@fretka1 ooooooo jak excelentné. Takže suma sumárum tu máme dvoch jedincov s ekskrementom v hlave.... Ohromná gratulácia, ešte sa pobite a prežjem krásny orgazmus....
tak ak si myslite ze ona je pani dokonala tak to ne !!! jej raz hovno vletelo rovno do ksichtu a to zo slipov osranych a kopol ho jej mladsi brat a padlo jeej do rohu oka
cuj maly dementko chces mat kokotske komenty strc si ich hlboko do riti !!! a ic s nimi aj prema zamna do psej riti a tam si ustel ty curaak jeden picovat za sproste kokotiny ak mas problem tak tu nic nepis
ty skurveny kokot zajebany a nwm na kiu rit sem pises skus to este raz povedat a tak ta strapnim na nete ze sa pojebes a kludne ti mozem nahadzat cez hoci kery e-mail taky virus ze sa poseres a nezbavis sa ho uz nikdy ti a bodaj by si sa ty uz nikdy nezobudil a preklinam tvoj dementny a jebnuty zivot ty jeden chuj kokotsky 11 rocny ...
vies co neser ma ti dobre raddim lebo ti nepomoze ani ten najdrahsi anti virus poslem ti tam takeho trojskeho kona a cerva ze sa budes pozerat s ovorenou hubou
no ako ja osmsa minule dozvedela od mjej sesterky.. kedsme sa boli prejst po dedine takmi povedala ze tu niekde kedsom bola mala! som zobrala takee velkéé hovno do ruky a meckala D boze fuuj ajasi ot nepametam ani lol...a zemama ma musela ist umyt ku prastarej mame zistujem o sebe ze v detstve som bola riadny bujak D
no keď chodievam venčiť psíka . tak niekedy sa stane, že poctivý ludia po svojom psíkovy neodpratávajú hovienka tak sa natom šmyknem . stalo sa mi to už pár krát nooo
ja som sa raz zarozpraval a s jednou kamaratkou a vydel som dobre ze my sere pes ale zabudol som na to kde to bolo posunul som sa dalej a jeeeb do toho hovna ale k pravde raz som prekracoval konar a jebol som do hovna a jak som jebol do toho hovna tak soom kydol ale tak jak svina a potom som mal aj hownovy chrbaaat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
95 komentov
A ja v noci o 2 ráno som išiel von, vyšiel z výťahu, odbočil v tej tme po pamäti vpravo a zrazu takú šnúru som dal.
Like a boss.
že je to zaujímavá ?!?!? to som navrhol ja
ta to heej
prosim pekne to som bol ja co jej vnukol ten napad
jasneee
@gothicpoethic to si vážim
ooo to bol naaapad ... ked ma ine s nou nenapadlo tak ma nic nenapadlo
no a ja som nepadlo ale smykol a mal som cely chrbat od psaceho nie maleho a cerstveho hovna
nemas zac nemas zac
cuj maly dementko chces mat kokotske komenty strc si ich hlboko do riti !!! a ic s nimi aj prema zamna do psej riti a tam si ustel ty curaak jeden picovat za sproste kokotiny ak mas problem tak tu nic nepis
ty skurveny kokot zajebany a nwm na kiu rit sem pises skus to este raz povedat a tak ta strapnim na nete ze sa pojebes a kludne ti mozem nahadzat cez hoci kery e-mail taky virus ze sa poseres a nezbavis sa ho uz nikdy ti a bodaj by si sa ty uz nikdy nezobudil a preklinam tvoj dementny a jebnuty zivot ty jeden chuj kokotsky 11 rocny ...
a poprosim par tych virusov, kludne aj na vsetky maily ktore mam Mr. Anderson
vies co neser ma ti dobre raddim lebo ti nepomoze ani ten najdrahsi anti virus poslem ti tam takeho trojskeho kona a cerva ze sa budes pozerat s ovorenou hubou
jeej dik
a to jeej diki to bolo ironicky a keby daco neni to pravda
netreba poslem to na birdz
strc sa do riti o tejto hodine sa mi to nechce robit
@fretka1 ved kludne aj zajtra alebo hocikedy budes mat cas
kludneeeee
he he he he he ta to je dobre
he he he he he dobreee
ja som sa raz zarozpraval a s jednou kamaratkou a vydel som dobre ze my sere pes ale zabudol som na to kde to bolo posunul som sa dalej a jeeeb do toho hovna ale k pravde raz som prekracoval konar a jebol som do hovna a jak som jebol do toho hovna tak soom kydol ale tak jak svina a potom som mal aj hownovy chrbaaat