Ak by nastala situacia ze vam doktor jedneho dna (zajtra) oznámi ze ste smrtelne chorý a zomriete do dvoch týždnov, aku by ste urobili vo svojom živote vec, čo by ste ešte podnikli,chceli urobit...?
spravil by som si výlet po slovensku aby som sa osobne rozlúčil s ľuďmi ktorých mám rád a snažil sa splniť aspoň časť vecí ktoré chcem za život stihnúť.
Jedla by som bez akéhokoľvek obmädzovania...strávila by som celé tie dva týždne iba s rodinou. Samozrejme nikomu by som to z nich nepovedala. Rozlúčila by som sa ľuďmi ktorý sú mi srdcu blízky. A...robila by som veci spontánne..bez rozmýšľania, bez analyzovania. Prestala by som myslieť na zlé veci a myslela by som iba na to, ako tento posledný čas využiť čo najlepšie...
V prvom momente by som sa zrejme zľakol a tak, ale inak by som sa snažil robiť všetko ako obyčajne. Mám svoje povinnosti, radosti... Je to len nejaká konkrétna informácia o čase možnej smrti. Verím Bohu, on vie čo je naj. :letim:
ako som už v podobnom fóre pred pár dňami spomínala, stretla by som sa so všetkými ľuďmi, čo pre mňa niekedy niečo znamenali a povedala by som im ako ich mám rada a šla by som aj za ním, aj keď viem, že on ma vidieť nechce, ale dala by som mu pusu, poslednú.. veď by to už bolo jedno aj tak
išiel by som tam kam zatial nesmiem ... a inak asi nič konkrétne, vstával by som veľmi skoro a málo spal ... snažil sa si tie dni spríjemniť ... veľa by som sa rozprávala s ľudmi o ich živote a tak ... robil len to čo by som pokladal za naozaj dôležité aj keď to teraz neviem
@melancholik - hm..čo to je tam kam nesmies ? prvá radikalnejšia odpoved ktorá mierne poukazuje na to že si sa nad tým možno zamyslel realnejšie a ...pocítil si že asi by si predsa len urobil niečo, k čomu si sa dajme tomu neodhodlal do teraz ...?..pocit času ktorý sa mina... alebo je to inak ?
@nemethissan to je jedno miesto kde zatial nemám povolené ( ľudmi ) ísť, je to len psychická bariéra, nič fyzické mi v tom nebráni ... je to presne tak ... urobil by som už čokolvek čo by som chcel ... inú možnosť by som už na to nemal, len čas ktorý mi zostáva
@zajkousko
To veru ale či je naše nebeske kraľovstvo rozhodne Boh strašne sa tam chcem dostať ale pre to treba aj niečo robiť a myslim si že je malo ľudi ktori žiju podľa Božich prikazani. Ja sam si netrufam povedať že pôjdem rovno do neba veď aj v biblii sa piše nie každy kto mi hovory pane vojde do nebeskeho kraľovstva.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
čo môže byť krajšie...
ja tak isto
vydrž, lebo naše je kráľovstvo nebeské.....
čoskoro sa začnú diať neuveriteľné veci, Boh aj tým najväčším neveriacim dokáže svoju existenciu a to potom par miliardam ľudí spadne sánka
To veru ale či je naše nebeske kraľovstvo rozhodne Boh strašne sa tam chcem dostať ale pre to treba aj niečo robiť a myslim si že je malo ľudi ktori žiju podľa Božich prikazani. Ja sam si netrufam povedať že pôjdem rovno do neba veď aj v biblii sa piše nie každy kto mi hovory pane vojde do nebeskeho kraľovstva.
Nech nam všetkym duch sväty pomaha