Tak to ma naozaj zaujíma.Akou smrťou by ste "chceli" zomrieť?Obesením,utopením či v spánku, nebodaj iným spôsobom? Čo je podľa vás lepšie vedieť,že vám zostáva pár dní života a pripraviť sa na to alebo len tak náhodne v momente zomrieť pr. pri autonehode.
Nejakym menej drastickym sposobom, napr. nechcela by som sa dostat do ruk ISIS alebo nejakych teroristov, co by ma mucili. A radsej by som o tom chcela vediet dopredu.
myslim ze v spanku by to bolo najlepsie, vedla niekoho koho lubim lebo by som presne jeho videla pred smrtou posledny krat
a urcite by som radsej vedela o tom keby som mala o nejaky cas umriet, ako keby to malo byt nahodne a necakane, pretoze by som tie dni vyuzila a urobila to na co som nemala v zivote odvahu alebo som to proste dlho chcela
Obesenim a utopenim su jedny z najhorších spôsobov.
Ja ešte neplánujem ako zomrem ale neviem si predstavit prirodzenu smrť.
Mne pride ako najprijatelnejsie zastrelenie ale také aspoň so samopalom do hlavy zblízka nech je to ozaj rychlo.
Alebo nechat sa odpalit bombou/granatom.
Jedom tiež nedôverujem.
V krajnom prípade možno skok z mrakodrapu na hlavu. Ale ten pocit počas letenia by ma asi sám zabil.
Neokusíte smrt, protože pro vás žádná smrt neexistuje: nemůžete zažít svou vlastní smrt. Narodili jste se? Život a smrt nemohou být oddělené; nemáte absolutně žádnou šanci poznat, kde jedno končí a druhé začíná. Můžete okusit smrt někoho jiného, ale nikoli svou vlastní. (UG Krishnamurti)
@verdamt čistá pravda, aj raz zomrieš, tak si na to už nebudeš pamätať keď že zomrieš ak neberieme do úvahy posmrtný život a všetko okolo toho.
Ale ako tu hovoril zajko radšej nebudem písať aby sa mi to náhodou v blízkej dobe nestalo.
Chcel som len poukázať na to, že tvoja otázka nemá zmysel. Chybne totiž predpokladáš existenciu "chcenia", teda slobodnej vôle, ktorú človek nemá, a predpokladáš, že je možné, aby človek zakúsil vlastnú smrť... toť vše. Nič filozofické, len bežné pozorovanie...
Nechapem ludi co maju auto a garaz a zabiju sa tym, ze sa hodia pod vlak.
Jednoznacne najprijatelnejsi, najbezbolestnejsi a najmenej kruty sposob samovrazdy je udusenie v uzavretej garazi s nastartovanym motorom.
Nie ze by som samovrazdy podporoval, ale ak uz, tak takto. Hlavne nie zneprijemnit 300 ludom vo vlaku cely den. A hlavne chudakovi rusnovodicovi, ktory vas bude mat cely zivot pred ocami ked bude zaspavat a predsa je v danej situacii uplne bezmocny a zrazke nema sancu zabranit.
určite by som nechcel zažiť to, čo zažil Winston Smith na konci 1984... asi najhoršia smrť, brrrrr... ale inak by som rád v budúcnosti vyskúšal base jump a vo veku 70 by sa mi neotvoril padák
Neviem nejaká pekná by sa somnou bozkávala a s druhou rukou by ma podrezala alebo takéto niečo... Tak ale to nikto nesprávy s hentakym trestnym zákonníkom ... Ziadnu inú smrť by som nechcel, teda aspon dobrovoľne nie.
v Švajčiarsku je jedna klinika, kde si môžte zaplatiť, resp. objednať smrť. Dajú vám vypiť nejaký džús a umriete.
Takto presne takto: ale nie je to lacná záležitosť... » www.cas.sk/clanok/201613/s...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
alebo ju tak neznasas, ze jej chces dopriat taky "zazitok"
ci?
asi normálne v spánku by som chcela zomrieť no hlavne rýchlo a bezbolestne
No, vlastne, alebo pri sexe s mojou priateľkou. Aj to je možnosť.
Tyrion vie
a urcite by som radsej vedela o tom keby som mala o nejaky cas umriet, ako keby to malo byt nahodne a necakane, pretoze by som tie dni vyuzila a urobila to na co som nemala v zivote odvahu alebo som to proste dlho chcela
Ja ešte neplánujem ako zomrem ale neviem si predstavit prirodzenu smrť.
Mne pride ako najprijatelnejsie zastrelenie ale také aspoň so samopalom do hlavy zblízka nech je to ozaj rychlo.
Alebo nechat sa odpalit bombou/granatom.
Jedom tiež nedôverujem.
V krajnom prípade možno skok z mrakodrapu na hlavu. Ale ten pocit počas letenia by ma asi sám zabil.
ako som napísal, žiadna sranda...
Ale ako tu hovoril zajko radšej nebudem písať aby sa mi to náhodou v blízkej dobe nestalo.
Jednoznacne najprijatelnejsi, najbezbolestnejsi a najmenej kruty sposob samovrazdy je udusenie v uzavretej garazi s nastartovanym motorom.
Nie ze by som samovrazdy podporoval, ale ak uz, tak takto. Hlavne nie zneprijemnit 300 ludom vo vlaku cely den. A hlavne chudakovi rusnovodicovi, ktory vas bude mat cely zivot pred ocami ked bude zaspavat a predsa je v danej situacii uplne bezmocny a zrazke nema sancu zabranit.
Inak sa ale odpoveď, ktorá skrsla v hlave mne, najviac podobala spomedzi reakcií tuná práve verdamtovmu komentáru.
nieco co by ma nebolelo, nic drasticke
asi zomriet v spanku
alebo sa predavkovat
Takto presne takto: ale nie je to lacná záležitosť...
» www.cas.sk/clanok/201613/s...