Akym stylom napisat dotycnej sms, ktora zaviedla kvalitnu hru aby ma vyhodili z jednej prace, dali mi sice nahradnu, ale dnes som sa dozvedela dost krute veci o sebe, vdaka comu sa to vsetko stalo... Ako jej za to podakovat, az nezije v sne a nesiri to da
to si robíš srandu že sa kvôli nej stahuješ z mesta že jo? wtf rozum nikde? šak sa jej pomsti dajako, stretli sa s nou osobne, vyškriab jej oči pre mňa za mňa ale sťahovanie ti pomože fakt (y)
Ak je to len jej hra čo tak rozmýšľať na žalobou a nie nad sms? Ak máš svedomie čisté nemal by byť problém z nej dostať verejné ospravedlnenia a možno aj nejaké odškodné, myslím,ze také niečo by človeka dostalo viac ako smska.
Nestahovala som sa nikdy kvoli tomuto. Len chcem aby si dana osoba uvedomila, ze pravda vyjde najavo, aj ked nechce a ze nie je moc rozumne prikraslovat veci a zvelicovat v neprospech druheho..
1. Nepísala by som SMS. Ak chceš, rieš to tým trestným oznámením, ale to ťa asi bude čosi stáť.
2. Ak vylučuješ možnosť 1., tak by som jej osobne niečo pekné povedala, alebo jej dala napiču, ale to môže smrdieť problémom. Určite by som nepísala SMS. Ak je to taká chudera, tak ju to:ň
a) vôbec nenaserie
b) odpíše ti niečo, čo ťa akurát vytočí do nepríčetnosti
c) aby ešte aj tú sms neotočila proti tebe a nepotvrdila tým to, čo o tebe šírila. Nezabúdaj, že ak ťa naozaj vyhodili kvôli tomu, čo ona šírila, asi jej veria a tebe nie. Mohla by si si ešte priťažiť. Takéto veci treba riešiť diskrétne, ak je to takáto mrcha, tak určite takým spôsobom, aby to nemohla použiť proti tebe.
d) ja som mala podobný prípad, trval asi dva roky, ale nevyštvávala ma z roboty, ale z manželovej rodiny. Snažila som sa to riešiť zmierlivo a nie pomstou, lebo som chcela kľud. Nakoniec som nemusela nič urobiť, ona z toho vyšla ako absolútna piča, lebo môjho švagra podvádzala a rozviedli sa. Zrazu sa začalo vynárať veľa vecí. A "zakopala" sa sama - a ja som si ani ruky nemusela zašpiniť. Tomu sa hovorí zadosťučinenie!
@fleur1301 nejak to tak aj je, nemam sancu sa s tym clovekom stretnut, dufam, ze ju ani nikdy neuvidim, ale musim byt v kolektive a presviedcat ich o opaku je nemozne.
@sajuri007 viem, že sa to asi ľahko hovorí...ale nerieš to. Fakt to lepšie asi nejde, ak to nechceš riešiť súdnou cestou. Proste sa v robote tvár, ako keby si o tom ani nevedela, na všetkých buď (prirodzene) milá. Ak tí ľudia nie sú úplne sprostí - aj keď sčasti to, že veria nejakým klebetám o ich inteligencii vypovedá - tak si začnú robiť názor sami, keď uvidia, že až taká mrcha nie si. Niektoré veci chcú, bohužiaľ, len čas. Ale veľmi dobre ti rozumiem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
čo ako čakáš, že sa stane keď jej napíšeš sms?
Mozno len otazka ci vie citat s porozumenim a ci rozumie textu. Ale to dost zalezi od situacie, ktora samozrejme nam nieje znama.
ja by som sa nestahovala ani keby v byte oproti sidlil taliban
1. Nepísala by som SMS. Ak chceš, rieš to tým trestným oznámením, ale to ťa asi bude čosi stáť.
2. Ak vylučuješ možnosť 1., tak by som jej osobne niečo pekné povedala, alebo jej dala napiču, ale to môže smrdieť problémom. Určite by som nepísala SMS. Ak je to taká chudera, tak ju to:ň
a) vôbec nenaserie
b) odpíše ti niečo, čo ťa akurát vytočí do nepríčetnosti
c) aby ešte aj tú sms neotočila proti tebe a nepotvrdila tým to, čo o tebe šírila. Nezabúdaj, že ak ťa naozaj vyhodili kvôli tomu, čo ona šírila, asi jej veria a tebe nie. Mohla by si si ešte priťažiť. Takéto veci treba riešiť diskrétne, ak je to takáto mrcha, tak určite takým spôsobom, aby to nemohla použiť proti tebe.
d) ja som mala podobný prípad, trval asi dva roky, ale nevyštvávala ma z roboty, ale z manželovej rodiny. Snažila som sa to riešiť zmierlivo a nie pomstou, lebo som chcela kľud. Nakoniec som nemusela nič urobiť, ona z toho vyšla ako absolútna piča, lebo môjho švagra podvádzala a rozviedli sa. Zrazu sa začalo vynárať veľa vecí. A "zakopala" sa sama - a ja som si ani ruky nemusela zašpiniť. Tomu sa hovorí zadosťučinenie!
Tiez si to nemala lahke.