teraz dám vtipný úrivok chcel by som sa od vás spýtať či už ste niekedy mali záchvat smiechu večer v noci priklad o druhej ja sem mal ne razy chcel by som vedieť či ste mali aj vy takúto podobnú vec inak rád sa smejem mám rád vtipy zábavu a humory som za
ja nechapem jak moze dakto pisat vez interpunknych znamienok ved to je uplne chore a ako niektore slovne spojenia v ktorých je sklonovanie a podobne su proste uplne zle napisane ja normalne nechapem obcas sa pristihnem jak sa usmievam jak debil v buse vo vlaku v aute len tak v meste ako sa usmievam alebo smejem nad nejakou vecou ktoru som dakedy urobil a je vtipna tak sa smejem a je mi jedno co si kto mysli
Mala som síce dávnejšie ale chytilo ma to a strašne som sa smiala aj v práci a kolegynka zo mňa nechápala..Proste niekedy to na mňa príde Smejem sa smejem a potom to prejde ..
joj viete zlatý moji už dávno som sa poriadne nevysmial sa no mám strach že to príde v noci a v noci sa smiať z celej sily to sa nedá cez deň je to iné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
A páči sa mi názov diskusie