veselá hudba ... a tanec ... alebo si hrám emotívne na klavíry ... alebo sa vyboxujem ... pokecám s kamarátkami ... vyplačem sa kamarátom na ramene ... je x možností, len nájdi tú svoju
nesed za netom, chod von, mopzem ti iba poradit, ze lesy vo mne znizili frekvenciu smutku, mam to potvrdene, som chodiaci dokaz, a ja len dufam, ze na teba to bude platit tiez... skus, s kamaratmi, na opekacku, na turu...
Na to su podľa mňa dve cesty. 1) Pusti si niečo čo ťa totálne zničí dovolí ti to odreagovať sa a vyplaviť všetok ten smútok (víz hore odporúčam metalové balady (milujem, milujem, milujem ) a potom choď spať (Ráno je všetko lepšie). 2) Proste choď medzi ľudí, nemysli na to, rob niečo šialené, športuj, proste rob činnosť kde sa musíš absolútne sústrediť na niečo iné. Hlavne neseď doma, nesnaž sa presviedčať, že problém neni (pretože probém je) a nepanikár. Každý ma občas právo byť smutný a broken.
pustím si Dana Dreva ..ale fakt..ten mi zlepší náladu ale po väčšine sa robím, že je všetko super a nič sa nedeje alebo si napíšem smutný status vypnem Birdz a facebook a idem si čítať ->stáva sa mi to často tak mám viac alternatívnych riešení
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov