keď na človeka spadne nejaký veľmi ťažký betónový panel. princíp ako s tým komárom
nejako si myslím, že pri takej strele do hlavy alebo poprave gilotínou to ešte môže bolieť, ale keď je z človeka mastný fľak, už ani nemá čo bolieť. ale na tom asi moc nezáleží keďže najhoršia bolesť počas smrti - oddelenia duše od tela je psychická
Napr keby sa obesíš tak že s tým lanom okolo krku skočíš z väčšej výšky tak zomrieš fakt rýchlo lebo ti hneď zlomí väz alebo rovno odtrhne hlavu ak skáče ťažší človek..
Alebo strela do hlavy od snipera... najlepšie keby si to ani nečakal a len tak si ideš a zrazu nič, tma, koniec
dobrý kaliber a odpalit si hlavu, človek nemoze cítit nič, ak cíti, pravdepdoben sa striela vzduchovkou odporúčam takú , upilovanú brokovnicu ala krstný otec sposob je určite dostupnejši ako samozrejem este "čistejších" spominaných 100 metrov od atomovky.
@10 no vo francuzku počas revolucie mali obesit gilotinov jedneho lekara, ten si povedal ze ako psoeldny test sa pokusi čo najdlhšie klikat očami, obesili ho , a jeho studenti narátali 30 sekund, ak je clovek schopny 30 sekund klikat očami po obesení, je velmi pravdepodobne ze cíti aj niečo s tej bolesti.
@5 ak je smrt rýchla , ta duša ani telo sa nestihne ani rozlučit
@amikadze
pridávam sa k meksonerovi, všetky dostupné zdroje sa zhodujú v tom že oddelenie od tela je actually nesmierne príjemný pocit, aj psychicky, ak si odmyslíme ľudí čo dostanú panický strach z toho čo sa to sakra deje.
Podla mna kebyze sa namna ruti giganticky meteorit/asteorid neviem čo to je, vo velkosti napríklad Slnka, a siel by rychlostou 300 000 svetelných rokov/stotinu sekundy, to by som proste len umrel... a somnou aj celá Zem...
@midnight@meksoner tak dúfam, že máte pravdu, to by som samozrejme bola potešená. ja predpokladám že keď sa oddelí od tela, bude nasledovať niečo ako súhrn života, uvidím sa v situáciách očami tretích osôb, napríklad tých ktorým som nejako ublížila, čas nebude plynúť a predstavujem si to ako bad trip na LSD, čo je teda strašná psychická bolesť
@amikadze žiadny súhrn života, teda nie v zmysle filmu, to je len zle vysvetlené že tvoje vedomie stratí fyzické obmedzenia čiže prejdeš do stavu že si budeš do detailov pamätať a kompletne vedomá každej jednej sekundy svojho života a budeš schopná si každú instantne vybaviť, prípadne si ich vybaviť všetky naraz.
@amikadze
"súhrn" je pre mňa... skôr... zhrnutie toho podstatného do jedného celku, alebo proste úprava nejakej množiny vecí do jedného celku, ale skrátka mi to implikuje že je to niečo iné, než len "všetky tie veci pohromade, tak ako pôvodne vznikli/boli vytvorené". ale teda veľmi pravdepodobne to bude len problém môjho vnímania toho slova.
@hawaitypek
nie, celé telo sa ti vyparí za kratšiu dobu než koľko trvá nervovému signálu docestovať do mozgu, nepocítiš absolútne žiadny efekt toho výbuch, nestihneš zaregistrovať ani len závan vetra z neho, keďže ťa vyparí radiácia, a tlaková vlna výbuchu sa šíri až za ňou.
tvoj myšlienkový postup ma ale pobavil "vyparenie sa naraz celého tvojho tela v priebehu asi dvadsatiny sekundy, určite by si pocítil aspoň štipnutie. preto si myslím že bezbolestnejšia smrť taká ktorú máš zhruba 5%tnú šancu prežiť (oproti nulovej v prípade ktorý som uviedol) a spočíva v tom prehnať si mozgom niečo o priemere ani nie centimeter .
ale hej, ten rozdiel je mizivý, smrť guľkou do hlavy, ak úspešná, je tak rýchla že ak stihneš mať nejaký vnem, tak bude trvať možno tú desatinu sekundy. pri atómovom výbuchu však zaručene signál o tom vneme ani nestihne docestovať do mozgu (nie to ešte aby sa spracoval) predtým ako celé tvoje telo prestane existovať, ako som už povedal
@mayben hej hej toto je staršie video a presne od tohto som chcel nájsť gif, tak som začal googliť suicide gif...no dokiaľ som sa k tomu dopátral, bolo mi už zle z tých gifov samí ľudia skákajúci pod vlak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
nejako si myslím, že pri takej strele do hlavy alebo poprave gilotínou to ešte môže bolieť, ale keď je z človeka mastný fľak, už ani nemá čo bolieť. ale na tom asi moc nezáleží keďže najhoršia bolesť počas smrti - oddelenia duše od tela je psychická
skrz meditáciu.
do 100 metrov od epicentra atómového výbuchu
a inak neviem
Alebo strela do hlavy od snipera... najlepšie keby si to ani nečakal a len tak si ideš a zrazu nič, tma, koniec
@10 no vo francuzku počas revolucie mali obesit gilotinov jedneho lekara, ten si povedal ze ako psoeldny test sa pokusi čo najdlhšie klikat očami, obesili ho , a jeho studenti narátali 30 sekund, ak je clovek schopny 30 sekund klikat očami po obesení, je velmi pravdepodobne ze cíti aj niečo s tej bolesti.
@5 ak je smrt rýchla , ta duša ani telo sa nestihne ani rozlučit
@moonbeam to muselo ale boleť ja piča ale iba na moment
pridávam sa k meksonerovi, všetky dostupné zdroje sa zhodujú v tom že oddelenie od tela je actually nesmierne príjemný pocit, aj psychicky, ak si odmyslíme ľudí čo dostanú panický strach z toho čo sa to sakra deje.
Zle píšeš najskôr by zhorel v atmosfére !!!!!!!
Myslim ze ten atomovy vybuch predsa len trochu zaštipká pred tým
"súhrn" je pre mňa... skôr... zhrnutie toho podstatného do jedného celku, alebo proste úprava nejakej množiny vecí do jedného celku, ale skrátka mi to implikuje že je to niečo iné, než len "všetky tie veci pohromade, tak ako pôvodne vznikli/boli vytvorené". ale teda veľmi pravdepodobne to bude len problém môjho vnímania toho slova.
@hawaitypek
nie, celé telo sa ti vyparí za kratšiu dobu než koľko trvá nervovému signálu docestovať do mozgu, nepocítiš absolútne žiadny efekt toho výbuch, nestihneš zaregistrovať ani len závan vetra z neho, keďže ťa vyparí radiácia, a tlaková vlna výbuchu sa šíri až za ňou.
tvoj myšlienkový postup ma ale pobavil "vyparenie sa naraz celého tvojho tela v priebehu asi dvadsatiny sekundy, určite by si pocítil aspoň štipnutie. preto si myslím že bezbolestnejšia smrť taká ktorú máš zhruba 5%tnú šancu prežiť (oproti nulovej v prípade ktorý som uviedol) a spočíva v tom prehnať si mozgom niečo o priemere ani nie centimeter .
ale hej, ten rozdiel je mizivý, smrť guľkou do hlavy, ak úspešná, je tak rýchla že ak stihneš mať nejaký vnem, tak bude trvať možno tú desatinu sekundy. pri atómovom výbuchu však zaručene signál o tom vneme ani nestihne docestovať do mozgu (nie to ešte aby sa spracoval) predtým ako celé tvoje telo prestane existovať, ako som už povedal