Viem že je to dosť nepríjemná téma ale myslím si že väčšine z vás už niekedy zomrel pes alebo mačka, škrečok alebo hocijaké iné zvieratko, ktoré ste ozaj milovali. Chcem sa spýtať že ako ste sa s tým vyrovnali. Kúpili ste si hneď nové zvieratko aby ste z
mne zomrel havo asi pred 5rokmi a strasne ma to vzalo... mali sm eho 7rokov a bola to moja opora, pretoze sa nasi v tom case rozvadzali tak som ho brala ako jedineho tvorana svete..
a este k tomu zomrel nestastnou nahodou...
asi o 4mesiace sme si kupili noveho psika a myslim ze to je ok, lebo ak by som mala dalej pozerat na to prazdne miesto kde spaval ten havo tak neviem..
noveho hava uz budeme mat tri roky a je to super, lubim ho ..nenahradil sice miesto po starom ale ma novy kusok mojho srdiecka..
mala som škrečky a tie mi kapali ako na bežiacom páse, ale po smrti 7. škrečka ( ktorú som oplakala rovnako,ako smrť predošlých ) som si kúpila morča, mám ho pomaly 2 roky a na traumy z úmrtí bývalých miláčikov sa vytratili.
ono so smrtou skrecka to nebyva az take zle...pretoze predsa len zije ovela kratsie ako pes a so psom sa da vytvorit ovela vacsie citove puto. Nam teraz zomrel havo, ktory byval u babky a v podstate som ho moc casto nevidala ale mala som ho strasne rada. Ale mam aj svojho psika, ktory ked zomrie tak si myslim ze to zvladnem len velmi tazko...on je proste ten ktory je vzdy pri mne, polozi mi hlavu na koleno ked som smutna a pod...to ziadny clovek nikdy nedokaze.
zomrel mi pes.....vyrovnaava sa s tym tazko doteraz...mam sice druheo...ale nei je to tak ze by prveho nemohol nahradit...ani nechcem aby ho nahradzal.....milujem ho rovnako ako to ho prveho na ktoreho proste nechcem zabudnut.....
Keď som nastúpila na základnú, dostala som andulku, vydržala so mnou 8 rokov, čo je na andulku dosť. Lietavala po izbe, nosila som ju na pleciach, pravidelna mi máčala pazúriky v polievke, keď sme spolu obedovali Dokonca mi uletela cez otvorený balkón, kým som bola v škole, a po dvoch dňoch sa vrátila.. Mala som ju strašne rada, aj som si veru poriadne poplakala keď som ju našla ráno na dne klietky Odvtedy mám už štvrtú, túto mám už tretí rok..
raz mi skapal kocúr. murko sa volal, a ja som ho milovala. bol biely, chvost mal šedý a ešte srdce mal na boku bruška - no proste krásnučkný, môj miláčik. a odvtedy som na mačky veľmi zanevrela. už som nikdy žiadnu tak nemala rada. a asi ani nikdy nebudem mať.
a nedávno mi skapal psík. jerry sa volal. už mal 9 rokov a dosť ma to bolelo, ale mám druhého psa, ten má 2 roky a dokedy tu bol jerry, tak som ho nechávala v ústraní a teraz sa mi prehĺbili city k nemu a preto to bolo pre mňa jednoduchšie...
mne psik nastastie nezomrel, ale rodicia ho niekomu darovali. Prerevala som dni aj noci, flakala skolu, prosila aby mi ju vratili, ale nic take sa nekonalo doteraz som ju nevidela! To vsetko len kvoli tomu, ze ma obranovala pred kazdym, kto sa ku mne priblizil... proste vela ludi pohryzla v mene mojej obrany moja Feisy bola Nemecky Ovciak
včera mi zomrela moja druha polka srdca, mali sme ju vyše 13 rokov , no bolo tazke sa na nu pozerat ako sa trapi. neviem ako sa s tym vyrovnat , pretoze sa citim akoby sa mi zboril cely svet. mali sme ju od jej dvoch mesiacov, je to tazke a ak mi niekto poradi ako sa s tym on vyrovnal ak taketo nieco prezil, budem len rada, navzdy zostane v mojom srdci.....
mal som už všeličo doma ale najviac ma dostala andulka keďže tá bola plnohodnotným členom rodiny ... keď sa obedovalo, obedovala s nami, keď sa pozerala telka tak pozerala tiež
nuž ale piatky trinásteho, teda aspoň jeden konkrétny, bol sviňa a zo dňa na deň odišla
ale tak plánujem teraz Alexandra malého, takže zasa bude fajn
najviac som bola smutná keď mi zomrel králiček DVS, to bol člen rodiny a pretým dve myši Pišta a Fišta, jedno morča Walker Texas Ranger, škrečok Matka Tereza a uletela nám andulka Ďurko
25.12. 2009 mi zomrela moja stafordka bajadera stale cakam ze za mnou dobehne vidim ju po celom byte neviem co budem bez nej robit strasne mi chyba mal ju 14 rokov bez nej jednoducho nevladzem
22jula mi puklo srdce,moja mala zabka odisla vzdy som sa toho bala kedze kvoli roznym chorobam a veku som to prezivala pravidelne ale teraz je to realita ktoru som si nevedela predstavit,je to hrozne viac ako hrozne.ostali len spomienky a fotky ku ktorym sa prihovaram,ginka mala 14rokov a bola to najkrajsia kokrica aku som si mohla priat ..stale ju mam pred ocami a spomynam a nemozem prestat....
Ja som mala macku..volala som ju Micpaf..xD..ale kazdy v dome ju volal inac...nikdy z domu neutikla, ani raz..len proste v jeden deň sa stalo ze uzz neprisla..dedko ju nasiel mrtvu na ceste..mala taku zohavenú tvár ze sa nedala rozpoznat....veľmi ma to bolí v kuse len plačem...bola neoddeliťeľnou sučasťou mojho života..a neviem si predstaviť aká bude moja budúcnosťbez nej. Vzdy ked si spomeniem na jej krásny pohľad s tými jej očkami chcem si nahovárať že to nie je pravda...že sa zobudím z tejto nočnej mory..no bohužiaľ.A najzvláštnejšie je to že den pred tým mi priniesla pred rohožku myš (myš v skutočnosti predstavuje darček pre majiteľa), nikdy pred tym sa to nestalo...myslím že asi niečo cítila..aspoň že vtedy som sa s ňou nebadane rozlučila..ak by bol niekto ochotný sa o tom so mnou porozpravat velmi by mi to pomohlo..piste na paulusha03@azet.sk..na birdz nechodim
Dnes som dala utratit mojho sedem mesacneho maltezacika. Teda ja som s nim nesla isiel moj priatel pretoze ja by som to nezvladla. Volal sa Monty bol krasny a sikovny no bohuzial nam tazko ochorel a veterinar nam povedal aby sme to ukoncili pretoze by sa len trapil. Uz nevladal chodit ani vody sa nevedel z misky napit musela som ho drzat granulky nevladal pohryzt na rozlucku dostal aspon kusok sunticky. Velmi ma to vzalo pretoze tohto psika sme si kupili po tom ako mi auto zrazilo Haryho tiez maltezacika ktoreho sme mali skoro dva roky. Neviem ci si este kupim psika. Chcela by som psika ale za posledny rok mi uz umreli dva psy. Nech sa aj pretrhnem robim co mozem zase to nevyslo a zas som musela prist aj o druheho psika. Nechapem tomu a neviem ako sa s tym vyrovnat. Mozno ze mi nieje sudene mat psa. Stale mam pocit ze pribehne ku mne. Ked kracam po dome pozeram sa po zemi aby som nan nestupila a az potom si uvedomim ze uz vlastne nemam na koho stupit. Uz ani plakat nevladzem mozno ze to raz prestane boliet. Keby bolo po mojom tak ho utratit nedam nosila by som ho na rukach kym by neskonal. Ale to by nebolo dobre riesenie iba by sa trapil a odo mna by to bolo sebecke. Dala by som vsetko na svete za to aby mohol zit. Monticek moj malicky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a este k tomu zomrel nestastnou nahodou...
asi o 4mesiace sme si kupili noveho psika a myslim ze to je ok, lebo ak by som mala dalej pozerat na to prazdne miesto kde spaval ten havo tak neviem..
noveho hava uz budeme mat tri roky a je to super, lubim ho ..nenahradil sice miesto po starom ale ma novy kusok mojho srdiecka..
naš majinkyyyyyyy
ako... po týždni sme síce kúpili nového škrečka, a myslím, že to nikomu nespôsobilo hlbokú depresiu... ale aj tak ten predtým bol taký zlatý...
a tento nový je sviňa, kúše, nevylezie na ruku, len sa mi zahryzne do prsta, a vrčí!! ale veď ja ju vycvičím...
ale ona je trochu iné dievča... EMO... a má strašne slabú psychiku
ale ona býva na druhej strane Slovenska ako ja.. takže s ňou často niesom
no je to snad zrozumitelne
som s nou bol celych 15 rokov, tiez ma to vzalo
no bohuzial ako roky prechadzali,tak dovrsenim mojich jedenastich rokov umrela...
trochu som si poplakala,ale teraz mame super spomienky... ...
a nedávno mi skapal psík. jerry sa volal. už mal 9 rokov a dosť ma to bolelo, ale mám druhého psa, ten má 2 roky a dokedy tu bol jerry, tak som ho nechávala v ústraní a teraz sa mi prehĺbili city k nemu a preto to bolo pre mňa jednoduchšie...
nuž ale piatky trinásteho, teda aspoň jeden konkrétny, bol sviňa a zo dňa na deň odišla
ale tak plánujem teraz Alexandra malého, takže zasa bude fajn