@aguri500 je rozdiel na veci poukazovať a rozdiel veci "riešiť".
práca publicistu, fejtónistu či glosátora je mimo iné aj poukazovať na veci. a Filan to robí dobre. namiesto toho, aby si sa zamýšľal nad tým, prečo to robí, by si sa mohol zamyslieť nad tým, čo tam píše.
no neda mne aby som nereagoval a chcel by som povedat ze ked nebol bulvar tak sme prostoreko kecali o susedoch a to bol bulvar ja som vtedy nezil ale pocul som otom od otca a teraz je to nahradene bulvarom kde su pajaci a opice....
a este dnes sa nemoze povedat o Ladislavovi Chudíkovi ze je celebrita nakolko za celebrirtu sa povazuje aj ten co nic nedosiahol a tak sa mu hovorieva hoc jako inak.... (Významna osobnost)
@grietusha dobre ale aj tak si myslim ,ze ma prilis negativny nazor na spolocnost , lepsie ani horsie ako to je to asi nebude a neviem s cim to chcel porovnavat a ako vobec prisiel na tu tendenciu zhorsovania sa spolocnosti... napr. socializmus to bolo spolocenske bahno kazdy kazdeho udaval...dnes sa doba zmenila kazdy hra za seba ale aj tak si myslim ,ze je to neporovnatelne lepsie .mozno vo svete je to inac...vojny teroristi etc ale tu na tom nasom malom slovensku sa urcite do ziadneho upadku nerutime skor naopak stale sa priblizujeme krajinam kde je dobry zivot.
mozno hovoril o sebe, ja take veci necitam, nesledujem..len veci ktore mna zaujimaju, ti su o nieco ine...nechapem zmysel posolstva, lebo ten kto doteraz cital podobne media tak s tym neprestane po precitani toho..pravdu ma, lenze co s nou..
Je to tak ale ako poznamenal @aguri500 ak bi sa o tom nepísalo tak bi sa hovorilo takto je to len viac komerčná záležitosť a aj tak lepšie každý si vyberie čo ste čítať mňa osobne bulvár nezaujíma a ani v súkromí ma nezaujíma čo henten povedal o hentom
ano vzdy si tu poniektori najdu dovod preco na niekoho pindat ze na ktore veci ma a na ktore veci nema poukazovat (po ich riesit neriesit)...boze ...to radsej ani nepisme ziadne blogy nic so svojimi nazormi lebo furt nieco tzv. riesime ...jaaj boze ..pobavili ste ma ...radsej ani nechodme strajkovat, serme na nieco take ako je ochrana zivotneho prostredia a ako celkovo sa sprzdila cela spolocnost....nic neriesme
Boris Filan? To je kto? Zavidi samozvanym celebritam, ze sa z neho za tie roky neuspesnej kariery nestala rovnaka celebrita? A ako vie, ze v novinach a v telke je to sama zumpa? Ze by tu zumpu sledoval aj on? Vodu kaze vino pije. Takychto farizejskych moralistov veru nemusim...
@4 Nazor typickeho slovenskeho blbca s nejakym postavenim, vdaka ktoremu clovek, ktory chce nieco spravit, musi odist zo Slovenska.
@7 bola kvalitna hudba, robili sa kvalitne veci. Ked si si kupil nejaky casopis, cital si o niekom, kto fakt nieco urobil. Dnes nemam na Slovensku co citat ani pocuvat... Klebety ma fakt nezaujimaju.
@8 ovplyvnuje Ta to uz len tym, ze si tu na birdzi. Ako kazdeho ineho...
@10 nema. Nemas tu poriadne spravodajske noviny, televiziu. Na Slovensku je aj krasne umenie, ale vsade sa pise iba o gycoch. Ked chcem poriadne spravodajstvo, ostava mi iba BBC alebo CNN, kde sa o Slovensku toho clovek vela nedozvie.
Ked som isiel na gymnazium, bolo prijatych 90 ludi a nieco. Z toho sme boli prijati 70 s priemerom 1,00. Priemer 1,00 bol uplne bezna vec. Dnes su gymnazia prechate ludmi s priemerom vacsim ako 3 a ucivo aj na zakladnej aj na gymku podstatne jednoduchsie.
@11 Na Slovensku som nenasiel sposob, ako sa tomu vyhnut, pokial som nechcel zit v uplnej izolacii.
@13 Ludia, prosim tvorte. T*V*O*R*T*E. Ale nie stupidity, Na Birdz ich je bohato cez 90%.
@3@10 Boris Filan sa pohybuje casto na pozadi. Napisal spustu textov pre Elan, Hamela atd... Krasne texty ku krasnym pesnickam. Dnes to nie je? Raz sa mesiac si precitam slovenske noviny, ci tam nahodou nieco nie je, a smutne znova poznamenam, ze nie.
Moji rodicia vravia, podnikatelia vravia, ze hoci ich detstvo a studium na Slovensku bolo chudobne, ale boli stastni. Mali pekny cas. Dnes maju peniaze, ale ked idu spolu na prechadzku, tak stastnych ludi nevidia. Vidia deti robit stupidne veci, 15 opiti na zemi. Mamka je taka, ze pozera aj tie stupidne serialy, pozera cokolvek, lebo je to nu oddych po narocnej robote. Ale ocovi ostavaju iba alternativne filmy, knihy ale uz ani so sportom to nie je slavne. Velmi malo ludi chce dnes sportovat. Ja osobne som svoje detstvo presportoval...
To mate tak. AC/DC velmi nebolo v Europe. Pred rokom spravili spravili album Black ice, ktory v Britani a vsade tade preletel na prve miesta rychlostou blesku. Vsetci sa tesili, ze konecne poriadna hudba. Europa je v tomto cudha, pusta ti tu vsetko. Australia nie, aj preto je tam stale dobra hudba aj ludia fajn. Spravilo ku svojmu albumu turne. Ja si v pohode idem kupit listky v druhy den predaja a uz neboli. Na ciernom trhu isli 4-nasobne drahsie. Nie je to trochu cudne? Vela takych pripadov nepoznam. Vacsina miest padlo v prvy den. Tusim jedine v Budapesti sa listky vypredali 4-den...
Ach, rock, laska... Tusim dnes iba Musa dosahuje kvalitu starych megahviedz. Neviem, ci su megahviedzy. Ak nie su, tak coskoro budu. Megahviedzy, ktore ostanu megahviezdy dovtedy, dokedy budu hrat. Nie iba na 3 mesiace.
@kosh vidis mne zas pridu zbytocne reci moralizatorov, co sedia doma pred telkou a resia ako je vsetko na picu a pri tom staci tak malo - zacat od seba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
snáď nie
práca publicistu, fejtónistu či glosátora je mimo iné aj poukazovať na veci. a Filan to robí dobre. namiesto toho, aby si sa zamýšľal nad tým, prečo to robí, by si sa mohol zamyslieť nad tým, čo tam píše.
a este dnes sa nemoze povedat o Ladislavovi Chudíkovi ze je celebrita nakolko za celebrirtu sa povazuje aj ten co nic nedosiahol a tak sa mu hovorieva hoc jako inak.... (Významna osobnost)
--
Inak ma pravdu.
@7 bola kvalitna hudba, robili sa kvalitne veci. Ked si si kupil nejaky casopis, cital si o niekom, kto fakt nieco urobil. Dnes nemam na Slovensku co citat ani pocuvat... Klebety ma fakt nezaujimaju.
@8 ovplyvnuje Ta to uz len tym, ze si tu na birdzi. Ako kazdeho ineho...
@10 nema. Nemas tu poriadne spravodajske noviny, televiziu. Na Slovensku je aj krasne umenie, ale vsade sa pise iba o gycoch. Ked chcem poriadne spravodajstvo, ostava mi iba BBC alebo CNN, kde sa o Slovensku toho clovek vela nedozvie.
Ked som isiel na gymnazium, bolo prijatych 90 ludi a nieco. Z toho sme boli prijati 70 s priemerom 1,00. Priemer 1,00 bol uplne bezna vec. Dnes su gymnazia prechate ludmi s priemerom vacsim ako 3 a ucivo aj na zakladnej aj na gymku podstatne jednoduchsie.
@11 Na Slovensku som nenasiel sposob, ako sa tomu vyhnut, pokial som nechcel zit v uplnej izolacii.
@12 Birdz ma uroven bulvaru.
@13 Ludia, prosim tvorte. T*V*O*R*T*E. Ale nie stupidity, Na Birdz ich je bohato cez 90%.
@3 @10 Boris Filan sa pohybuje casto na pozadi. Napisal spustu textov pre Elan, Hamela atd... Krasne texty ku krasnym pesnickam. Dnes to nie je? Raz sa mesiac si precitam slovenske noviny, ci tam nahodou nieco nie je, a smutne znova poznamenam, ze nie.
Moji rodicia vravia, podnikatelia vravia, ze hoci ich detstvo a studium na Slovensku bolo chudobne, ale boli stastni. Mali pekny cas. Dnes maju peniaze, ale ked idu spolu na prechadzku, tak stastnych ludi nevidia. Vidia deti robit stupidne veci, 15 opiti na zemi. Mamka je taka, ze pozera aj tie stupidne serialy, pozera cokolvek, lebo je to nu oddych po narocnej robote. Ale ocovi ostavaju iba alternativne filmy, knihy ale uz ani so sportom to nie je slavne. Velmi malo ludi chce dnes sportovat. Ja osobne som svoje detstvo presportoval...
@agur500 Prave @Tommyhot reci mi pridu absolutne zbytocne.
Ach, rock, laska... Tusim dnes iba Musa dosahuje kvalitu starych megahviedz. Neviem, ci su megahviedzy. Ak nie su, tak coskoro budu. Megahviedzy, ktore ostanu megahviezdy dovtedy, dokedy budu hrat. Nie iba na 3 mesiace.