NEnavidim sneh a celu ZIMU ... najradsej by som isla do Australia za tetou kde maju vzdy teplo.Uz uz sa zdalo ze je v pohode pocasie a z nicoho nic zacali padat obrovske vlocky... snezi uz cca hodinku a uz tu preslo par auto co odhrabavali sneh z ciest ..
a nenawidim leto a wysoke teploty strasne sakra to nenawidim...ble ewrzadila by somt eda..akoze mam rada kupalisko ale ostatne nie..nenawidim teplo bleeee
U nas len prsalo, takze to je este o 100x lepsie, ako keby snezilo... Samozrejme, ze to bolo napisane s istou davkou ironie v... prstoch...
Ale.. tiez mam radsej leto a teplucko, ale aj zima ma cosi do seba... Este som nespravila ziadku cool zimnu fotku, takze ja osobne dufam, ze este nasnezi...
Mimqa..ty si asi nejaký môj klon ..tiež akurát bez nálady čumím von oknom jak tu u nás na východe padajú trojkilové vločky..nenávidím toto ročné obdobie..ja sa už neviem dočkať na leto..
milujem zimu milujem..miulujem ked snezi lebo to je nadherne...a je to prirodzene ze ma snezit...ak si prajete aby nesnezilo..thak globalne otepolovanie sa vam odvdaci tak ze v lete bude padat sneh..tak sa spametajte aj vy ::.peace . tak to ma byt..v zime sneh v leteteplucko:
Tak snezenie? Dnes ( to ako predtym ) som bola behat – skrslo mi to v hlave, ved coby nie ked je poladovica – no ale v lesiku sa to smykalo len minimalne..
Cez sidlisko sa neda bezat po chodniku, to da rozum, ved vacsiu prednost posypu ciest maju auta pred chodnikmi pre ludi. Tak bnezim po ceste, reku ze sa nedolamem. Zrazu preslo auto, bol to Jeep a v nom ujo Jeb. Trubil, no tak mu hovorim – ved mal celu cestu pre seba a ja som bola na uplnom kraji – to radsej zrazi cloveka ako sa dat na pravu stranu? Zevraj tam mal jamu, typek s Jeepom a ze som pica. Pozrem a tam jama 5 cm, Jeb s Jeepom buchol dvermi a odterigal sa.
Taaakze mi z toho vyplyva ponaucenie: Nejeb Jeba s Jeepom, si na Slovensku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
*aut
ach tie chyby to bude tym rozrusenim
....ja by som za sneh dala newycislitelnu sumu peanzi aby bol..milujem zimu milujem sneh a sneeh aa wleeky a sportyyy aaaaa
Ale.. tiez mam radsej leto a teplucko, ale aj zima ma cosi do seba... Este som nespravila ziadku cool zimnu fotku, takze ja osobne dufam, ze este nasnezi...
Cez sidlisko sa neda bezat po chodniku, to da rozum, ved vacsiu prednost posypu ciest maju auta pred chodnikmi pre ludi. Tak bnezim po ceste, reku ze sa nedolamem. Zrazu preslo auto, bol to Jeep a v nom ujo Jeb. Trubil, no tak mu hovorim – ved mal celu cestu pre seba a ja som bola na uplnom kraji – to radsej zrazi cloveka ako sa dat na pravu stranu? Zevraj tam mal jamu, typek s Jeepom a ze som pica. Pozrem a tam jama 5 cm, Jeb s Jeepom buchol dvermi a odterigal sa.
Taaakze mi z toho vyplyva ponaucenie: Nejeb Jeba s Jeepom, si na Slovensku