televiziu radsej ani nesledujem ked nemusim ... je to grc a odpad svedovat tie nezmysli a kontrolovane obsahy upravovanej skutocnosti na baze sledovanosti...
cizea ani spravanie televizie neprekvapuje...je mi totiz z nej zle
@melancholik Nechápal som, ako niekto môže nesledovať televíziu, ale po istom čase, keď som vypozoroval to, čo ty, tak už aj ja som prestal a tento krok neľutujem.
Niekedy sa mi zdá, že sa vyžívajú v nešťastí iných ľudí. Doslova. Aj keď je to ich práca, zdokumentovať udalosti, informovať verejnosť,atď., ale toto už je za hranicou humánnosti.
ja telku tiez velmi nesledujem (teda vobec, jedine ked nahodou niekde nieco zacujem) a hoci uz aj tato reportaz bola na zaplakanie, s jojkou sa to neda porovnat. slovenske spravodajstvo je maximalny odpad, informacie z domova preto prakticky nesledujem vobec a co sa deje v zahranici viem len z medzinarodnych portalov.
vcera ked som videla tu "reportaz" myslela som ze ma roztrhne, uplne do mna hnev vosiel...ta "redaktorka" sedlacka sprosta si mala ten mikrofon strcit sama sebe do huby.
tieto televízne osobnosti , redaktori a podobne sú najhoršia sebranka spoločnosti , najväčší vyfetovaní loseri.
A ich prácou nie je informovanosť ale smrť , nešťastie a hlavne propaganda @4
no ze mas to este prekvapuje fakt, ze pre pracu su ludia ochotni velakrat zahodit svoju ludskost a stavaju sa z nich hyeny ktore prahnu za peniazmi skrz nestastie druhych ..tv nesledujem prave preto ze jedine co vedia je informovat blbych ludi o tom 10krat o tom kde sa zase stala tragicka nehoda, kto umrel, kto skoro umrel, kto bol zavrazdeny, potom stokrat omielane picoviny o nicom, a na zaver ceresnicky typu ako sa dedkovi niekde na dedine narodila ovca a aku z nej ma velku radost a to je vsetko z nasich uzasnych televiznych sprav..
Inak tiez som rozmyslal nad tym ze v mynulosti sa to tak casto nedialo a podla mna to je skor tym ze nebolo centralne zamykanie a kto mal deti tak uz rutine kontroloval rucne ci su pozatvarane vsetky dvere a zatiahnute okna.
markiza je ciro ciry novinarsky odpad. Uz neraz sa stalo, ze do eteru s radostou pustili reportaz, kde ich novinari atakovali nevinnych ludi (vid pripad 80 rocneho doktora so zdravotnymi problemami, na ktoreho senzaciechtivy novinarsky bastard zavolal policiu s tym, ze je opity)... jedna vec je, ze platia pseudonovinarov, ktorych by kazdy normalny clovek najradsej oplul, druha vec je, ze vo vedeni tam musia mat tiez riadne narusenych ludi ked nieco take dovolia vypustit..
A nevidela som od markizy ani RAZ zeby sa ospravedlnili za to ako primitivny hnoj dokazali dat do hlavnych sprav. Minimalne ten doktor aj tato matka by si zasluzili ospravedlnenie v priamom prenose...
Normalne som nasrata jake hyjeny dokazu byt ludia a ani sa za to nehanbia. by som sa hanbila za vlastnu existenciu byt na mieste tych moderatorov
špeciálne markizácki redaktori sú hyeny na pohľadanie... no žiaľ - robia to, čo sa mnohým ľuďom na Slovensku páči, po čom prahnú, čo chcú vidieť a počuť (spolul s NČ a pod.)... je to nielen o ich hyenizme, neprofesionalite, o tom, že mnohí robia to, čo musia, ak nechcu prísť o prácu, že nemajú pojem o nejakej etike a ľudskosti ale je to aj o tej slovenskej "malosti"...
@kiksauri presne suhlasim. Vynimocne som mala zapnute televizne noviny na markize, ale s mamou sme sa na seba nechapavo pozreli ked sme videli ako tu matku prenasleduje
@lyterka Eh, čakala som také reakcie na môj príspevok.
Svojím spôsobom je pravda niekde uprostred, keď si uvedomíš, že tá "propagácia informácii pre verejnosť" (alebo ako to nazvať tak, aby ma tu všetci pochopili), je vlastne vedľajším produktom ich ohyzdnej práce. Žiaľ.
A toto je ten dovod, pre ktory nesledujem ziadne nase komercne TV (ak opomeniem Plus a TA3) a zvlast sa vyhybam akemukolvek ich ''spravodajstvu'', ci ''publicistike''. Nie je predsa normalne, aby prvou temou relacii o 19:00 bol nejaky skandal, ci to, ako nejakeho dochodcu okradli...
Kolko krat som sa pohadal len kvoli tomu, ze ja som chcel sledovat :1 a druha osoba ''exkluzivne novinky'' na Markize...
Ti redaktori su fakt hnusni, mal som moznost ich zazit, ked u nas v skole prislo k pracovnemu urazu robotnika...
je to povinnost novin, aby ukazovali smutne veci a tragedie, cim vacsia, tym lepsia, aby bola sprosta slovac stastna ze ma na chleba namazany hovnom a maju na koho robit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
cizea ani spravanie televizie neprekvapuje...je mi totiz z nej zle
Včera sme to s mamou náhodou zachytili v TV.
dno na ktore markiza/joj klesaju je neuveritelne.
A ich prácou nie je informovanosť ale smrť , nešťastie a hlavne propaganda @4
A nevidela som od markizy ani RAZ zeby sa ospravedlnili za to ako primitivny hnoj dokazali dat do hlavnych sprav. Minimalne ten doktor aj tato matka by si zasluzili ospravedlnenie v priamom prenose...
Normalne som nasrata jake hyjeny dokazu byt ludia a ani sa za to nehanbia. by som sa hanbila za vlastnu existenciu byt na mieste tych moderatorov
chcela som dat toto:
špeciálne markizácki redaktori sú hyeny na pohľadanie... no žiaľ - robia to, čo sa mnohým ľuďom na Slovensku páči, po čom prahnú, čo chcú vidieť a počuť (spolul s NČ a pod.)... je to nielen o ich hyenizme, neprofesionalite, o tom, že mnohí robia to, čo musia, ak nechcu prísť o prácu, že nemajú pojem o nejakej etike a ľudskosti ale je to aj o tej slovenskej "malosti"...
Svojím spôsobom je pravda niekde uprostred, keď si uvedomíš, že tá "propagácia informácii pre verejnosť" (alebo ako to nazvať tak, aby ma tu všetci pochopili), je vlastne vedľajším produktom ich ohyzdnej práce. Žiaľ.
Kolko krat som sa pohadal len kvoli tomu, ze ja som chcel sledovat :1 a druha osoba ''exkluzivne novinky'' na Markize...
Ti redaktori su fakt hnusni, mal som moznost ich zazit, ked u nas v skole prislo k pracovnemu urazu robotnika...