neviem.. niekomu to nepiride vtipne ale jaosmsa smiala ked som bola u kamarata aon tam mixoval nieco na tych pultoch.. a jasom nevedela ze totak ma byt ze len jendo sluchatko mal a druhe nemal a proste take pohyby dotho robil aja ze comu drbe ze toco ma jedno sluchatko ze otom on nevie? asmiaal omsaa uplne najviac natom.. a este
minule ked som sla z BA s kamoskou vo vlaku btw (uz nkdy snou nepojdem vlakom boha! ) tak sme sedeli sdkaymi cudzimi chlapami a jeho frajerkou a no dako somsa zaclaa smiat lebo ta truba kukala pomne a pootm aj oni a celeel kupečko sa smiaallo a ked somsi predtsavila ze este 3 hodiny mamlen tak sediet a nesmiat sa hroznee!! a nastastie vystupili v puchove a prisadli si dalsi traja a zena ktora boal chora rozpraval sa tam sama zo sebou no azas smesa rehotali
dlhsiu dobu som sa nesmiala ..ale ked tak sa smejem aj an malickostiach,lebo smiech milujem a ekd sa zacnem smiat ja tak sa smeje so mnou aj moje okolie..
Milujem to,že sa rehocem až mi slzy tečú a chytám sa za brucho,lebo ma už z toho smiechu bolí. naposledy? v sobotu na diskotéke mi pripadalo vtipné vravieť:" bývam v sasasanke" bujará náladička . som sa na tom smiala cca 10 minut.
A EšTE v tu noc som sa velmi smiala aj na historke jedneho kamoša,ktorého chcel zbalit gay
S kamošmi sme u nás doma pozerali futbal. Veľké finále barcelona vs manchester (ja obvykle futbal nepozerávam) a na posledných 10 minút tam nastúpil jeden barcelonský hráč a keď som ho zbadal, skoro som umrel od smiechu
@pubertslatinocelny tie bodky sú tam preto, bo sa nepamätám na prvú časť Len viem, že som dostala záchvat, až ma bolel chrbát. Ale zistím, čo to bolo. Možno to vie @ceresienka. helou, V. ozvi sa mi
Vlastne pamätám si jednu situáciu. Keď som mala nejakých jedenásť rokov, paródovala som Ritu Skeeterovú a so sesternicou sme sa hrali na interview, pričom ja som bola tá Rita, novinárka a ona bola Voldemort
Ritu som hrala hrozne presvedčivo, dala som si hlas asi o tri stupne vyšší ako pôvodne mám a začala som afektovať a po každej vete čo som povedala som sa začala umelo smiať chi-chi-chi, až to trhalo uši. Moja sesternica robila ešte k tomu grimasy a po chvíli začal pod nami sused búchať metlou.
Po chvíli som z tej hry chytila úplný ujeb a sklátila som sa z postele a potom si už len pamätám, ako prišla do izby babka, či som v poriadku, lebo som dostala úplný hystericko-smiechový záchvat... smiala som sa asi dvadsať minút v kuse a potom mi babka struhla... a ja som sa začala ujebávať ešte viac
@chaneliq toho poznám ten dostal na narodeniny auto a rozmlátil ho za to že to nebolo nejaké ferari ako si myslel ale iba pickup starý A ten jeho brat ho natáča riadne ktovie či to nieje fake
ja sa smejem stale, ale ta poriadne naposledy v maju, v skolskej jedalni, to som dostala taky zachvat smiechu ze som musela najprv jedlo vyplut na obrus aby ten smiech mohol ist von
hvála pánu bohu krče som našťastie nemal len hrdlo ma kus bolelo slzy to som mal až jsem plakal od smiechu to bud v škole vonku pred domom doma hocikde som sa nasmial ale to poriadne z celej sily
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale asi na jednom predstavení v divadle a potom asi raz v škole, tuším na prednáške
minule ked som sla z BA s kamoskou vo vlaku btw (uz nkdy snou nepojdem vlakom boha! ) tak sme sedeli sdkaymi cudzimi chlapami a jeho frajerkou a no dako somsa zaclaa smiat lebo ta truba kukala pomne a pootm aj oni a celeel kupečko sa smiaallo a ked somsi predtsavila ze este 3 hodiny mamlen tak sediet a nesmiat sa hroznee!! a nastastie vystupili v puchove a prisadli si dalsi traja a zena ktora boal chora rozpraval sa tam sama zo sebou no azas smesa rehotali
A EšTE v tu noc som sa velmi smiala aj na historke jedneho kamoša,ktorého chcel zbalit gay
Ritu som hrala hrozne presvedčivo, dala som si hlas asi o tri stupne vyšší ako pôvodne mám a začala som afektovať a po každej vete čo som povedala som sa začala umelo smiať chi-chi-chi, až to trhalo uši. Moja sesternica robila ešte k tomu grimasy a po chvíli začal pod nami sused búchať metlou.
Po chvíli som z tej hry chytila úplný ujeb a sklátila som sa z postele a potom si už len pamätám, ako prišla do izby babka, či som v poriadku, lebo som dostala úplný hystericko-smiechový záchvat... smiala som sa asi dvadsať minút v kuse a potom mi babka struhla... a ja som sa začala ujebávať ešte viac