie aj hrúbka kábla. Za tisícku sa mimochodom dajú zohnať také, čo už nehrajú ako úplné šity. Ja osobne mám od ultimate ears. Čo je ale iná cenová uroveň.
ja co mam sluchtaka na fonik tak sa nekazia a pritom stali dako 800sk a jednej babe sa tie iste posrali...a zase jedny sluchtaka za 600 maju uplne super zvuk...no proiste milion kriterii...ako to mam vyriesit
Miroo- kossy nechaj na pokoji,nie su najlepsie,radej senheiser ,ja som si kupil vcera Sony,spunty,dfam ze aspon 6 mesiacov vydrzis,Philips su braky,Apple s tez zle,bohuzial.
sakra mne idu len ked mam kabel trocha pootoceny a mp3 polozenu Ale za tie peniaze co som si pokupoavala uz sluchatka od kedy mam mp3 by som mala uz tri nove prehravace
Typicky problem lacnych sluchadiel. Naspor si takych 1300-1400 na Kossy Porta PRO alebo Sennheisery PX 100 - kde okrem nadherneho zvuku, velmi pohodlneho nosenia ziskas kvalitu - vydrzi to roky, dlhe roky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov