Tak sa mi zdá že v mojom okolí je každý na niečom závislý... Jeden od kávy druhý od cigariet, niekto od alkoholu, čítala som že môže byť aj závislosť na čokoláde, kamarát najnovšie hádže peniaze do výherných automatov... na čom ste závislí vy? alebo na ni
Veď ja som nenapísala, že tú žuvačku žujem ako prežúvavec. A aj mne sa strašne nepáči, keď človek prežúva žuvačku ako o život a pri tom mlaská a robí podivné grimasy... Ja mám žuvačku skôr kvôli... prijemnému sviežemu mentolovému pocitu v ústach.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Inak iné závislosti nemám.
-žuvačky
-hudba
-káva
...
Veď ja som nenapísala, že tú žuvačku žujem ako prežúvavec. A aj mne sa strašne nepáči, keď človek prežúva žuvačku ako o život a pri tom mlaská a robí podivné grimasy... Ja mám žuvačku skôr kvôli... prijemnému sviežemu mentolovému pocitu v ústach.
priatel, internet, zuvacky orbitky biele , káva 3 v 1,.oblecenie a topánky,.... slnko a dobrá nalada