No nechcela by som sa utopit ci zhoriet... Ale budem sentimentalna, ked uz zomriet, tak ako v Romainovom Petrovi a Lucii... Ale ani nejakym plynom by nebolo zle, co by aj uspaval, to by som si ani nevsimla...
Kasko skok je dobra smrt? Si predstav skocis povedzme z 13 poschodia. Vraj 90% skokanov si to pocas "cesty" rozmysli a vies si predstavit ten pocit? Skocis a pocas padu ta napadne nieco, co preco sa opalti zit, ale ty to uz nemozes zastavit? Len vidis ako sa zem priblizuje a je stale blizsie a blizsie...
Seina: Zastrelenim? No ak si dotycny spravipracu a trafi ta dobre ani o tom nebudes vediet... (teda pokial si nemyslela ze ti niekto namieri na hlavu alebo popravu zastrelenim)
ževraj utopiť sa je skvelé..ako myslím v tom význame,že ti mozog začne vyplavovať hormón šťastia a spomienky sa vyplavia,takže také bezstarostné...ale ktože už vie,keď to asi nemá nikto prežité..ale myslím,že nejaké štúdiá na to došli...mohol by ma niekto len tak zastreliť,keď budem stará...uf,ešte ma napadlo: prejesť sa čokoládou a zomrieť..mať tak na ňu alergiu a napchať sa jej...to by bola krásna smrť...
najkrajsia smrt je zamrznuut .. myslis ze ti je teplo a tak aj zaspis a zomries ... takze tu zimu uz ani necitis.... a utopenim udusenim je najhorsia smrt
Aduskiss- lenze myslim ze taka zima aku si ty zazil v zime tak taka zima asi neni ked mrznes. ci? ete som to nezazila ale tak ja som to videla v jednom filme a takm to vravi taky tipek ktoryy bol opid lavinou.. takze..
Boze, to musi byt des padat z budovy a mysliet na to, ze chces este zit, ale uz je neskoro
Chavez: o ytch 90% som uz aj ja pocula, ale ako to zistili? To sa pytali tych mrtvych na zemi? Ich zoskrabali zo zeme a spytali sa: "No? lutujete?"
Najlepsia smrt je podla mna zomriet pre nieco, comu veris, co mas rad (koho mas rad )...ale zase nie ti fanatici, co sa vrazdia za bars jake pitchoviny, abo teroristi, napr. tie dvojicky, co boli v lietadle a zomreli v nom(tak im treba )..a tak..
Vam damsel: si si asi neprecital CELY moj prispevok...pisala som, ze to ma byt daco NORMALNE,a nie vrazdit vsetkych ludi v lietadle, znicit dve budovy a zabit vsetkych ludi vo vnutri...to je prijebanost.
Feles neams az tak pravdu. Kym umrznes k smrti, tak potrva dost dlho kym prezivas zimu az potom pride ta agonia kedy citis teplo, si stastna, zhadzujes zo seba veci a umres.
Btw byt alergicky na cokoladu a prezrat sa nou je super smrt Najlepsi napad aky tu zaznel (lenze cely zivot nezrat cokoladu je strasneeee utrpenie )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ale inak jasne, ze v posteli, zaspis a konec. A okrem utopenia, udusenia a uhorenia ma napada este jedna vec a to skok z mosta/budovy...
a hrozna smrt je utopenim...alebo zastreelenim..blee
urezať si hlavu príborovým nožom
dať si betónové bagandže a hop ho do vody
dať si do gatí granát
zožrať tony liekov a zapiť benzínom
A najkrajšie je podla mna z lásky, ako Romeo a Julia
Aj ked ja nato určite nemám. A ani nechcem mat.
A to mi pripomina, ze si treba zapalit
...a do <> načo nad takými chujovinami rozmýšľaš?!
wtf?
Chavez: o ytch 90% som uz aj ja pocula, ale ako to zistili? To sa pytali tych mrtvych na zemi? Ich zoskrabali zo zeme a spytali sa: "No? lutujete?"
Najlepsia smrt je podla mna zomriet pre nieco, comu veris, co mas rad (koho mas rad )...ale zase nie ti fanatici, co sa vrazdia za bars jake pitchoviny, abo teroristi, napr. tie dvojicky, co boli v lietadle a zomreli v nom(tak im treba )..a tak..
Zomri pre nieco, v co veris a porazis smrt!...
Najlepsie podla mna je zomriet v spanku alebo ako vravel feles o tom zamrznuti v tej feeeessst zime...
Btw byt alergicky na cokoladu a prezrat sa nou je super smrt Najlepsi napad aky tu zaznel (lenze cely zivot nezrat cokoladu je strasneeee utrpenie )
Ale už aj to mi je nepríjemné a neviem si ani predstaviť, že by som mala čakať niekde pod lavinou a čakať na tu agoniu, kedy by mi bolo konečne teplo