ja ked som mala 15 tak som tyzden "chodila" so synovcom maminho manzela (teraz exmanzela). ziadna geneticka pribuznost cize si myslim ze cajk akorat ze moja sestra bola jeho sesternica
btw. uplne rovnaka situacia ako ja v tom nevidim nijaky problem, akorat ze mi chvalabohu hned doslo ze nech nevymyslam, ze sice je to pekny chlapec ale strasne hlupy a uplne v inej dimenziii, tak kedze bol od maminho manzela, tak sa nam velmi lahko vedel nanominovat do bytu....a stalkoval ma takmer 3 roky.... coz bolo kurva neprijemne.... :/
@7 Nie, prečo by sa menila? Stále nebudete v pokrvnom príbuzenstve - a potom to už záleží od tvojho prahu vnímania príbuzenstva. Myslím, že takéto niečo by neriešil nikto - a aj keby, tebe to môže byť jedno. V niektorých krajinách je stále normálne keď si napr. bratranec vezme sesternicu a to už je pokrvné príbuzenstvo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
spominam si na pripad, kde zenska mala noveho chlapa a jej dcera sa dala dokopy s jeho synom.. nikomu z nich to nebolo divne
btw. uplne rovnaka situacia ako ja v tom nevidim nijaky problem, akorat ze mi chvalabohu hned doslo ze nech nevymyslam, ze sice je to pekny chlapec ale strasne hlupy a uplne v inej dimenziii, tak kedze bol od maminho manzela, tak sa nam velmi lahko vedel nanominovat do bytu....a stalkoval ma takmer 3 roky.... coz bolo kurva neprijemne.... :/