prestala by som chodiť do školy, a všetok čas ktorý bysa dal, by som trávila s frajerom, možno by som sa pár krát opila, a dopriala by som si dobré a drahé jedlo inak by som žila asi normálnym životom ako doteraz
yes, najlepšie sa naberá inšprirácia u otázky, na ktorú ani jeden z ľudí nevie odpovedať, kým sa nedostane do situácie, ktorú opisuješ. keby položíš otázku, čo by sme robili keby sme počuli plakať dieťa v horiacom dome, tak si každý vymyslí tú najlepšiu možnú story čo by v tom prípade urobil. holt, v realite to tak nefunguje.
ak ťa vzrušujú fóra o smrti a rezaní žíl, tak prosím nájdi nejaké, ktoré sa tomu venuje profesionálne, nám na B. už toho za posledné obdobie stačilo...
ak si v zlej situácii a potrebuješ od nás pomoc, tak to povedz narovinu, lebo keď takto v hádankách rozprávaš tak to nikto nepochopí.
dajte sa s tým svojim priateľom dohromady, vzájomne sa podporujte a vážte si život.
Povedala by som vsetkym ktorych mam rada ze ich mam rada s kazdym z nich by som stravila nejaky cas, potom by som sa postarala aby moja rodina bola oki a potom by som zomrela pri mojom psikovi
1. potešil sa
2. zhrozil sa
3. opil sa
4. prijal tento radikálny fakt
5. stotožnil sa s tým
6. rozlúčil sa (nenápadne) s ľuďmi ktorých mám rád
7. užil si ešte zopár dní života, dal by som výpoveď a celí dni by som si hral na klavíry, skladal hudbu a prechádzal sa po prírode, lesoch atď
8. mal by som s niekym sex
9. mal by som opakovane s niekym sex hh
10. a potom už iba podľa okolností by som dožil (ale nerobil by som z toho veľkú vedu)
bolo by mi síce smutno z toho všetkého čo som neurobil a čo mi nebolo dané, ale na druhej strane by som sa tešil z večného odpočinku, že by som opustil všetko to zlé čo mi tu vadilo a čo ma dusilo
No nepotešila by som sa, bola by som smutná, nemám ešte vek na smrť ani zďaleka, no snažila by som sa dostať z prvopočiatného smútku a šoku, byť pri tých, ktorých mám rada a urobiť pár vecí, na ktoré som sa neodhodlala. Povedala by som niektorým ľuďom to, na čo som nedostala dovtedy príležitosť, obnovila by som aj staré kontakty a rozlúčila sa. Vo všetkom by som sa snažila upriamiť pozornosť len na najbližších, prečítať knihu od Coelho, ktorú už dlhšie plánujem prečítať...a byť čo najmenej smutná v posledné dni, i keď by to bolo ťažké...
No najviac by mi bolo smutno keby sa to dozviem v tomto veku,že som si nestihla uskutočniť najväčší môj sen...to by ma ubíjalo, neviem, či keby si to uvedomím, mala by som chuť niečo, čokoľvek podnikať.
@viky58 a este toten poznas ? nic nevznika a nic nezanika, veci sa na sklonku jednej formy menia na formu inu, v tomto zivote mame mozog, ktorym chapeme tuto existenciu, ale nedokazeme pochopit existenciu na inej urovni, ako ina energia. na pochopenie toho je treba nieco ine ako mozog..
a investuj svoju energiu...do ludi, alebo do zivota inej existncie... to je najlepsia investicia.
Neviem bola by som velmi smutna ani nie kvoli sebe ale lvoli mojmu frajerovi s ktorym som uz velmi dlho lebo by mu bolo za mnou urcite smutno a bola by som velmi smutna ze som sa nestihla za nehi vydat a mat s nim rodinu. Asi by som iba depkarcila vkuse a pila
@viky58 jezis ty mne prrpac necitala som cele forum aby mi to doplo prepac ak chces mozeme si popisat takto na vecer ak nemas co robit mozni by som ti vedela aspon kvapkpu pomoct alrbo len tak pokecat
@peter151 prisaham, ze budem tento ucet venujem svojej sestre, tak sa nezlaknite ked zacne vypisovat ale ne...na nieco to je dobre. Aspon som pochopila, aka vzacna vec je zivot.
:-S
ide vlastne aj tak o to aby si sa citila co najlepsie...ide o tvoje pocity...preto je dobre vybrat si to, co ta najviac uspokoji a zmierni tvoju bolest
urcite ale nie je dobre cakat a trapit sa...urobit pre seba to najviac, to najlepsie...uzit si zivot pretoze to by sa snim malo urobit
mna brzdia povinnosti a ocakavia,nasledky...ale keby ma nebrzdili, otvoril by som sa svetu co najviac a vytazil z poslednych chvil tie najlepsie pocity alebo sa aspon o to pokusil
Posledny deň by som šiel odovzdať "ďakovné pozdravy" všetkým vo "vláde". Samozrejme by som ešte predtým skúsil zoskok padákom spravil chatu kde by som mal blízke osoby čo sa týka ľudí mimo rodiny.Poďakoval by som rodičom za život kt mi bol poskytnutý. A nakoniec by som siel vystrielat tú bandu prasivu kt sa prizivuje ako parazit na našej vlasti ako som písal v prvej vete
@viky58 ja viem a o to ide ... ak by to člo dal by som ti velmi rad svoj život ... ja ho veľmi nechcem a verím že ty by si ho využila lepšie ... preto ma velmi mrzí že sa to nedá
@viky58 snažím sa ale ... myslím že nikdy nedosiahnem ten vrchol, to trvalé šťastie ... budem proste večne nespokojný a znechutený človek všetkým naokolo ... preto mam občas pocit že to že som sa narodil bola obrovska chyba ... ja si vôbec nevážim to čo mám a to len preto že tu nie je nič čo by ma tešilo a dokazalo uspokojiť ...
to je ten problem že ja tu vyslovene nepotrebujem byť ... no aj tak osm tu a ktovie ako dlho ...
@viky58 operuj reálne len s tým čo sa da splniť, aby ťa to velmi nedeprimovalo ...
nie neurobím ... na to nemám
akože a nechcem pôsobiť pedofilne ale vzhladom na situáciu, snáď zvažuješ reálne aj to ... lebo bola by to velká škoda ...
je to naozaj velká vec (emocionálne aj fyzicky ak si vieš zvoliť správnu osobu)
:ehm:
no nvm ale mám pocit, že dievča si z nás robí len prču, :o
..len trolluješ asi, (čo by bola v tomto prípade tá ..lepšia možnost)
lebo kebyže, if even, máš posledné štádium, a len cca 2 - 4 mesiace života,
tak by si už nevládala, /nevedela napísat takmer ani 1 vetu súvislú, ani moc ovládat pc atd.. :p
Záleží na tom, či by som vedel o tom, že mám umrieť.
Keby som vedel, že mám umrieť (zajmú ma zabijaci, stroskotám na opustenom ostrove a podobné výmysly), tak asi by začal premýšľať nad svojimi chybami v živote, čo však robím aj bez toho, a asi by som nespravil už nič a upadol by som do depresie a vymýšľal by som šialené plány ako to zmeniť, ako sa zachrániť. Verím tomu, že by som z čista jasna neprišiel na veľa, hoci adrenalín by mi asi prúdil celý deň v tele. Asi by som umrel skôr ako tri mesiace z vyčerpania a trápenia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
105 komentov
Keby mam tak upadnem do zufalstva a bud sa zabijem alebo sa zbaznim
ak ťa vzrušujú fóra o smrti a rezaní žíl, tak prosím nájdi nejaké, ktoré sa tomu venuje profesionálne, nám na B. už toho za posledné obdobie stačilo...
ak si v zlej situácii a potrebuješ od nás pomoc, tak to povedz narovinu, lebo keď takto v hádankách rozprávaš tak to nikto nepochopí.
dajte sa s tým svojim priateľom dohromady, vzájomne sa podporujte a vážte si život.
asi by som sla k moru
2. zhrozil sa
3. opil sa
4. prijal tento radikálny fakt
5. stotožnil sa s tým
6. rozlúčil sa (nenápadne) s ľuďmi ktorých mám rád
7. užil si ešte zopár dní života, dal by som výpoveď a celí dni by som si hral na klavíry, skladal hudbu a prechádzal sa po prírode, lesoch atď
8. mal by som s niekym sex
9. mal by som opakovane s niekym sex hh
10. a potom už iba podľa okolností by som dožil (ale nerobil by som z toho veľkú vedu)
bolo by mi síce smutno z toho všetkého čo som neurobil a čo mi nebolo dané, ale na druhej strane by som sa tešil z večného odpočinku, že by som opustil všetko to zlé čo mi tu vadilo a čo ma dusilo
rád by som vás všetkých videl, ako nby ste sa tvárili a som si istý, že by to bol pre mňa veľmi smutný obraz
No najviac by mi bolo smutno keby sa to dozviem v tomto veku,že som si nestihla uskutočniť najväčší môj sen...to by ma ubíjalo, neviem, či keby si to uvedomím, mala by som chuť niečo, čokoľvek podnikať.
prakticky by som sedela doma v depkách
pil iba vodu a jedol ovocie.
cely cas by som premeditoval.
rozdal majetok bezdomovcom.
bol by som najmegasuper.
a investuj svoju energiu...do ludi, alebo do zivota inej existncie... to je najlepsia investicia.
a tak..ocividnosti...
ale určite by som len depkárčila a revala za premárnenými možnosťami v časoch ked som stále len váhala
ide vlastne aj tak o to aby si sa citila co najlepsie...ide o tvoje pocity...preto je dobre vybrat si to, co ta najviac uspokoji a zmierni tvoju bolest
urcite ale nie je dobre cakat a trapit sa...urobit pre seba to najviac, to najlepsie...uzit si zivot pretoze to by sa snim malo urobit
mna brzdia povinnosti a ocakavia,nasledky...ale keby ma nebrzdili, otvoril by som sa svetu co najviac a vytazil z poslednych chvil tie najlepsie pocity alebo sa aspon o to pokusil
nemyslím, že by som robil niečo iné ako robím teraz, žijem ako keby mal byť každý deň posledný, plán nemám.
a poriadne to využi !
to je ten problem že ja tu vyslovene nepotrebujem byť ... no aj tak osm tu a ktovie ako dlho ...
Už si o niečo prišiel...?
ja verim tomu že existuje trvalé šťastie ...teda dlhšie apson ako 100 rokov ... čo je z našeho pohladu večné ...
prišiel som aj o super dedka a o rodičov a teda o normálnu rodinu (rozviedli sa) ... prišiel som o vela vecí a o vela vecí ešte aj prídem
Myslím, že by si nemal prestať veriť. Raz to šťastie nájdeš, ešte tu...
a dúfam že už máš napísaný zoznam v nejakom zapisniku :-S
A áno, mám...ešte niečo popridávam...a potom si uvedomimže polovica sa mi nesplní
nie neurobím ... na to nemám
akože a nechcem pôsobiť pedofilne ale vzhladom na situáciu, snáď zvažuješ reálne aj to ... lebo bola by to velká škoda ...
je to naozaj velká vec (emocionálne aj fyzicky ak si vieš zvoliť správnu osobu)
A...o čom kecáš?
a to je dobre že máš v sebe optimizmus !
Ja ho mám až privelmi dosť.
no nvm ale mám pocit, že dievča si z nás robí len prču, :o
..len trolluješ asi, (čo by bola v tomto prípade tá ..lepšia možnost)
lebo kebyže, if even, máš posledné štádium, a len cca 2 - 4 mesiace života,
tak by si už nevládala, /nevedela napísat takmer ani 1 vetu súvislú, ani moc ovládat pc atd.. :p
Mas posledne stadium rakoviny? To pochybujem! Ak trolujes mala by si sa habit!
Keby som vedel, že mám umrieť (zajmú ma zabijaci, stroskotám na opustenom ostrove a podobné výmysly), tak asi by začal premýšľať nad svojimi chybami v živote, čo však robím aj bez toho, a asi by som nespravil už nič a upadol by som do depresie a vymýšľal by som šialené plány ako to zmeniť, ako sa zachrániť. Verím tomu, že by som z čista jasna neprišiel na veľa, hoci adrenalín by mi asi prúdil celý deň v tele. Asi by som umrel skôr ako tri mesiace z vyčerpania a trápenia.