tak by som si kupis strasne vela kavy, silneho zeleneho caju, guaranu a ine blbosti ktore cloveka udrzia bez spanku, a pozeral by som vsetky anime ktore mam na diskoch, keby som to uz nevydrzal, tak by som si na den pospal, a potom by som zase pokracoval, a este by som ason raz chcel zjest spenatove pirohy plnene kuracim mäsom, a spenatove lasane, spisal by som zavet, a potom by sim pri pozerani anime cakal kedy na mna pride smrt.
ale este pred tym by som asi zasiel do nejakeho bordelu
Napisal by som svoj zivotopis.... je mozne ze by nikoho nezaujimal ale aj tak by som to spravil.....
Neodisiel by som odtialto bez nejakeho odkazu.... Vela veci sa mi na svete nepaci a budem ich kritizovat a nezavriem si usta aj keby ma nikto nemal pocuvat verim ze zivot nie je len o zabave.
Prakticky mi je jedno kedy ma trafi slak len mam take male zbozne prianie aspon nieco kladne v zivote urobit.
Povedala by som MU že ho milujem, čo ja niekedy fakt nedávam najavo a som protivná. Chcela by som s ním stráviť každú minútu. Jeden celý deň by som presexovala. A chcela by som ísť na všetky miesta kde sme spolu boli. No ale hlavne by som mu povedala ako veľa pre mňa znamená a ako mi bude chýbať....
kebyze mam posledny mesiac zivota tak si ho vonkoncom neplanujem ale zijem ho ako pride a robim vsetko spontanne urcite sa nestane zeby som cojaviem isla na Mesiac jednoducho by som vsetko robila ako pride ale keby ze som mala nieco spravit nieco co bude pre mna skvele tak by sm v kuse hrala ping-pong (stolny tenis)...ved ked uz to je moja jedina laska tak sa jej musim venovat nie???
Postarala by som sa, aby sa o tom nedozvedel nik z môjho okolia, pokúsila by som sa dokončiť aspoň niektoré načaté príbehy, posnažila by som sa stretnúť s ľuďmi, s ktorými sa stretnúť chcem a túlala by som sa.
Snažila by som sa zachrániť, pravdaže. Verila by som, dúfala, a snažila sa ho prežiť tak, ako každý iný, len by som väčšmi bojovala. Bože, nestrašte ma!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
A som tu
Užila by som si ich.A bodka.
Kartón fajčiva a kufor literatúry so sebou.
ale este pred tym by som asi zasiel do nejakeho bordelu
A ja by som si užil všetko čo sa dá.
Len na to treba mať peniaze.
Neodisiel by som odtialto bez nejakeho odkazu.... Vela veci sa mi na svete nepaci a budem ich kritizovat a nezavriem si usta aj keby ma nikto nemal pocuvat verim ze zivot nie je len o zabave.
Prakticky mi je jedno kedy ma trafi slak len mam take male zbozne prianie aspon nieco kladne v zivote urobit.
@lenuska 175