ale samozrejme že birdz je lepší.. nevidim totiž podstatu booomu ako pozerať si kto si pozeral môj profil a pozerať si fotky ostatných a platiť za to!! fakt úžasné :/
som regnuty na booome ale chodim tam sem tam raz za mesiac na 5minut kuknut spravy ..nikdy ma to tam nebavilo je to nuda tam....a navyse co sa od toho da cakat?...ti co tam stale su online su suknickari prvotriedny co balia tie hlupe picky 14-16 rocne ktorych tam je neurekom ....
ps. ak chcete nabalit pipusku regnite sa tam ...strcte si do profilu auto a mas ich plnu rit...je mi zle z takych bab ....blee
Ja vobec nechapem, preco si ludia platia tu picovinu ked to iste a aj nieco navyse maju zadarmo na pokeci a birdzi? Je to asi davova jebnutost, ked to ma jeden tak to musi mat aj druhy.
čo je boom ? ale nie, viem tak trošku videl som to raz.. tam sa tuším stretávajú skôr ľudia z blavy a tak, kamoš tam je.. ja som to len videl trošku ale neviem čo tam je.. ani to skúšať nejdem... platiť za to ? nikdy !
@9 ako ktore ...sak musis zistit ...podla toho z akej su rodiny ...mna sa pytas? ...ja neznasam krpate pubertacky...ale viem ako to je ...vyvesis si tam octavicu s 18" elektorinmi a uz ti vypisuju...daj su prec jebu na teba ...radsej nekomentujem
priklanam sa k nazoru ze booom je komercna sracka a hlavne trapnost prveho radu, kde sa kazdy len preteka kto ma viac priatelov a este za to aj plati..takze ano ak hladate 13-16 rocne kurvy ktore vam daju chodte hladat na booom tam ich je az az birdz forever
som na booome regnutý, vlastne bol som tam skôr ako tu.. vlastne som tam aj častejšie ako tu, asi zo zvyku... každopádne napriek tomu, že je tam album spoplatnený, mám v ňom oveľa viac fotiek ako tu a napriek tomu že je to portál v súčastnosti už preplnený pubertiačikmi a pičkami, chodím tam stále rád a akosi naňho nedám dopustiť, dal mi totiž zatiaľ viac ako birdz. možno to chce čas, bohvie
skalní birdzáci povedia: na booome sú samé 15 ročné štetky z dopleru a zas tí čo chodia na booom môžu povedať, že sem chodia ľudia vypisovať svoje traumy v blogoch poprípade zakladajú nezmyselné diskusie o veciach ktoré si môžu za 10 sekúnd vygooglovať... jednoducho, ak si niekto povie, že chce niečo skritizovať, tak sa vždy nájde dôvod a to často poriadne zveličený... na booome som asi dva roky a s hrdosťou môžem povedať, že medzi mojimi známymi ktorí sú tam registrovaní nie sú diskofili a celkovo, musím povedať, že absolutne nechápem túto kampaň nenávisti ktorá sa v poslednej dobe objavuje na tejto stránke...
@jankkko trapny si ty a cely booom...som tam nieco vyse dva roky regnuty a som tam len koli kamosom ktory neuznavaju icq..nechapem ich v tomto ale dobre...inak som tam pisal asi len par krat s cudzimi aj to babami ...nejake 14-15 rocne stetky ..myslim ze posledne to bola 18r kurva ktora mi pisala koli tomu ze som mal v profile fotku auta...a to som z nej vytiahol asi po 5tich spravach ze koli tomu pise a poslal som ju do pice kam patri
navyse to s tou kindermafiou je smiesne ale je to pravda ...
nehovorim ze teraz kazdy tam je odpad ..ale vyse polovica ludi su trakpovia a kravicky hlupunke...ako fakt to tam nemusim a nehovorim to preto ze milujem birdz ..ten nemilujem ...nemilujem ani pokec ani nic ine...ani tu sa mi vela veci nepaci ...ale je ich viac pozitivnych ako na booome tam je to proste odpad ludi ...hlavne admini...vacsich kktov som nevidel v zivote...
niekto si moze dat uvodku foto na profile hoc co a ja ked si tam dam ide ako foto seba ..tak hned mi strhnu foto a napisu ze nieje vhodna ...nehovoria ze si za to platim a mam rovnake prava ako ti ostatni ....a navyse minule som si tak dal 3x na surovku foto...a dali mi ban na fotky na tyzden ...akoze fasa...admin sa s tebou nebavi ked mu napises.....super portal teda fakt....
omg tak sa teraz pobite... na booome som kedysi bol hlavne kvoli par ludom ale uz sa mi to nechcelo predlzovat. Je pravda, ze tam je dost piciek a debilkov, ale kto hlada najde. Keby clvoek chce take picky a diskofilov najde aj tu. Booom je fajn ked clovek chce vediet kde sa kona aka party popripade akcia, taktiez je tam zoznam naj klubov a par z nich som presiel a to hodnotenie si popravde zasluzia. Takze pre ludi co chcu mat prehlad o roznych podnikovyvh akciach a kluboch je to super.
A tato vojna my sme lepsi a oni su loosa, spamatajte sa, ved sa spravate ako male deti.
absolútny súhlas s chavez-om. toto je trápne doťahovať sa tu stále o niečom.
samozrejme, že je na booome veľa drbnutých ľudí, no ani birdz a ani žiadny iný portál v tomto smere nie je čistý...
ako som už povedal, som na booome a cítim tam väčšiu istotu ako tu. spoplatnenie totiž znižuje riziko výskytu uchyláčikov z pokecu, ktorí sa v poslednej dobe v malých množstvách presúvajú už aj sem.
birdz zas ponúka viac možností na sebarealizáciu, či už prostredníctvom detailného editovania webky, alebo zverejňovania svojich článkov.
inak povedané kto hľadá nájde. ak chcem na booom nadávať, nájdem si nejaké chyby. lenže ja to nepotrebujem. nepotrebujem ich ani porovnávať. každý mi dáva niečo iné a vzájomne sa to dopĺňa.
prehľad o mestskom živote a kontakt s mnohými mojimi bývalými spolužiakmi vs. písanie článkov, či debatovanie vo fórach. prečo by som si vyberal, keď môžem (a mám) obe naraz?
no asi je to pravda ze je zbytocne riesit ktory portal je lepsi ide len o to ze tu konstatujeme vsetci ze proste neuznavame booom lebo je to podla nas proste sracka..kto chce nech tam chodi kto nechce nech nechodi..kto chce nech ide na obe ja osobne booom nemusim ale tez tam mam kamosov ktory su uplne v pohode.. taze nehadzem do jedneho vreca..ale celkovo ako ten portal hodnotim velmi biedne.
BOOOM je 50000000x lepsi nez birdz ...ten pozna aspon kazdy clovek a ne jak birdz..a najsu jebli ludia jak tu teda niektori a nebuzeruju ta koli tomu jak pises takze palte dopice seci keri ho neznasate
boom je hovadina zalozena na jednoduchom principe... "" cooo ? vsetci su na booome ? tak idem aj ja aby som bol in "" to je cele.... boom nema dokopy co ponuknut okrem lacnych klebiet , sutazenia kto ma cooolovejsi profil a celkovo je pre cloveka ktoreho kamosi na boome nie su boom nezaujimavy...
ja som na birdze dalo by sa povedat od jeho pociatku pamatam casy ked sa uzivatelia ktori sem chodili dali spocitat na jednej ruke a vzdy ma to tu zaujimalo nie preto ze by na tom bolo nieco cool ale preto ze birdz bol pre mna vzdy zaujimavy vdaka jeho kvalitam z ktorych casom vobec neubudlo , prave naopak, je stale lepsi a lepsi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ps. ak chcete nabalit pipusku regnite sa tam ...strcte si do profilu auto a mas ich plnu rit...je mi zle z takych bab ....blee
skalní birdzáci povedia: na booome sú samé 15 ročné štetky z dopleru a zas tí čo chodia na booom môžu povedať, že sem chodia ľudia vypisovať svoje traumy v blogoch poprípade zakladajú nezmyselné diskusie o veciach ktoré si môžu za 10 sekúnd vygooglovať... jednoducho, ak si niekto povie, že chce niečo skritizovať, tak sa vždy nájde dôvod a to často poriadne zveličený... na booome som asi dva roky a s hrdosťou môžem povedať, že medzi mojimi známymi ktorí sú tam registrovaní nie sú diskofili a celkovo, musím povedať, že absolutne nechápem túto kampaň nenávisti ktorá sa v poslednej dobe objavuje na tejto stránke...
navyse to s tou kindermafiou je smiesne ale je to pravda ...
nehovorim ze teraz kazdy tam je odpad ..ale vyse polovica ludi su trakpovia a kravicky hlupunke...ako fakt to tam nemusim a nehovorim to preto ze milujem birdz ..ten nemilujem ...nemilujem ani pokec ani nic ine...ani tu sa mi vela veci nepaci ...ale je ich viac pozitivnych ako na booome tam je to proste odpad ludi ...hlavne admini...vacsich kktov som nevidel v zivote...
niekto si moze dat uvodku foto na profile hoc co a ja ked si tam dam ide ako foto seba ..tak hned mi strhnu foto a napisu ze nieje vhodna ...nehovoria ze si za to platim a mam rovnake prava ako ti ostatni ....a navyse minule som si tak dal 3x na surovku foto...a dali mi ban na fotky na tyzden ...akoze fasa...admin sa s tebou nebavi ked mu napises.....super portal teda fakt....
do prdelis nim ako fakt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A tato vojna my sme lepsi a oni su loosa, spamatajte sa, ved sa spravate ako male deti.
samozrejme, že je na booome veľa drbnutých ľudí, no ani birdz a ani žiadny iný portál v tomto smere nie je čistý...
ako som už povedal, som na booome a cítim tam väčšiu istotu ako tu. spoplatnenie totiž znižuje riziko výskytu uchyláčikov z pokecu, ktorí sa v poslednej dobe v malých množstvách presúvajú už aj sem.
birdz zas ponúka viac možností na sebarealizáciu, či už prostredníctvom detailného editovania webky, alebo zverejňovania svojich článkov.
inak povedané kto hľadá nájde. ak chcem na booom nadávať, nájdem si nejaké chyby. lenže ja to nepotrebujem. nepotrebujem ich ani porovnávať. každý mi dáva niečo iné a vzájomne sa to dopĺňa.
prehľad o mestskom živote a kontakt s mnohými mojimi bývalými spolužiakmi vs. písanie článkov, či debatovanie vo fórach. prečo by som si vyberal, keď môžem (a mám) obe naraz?
ja som na birdze dalo by sa povedat od jeho pociatku pamatam casy ked sa uzivatelia ktori sem chodili dali spocitat na jednej ruke a vzdy ma to tu zaujimalo nie preto ze by na tom bolo nieco cool ale preto ze birdz bol pre mna vzdy zaujimavy vdaka jeho kvalitam z ktorych casom vobec neubudlo , prave naopak, je stale lepsi a lepsi