proste,nepaci sa mi,ze tam je vsetko "dokonale..uzasne nadherni ludia,bohati rodicia a pod. a ked sa stane nejaka mala udalost,vsetci to hned zacnu riesit ako obrovsky problem.a tiez je dost povrchne,ked sa niekto rozhoduje medzi viac "partnermi",takze tam velmi laska nehra velku rolu..ale akoze,nikomu to neberiem,nech to ludia pozeraju,ked sa im to paci,alebo ich to bavi.pretoze,niektore casti sa daju a niektore reakcie su dobre a opodstatnene.
Mna to bohvieako nebaví, ale pozerala som piatu seriu, ked tam hral James Marsters. To som si nemohla nechať ujsť. A inak aby som sa toho seriálu trochu zastala, tak Clark nemá bohatých rodičov.
smallville je výborný serial aj ked by som tam ja pridala trosku viac humoru,,,lebo je to také vázne jediný kto ma tam rozosmeje je Lois je skvela,,ale pravda..kto sa chce zase zasmiať pre takých tu sú iné seriály,,,
Smallville je fakt pecka . Deviata seria bude mat premieru v Piatok 25.9.2009 na sci-fi vecer asik o 8 ich casu . Bude to faakt super . Uz sa tesim ako si kazdy vykend stiahnem dalsiu cast
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov