Ahojte, už sa vám niekedy stalo, že to, čo sa vám snívalo, tak sa to podľa snára vyplnilo?
Mne sa už dva krát snívalo, že mi vypadli zuby, čo v snári znamená, že mi zomrie niekto blízky. Je mi to také divné, ale bol to doslova živý sen. Zatia
Máš pravdu.Aj mnesa snívalo že otec uvarí Bryndzove heluški, a potom varil hned ráno.Ale taktiež sa mi snívalo že mi umrel otec.A nič sa nestalo už cca 1 rok.
Nijaká kniha nemôže dešifrovať naše sny podľa univerzálneho zoznamu. Každý máme rôzne sny, v ktorých naše podvedomie používa individuálne symboly a zážitky. Preto najosvedčenejšou metódou ako vykladať sny je, že si ich začnete zapisovať a tak postupne odhaľovať ich kódovanie. Ak sa zobudíte práve počas REM fázy, je pravdepodobné, že si svoj sen zapamätáte jasnejšie a ľahšie, ako keď sa prebudíte po celonočnom spánku. Pripravte si k posteli papier a pero a smelo do toho! "
Každý má na to svoj názor, ale ja môžem povedať za seba, že si málokedy pamätám, čo sa mi sníva ... Ale keď si to už zapamätám, tak sa mi to vyplní... V mojom prípade zuby sa mi stále vyplnia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
"10. pravda - Zabudnite na snár
Nijaká kniha nemôže dešifrovať naše sny podľa univerzálneho zoznamu. Každý máme rôzne sny, v ktorých naše podvedomie používa individuálne symboly a zážitky. Preto najosvedčenejšou metódou ako vykladať sny je, že si ich začnete zapisovať a tak postupne odhaľovať ich kódovanie. Ak sa zobudíte práve počas REM fázy, je pravdepodobné, že si svoj sen zapamätáte jasnejšie a ľahšie, ako keď sa prebudíte po celonočnom spánku. Pripravte si k posteli papier a pero a smelo do toho! "
heh, ty si taký žub, veď sa tu hovorí o snáry a na ten ja neverím........filip